Aşk İlişkileri Burdan konuştuğum kişi reşit olmadığını benden gizlemiş, başıma iş açar mı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yaş olarak 21 yazıyordu ben de normal şekilde konuşuyorum 17 imiş meğer.biraz değişik konulara da girdik, başıma iş açmaz demi? Burdan konuştuğum kişi reşit olmadığını benden gizlemiş, başıma iş açar mı sizce? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LuanaRoza Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kız bile isteye konusmus sonucta sayet istemeseydi resit olmasaydı bile basına is acabilirdi ama onun hatası bu 0 16 Yorumla Soran +1 yıl bu sitenin çoğu reşit değil galiba öyle hissetmeye başladım artık, kimseyle mesajlaşmıcam bida Yorumla LuanaRoza +1 yıl Güvenmediginle konusma valla ne diyeyim ama evet çogu öyle 18 yas altı Yorumla Soran +1 yıl sen kaçsın mesala 15 falan mı Yorumla LuanaRoza +1 yıl Hayır ya sacmalama🙄 neysem o yazıyor sadece siteye girerken dogum günümü yanlıs girdim galiba ama tarih aynı o konuda yalan olmaz hem ben ne alaka Yorumla Soran +1 yıl bilsem sana yazardım falan diyormuşum kajsfhkjasfa Yorumla LuanaRoza +1 yıl Cevap vermezdim ki diyor musum bdjshxösş Yorumla Soran +1 yıl seni gizlice stalklıcam bundan sonra gizli hayranın olcam asklfjlkas Yorumla LuanaRoza +1 yıl Ben senin su an senin resit olmadıgını düsünmeye basladım basıma is acma hahabsöcls Yorumla Soran +1 yıl yok ben reşitim, inşaat mühendisliği son sınıftayım hatta. yeni stalkerın hayırlı olsun ajlhflas Yorumla LuanaRoza +1 yıl Eksik olma stalkerım da olduguna göre huzurla ölebilirim artık Yorumla Soran +1 yıl ölmek falan yok çiçeyim dikkat et kendine Yorumla LuanaRoza +1 yıl Cicegim* Yorumla Soran +1 yıl hayır çiçeyim. Yorumla LuanaRoza +1 yıl Ben sayısalcı degilim kusucam bak🤢 Yorumla Soran +1 yıl benim sözelim de çok iyidir. edat, bağlaçları falan çok düzgün kullanırım :D Yorumla LuanaRoza +1 yıl Oo aferin sen bulunmaz bir nimetsin o zaman ciceyim Yorumla
ahmtdmr4801 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Hacı sanal bu kız olarak tanıtmış erkek de olabilir yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok kızdı ses falan attı Yorumla ahmtdmr4801 +1 yıl ya burdan nasil ses atılıyor Yorumla
merveyk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Açabilir ama sen bilmiyormuşsun o gizlemiş ne olur bilemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öğrendiğim an nasihat verip engelledim zaten de bir korkmadım değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne gibi değişik konular? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evlilik falan konuşmuştuk bebek yapalım falan diyordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız bile isteye konusmus sonucta sayet istemeseydi resit olmasaydı bile basına is acabilirdi ama onun hatası bu
bu sitenin çoğu reşit değil galiba öyle hissetmeye başladım artık, kimseyle mesajlaşmıcam bida
Güvenmediginle konusma valla ne diyeyim ama evet çogu öyle 18 yas altı
sen kaçsın mesala 15 falan mı
Hayır ya sacmalama🙄 neysem o yazıyor sadece siteye girerken dogum günümü yanlıs girdim galiba ama tarih aynı o konuda yalan olmaz hem ben ne alaka
bilsem sana yazardım falan diyormuşum kajsfhkjasfa
Cevap vermezdim ki diyor musum bdjshxösş
seni gizlice stalklıcam bundan sonra gizli hayranın olcam asklfjlkas
Ben senin su an senin resit olmadıgını düsünmeye basladım basıma is acma hahabsöcls
yok ben reşitim, inşaat mühendisliği son sınıftayım hatta.
yeni stalkerın hayırlı olsun ajlhflas
Eksik olma stalkerım da olduguna göre huzurla ölebilirim artık
ölmek falan yok çiçeyim dikkat et kendine
Cicegim*
hayır çiçeyim.
Ben sayısalcı degilim kusucam bak🤢
benim sözelim de çok iyidir. edat, bağlaçları falan çok düzgün kullanırım :D
Oo aferin sen bulunmaz bir nimetsin o zaman ciceyim
Hacı sanal bu kız olarak tanıtmış erkek de olabilir yani
yok kızdı ses falan attı
ya burdan nasil ses atılıyor
Açabilir ama sen bilmiyormuşsun o gizlemiş ne olur bilemem