Arkadaşlar bekar birinin bakmasını normal karşılayabilirim ama yanında sevgilisi eşi hatta çocuğu olanlar bile bakabiliyor kendimi o hemcinslerimin yerine koyuyorum çok sinirleniyorum ve çok üzülüyorum yani ilerde eşimi düşünüyorum o da böyle yaparsa benim görmediğim zamanlarda diye çok korkuyorum. Erkeklerin hepsi böyle mi? Böyleyseniz de neden yani sebep? Kızlar siz de şahit oldunuz mu?
Gözleriyle bile aldatmayan kadın varsa erkek de vardır.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben boş gezen bir erkeğe bile bakmamaya çalışırım belki sevgilisi vardır diye valla erkekler bu kadar düşünüyor mu bilmiyorum ama umarım vardır dediğiniz gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gözleriyle bile aldatmayan kadın varsa erkek de vardır.
ben boş gezen bir erkeğe bile bakmamaya çalışırım belki sevgilisi vardır diye valla erkekler bu kadar düşünüyor mu bilmiyorum ama umarım vardır dediğiniz gibi
Seninle ayni duygulari düsünceleri ve korkulari paylasiyoruz sirf bu bile bana güvensizlik veriyor
kesinlikle birine nasıl güveneceğiz bilmiyorum ://
Var benim sevgilim varken bile bakmazdım ama bizim gibiler hep boşta kalır o uçan kuşa bile bakan tiplere de kızlar biter klasik
Kader sanırım keşke herkes hakettiği kişiyi bulabilse 🤷🏻♀️
Amen
Ben bekarım bakmıyorum kafamı çeviriyorum. Bakmayan vardır
ne güzel tebrik ederim
Eyvallah
Bence göz sapıklığı iyi ya abuensosmsoeksodke herkes yapabilri
Bekarsan iyi ya yok hayatında biri varsa hiç hoş değil sjdnsnsnsnsms
1 kez baksak sayılıyor mu çünkü İnsan merak ediyor yanından geçen İnsanların eşgalini
herr kızı merak etmeyin yav :D
sadece kız değil yanından geçen İnsanı merak ediyor İnsan nasıl biri diye 1 kere bakası geliyor zaten 1 kez bakmak günah değil
Evliyken ona da dikkat ediyordum
Bakmayan çok ama çok az erkek var
Bir bulsak öyleleriniii
Var 🙂
umarım
Onların nesli tükendi
Kesin konuşmamalısınız
Çok az var bulursan
umarım denk getiririm öylesini :D
Ben varım.
Ah nerde