Kız arkadaşım bugün mezuniyet partisine gitti ve bensiz
Olayı daha ayrıntılı anlatayım
İki tane mezuniyet partisi var birisi okul için diğeri dersane
Okuldaki tam olarak oturduğumuz yerden 1saat uzaklıkta bi düğün salonunda ve ücretinin yüksek olmasına rağmen içinde adam akıllı bir şey yok
Dersanenin ücreti ondan bir tık daha az ama içi dolu ve lüks bir mekan
Bu mezuniyet günleri açıklandığında ben istemedim okula gitmeyi çünkü okulda baya sevmediğim tip var ve kesin olaylı bir gün olucaktı ve sadece orda kız arkadaşımın aylardır görüşmediği iki arkadaşı var
Diğeri dersanede ise ikimizinde ortak arkadaşları ve iyi insanlar var ilk günlerde ısrar etti gelmem için uyumlu eş olalım diye aynı tip şeyler alıcaz filan ama cidden gram gitmek istemedim sonra gelmek istemiyorum dedim oda tamam dedi şu anda kendisi arkadaşlarıyla eğleniyor bende evimde oturuyorum ve onu aradığımda sarhoş gibi hareketler yapıyor saçmalıyor sizce benim kız arkadaşıma karşı tavrım nasıl olmalı onu cidden seviyorum ama bu gerçekten zoruma gidiyor çünkü biz eşiz ve ortak bi karar almak istiyordum ama şu anda kendisi eğleniyor ve ben evde bunu yazıyorum çaresizim bi garip hissediyorum
Olayı daha ayrıntılı anlatayım
İki tane mezuniyet partisi var birisi okul için diğeri dersane
Okuldaki tam olarak oturduğumuz yerden 1saat uzaklıkta bi düğün salonunda ve ücretinin yüksek olmasına rağmen içinde adam akıllı bir şey yok
Dersanenin ücreti ondan bir tık daha az ama içi dolu ve lüks bir mekan
Bu mezuniyet günleri açıklandığında ben istemedim okula gitmeyi çünkü okulda baya sevmediğim tip var ve kesin olaylı bir gün olucaktı ve sadece orda kız arkadaşımın aylardır görüşmediği iki arkadaşı var
Diğeri dersanede ise ikimizinde ortak arkadaşları ve iyi insanlar var ilk günlerde ısrar etti gelmem için uyumlu eş olalım diye aynı tip şeyler alıcaz filan ama cidden gram gitmek istemedim sonra gelmek istemiyorum dedim oda tamam dedi şu anda kendisi arkadaşlarıyla eğleniyor bende evimde oturuyorum ve onu aradığımda sarhoş gibi hareketler yapıyor saçmalıyor sizce benim kız arkadaşıma karşı tavrım nasıl olmalı onu cidden seviyorum ama bu gerçekten zoruma gidiyor çünkü biz eşiz ve ortak bi karar almak istiyordum ama şu anda kendisi eğleniyor ve ben evde bunu yazıyorum çaresizim bi garip hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çünkü biz eşiz ve ortak bi karar almak istiyordum' işte günümüz ilişki evlilikleri bu sebeple uzun sürmüyor. Ben değil biz olmalısınız.
Yanlış bir şey mi dedim yani
Hayır çok doğru tespit yaptın. Hem sevgili hem eş ama kimse bana karışamaz bildiğimi yaparım dedikleri için ilişki yürümüyor.
Ee sen de gitseydin tavır almaya hakkın yok bence sonuçta gitmek istediğini ve senin de gelmeni istediğini söylemiş
Ama orda rahat edemezdim ki
Niye sevgilin var yanında diğerlerini görmezden gelebilirsin
Gideceğim ortam rahat edebiliceğim bir yer değil ve gitsem öylesine bulaşıcak insan sayısı çok
O zaman bu kadar kararınızın arkasındaysanız taviz vermek istemiyorsan kıskanmayın ve gereksiz kaygıya da girmeyin ya da girseniz bile bunu sevgilinize kesinlikle belli etmeyin derim. Siz olmadan gidip eğlendiğini söylediğinde siz de onsuz vakit geçirebildiginizi gösterin.
Tamamdır teşekkür ederim
Sende evde kendince eğlenceni yarat, ona resimler at. Halini, nasıl gittiğini sor merak ediyorsan
Merak ediyorum ve üzülüyorum..
İnterneti de yok
Ee bulunduğu yerde ya da arkadaşlarından ortak kullanabilir
İnterneti yoksa sana resim, hikaye nasıl atabiliyor
Bana resim hikaye filan atmıyor ki nereyi okudunuz tam olarak da yazmadım ama iki yakın arkadaşım var onlar tarafından ne yaptığını öğreniyorum
Sarhoş gibi hareketler yapıyor dediniz ya ordan çıkardım. Güven ve kıskançlık var biraz sen de. Atla git bence
Gitmek istemiyorum cidden
Kalbin mi söylüyor bunu yoksa aklın mı?
Kalbim keşke gidebilsem diyor ama aklım ise o istese seninle özel bir şey yapabilir ve sırf ikimiz mutlu olsun diye farklı şeyler yapabilirdik
Sevmişsin o kızı ama aklında güzel düşünüyor. İstese ordan erken ayrılabilir, yanına gelebilir. Ama ne bileyim mezuniyet o ortam bir kere oluyor.
Seninle de sadece bugünlük ayrı o kadarı da olur.
Ama cidden sevdiğini hissetmiyorum
Ee o zaman boşver gitsin. Önüne bak, daha iyi biri çıkar inşallah karşına
Şu anlamda sevdiğini hissetmiyorum oda yani beraber daha iyi şeyler yapabilirdik diğer mezuniyette beraber olabilirdik ama tek başına diğer mezuniyete gitmeyi tercih etti
Sıkıntı yapma dostum
Aklım full ordq
Var ya aynı durum zamanında başıma gelmişti...
Ne yaptın sonra
Bir aydan fazla küs durmuştum konuşmamıştım
Olaylar nasıl gelişti
Takip atıyorum özelden yaz bi
Net ve sert
Anlamadım
Ne yapalım