Kıskançlık krizi; Aşırı derecede kıskançlık duyulması durumunda kişinin ruhsal ve bedensel olarak içine şeytan kaçmışçasına hareketlerde bulunmasına verilen isimdir.😂😂😂Hiç kıskançlık krizi geçirdiniz mi?
Normalde kıskançlık seviyem sevgili konularında max seviyede. Aslında kıskançlık ikiye ayrılır. Bir sahiplenip kıskanmak var. Birisini sahiplenip kıskanırsın. Diğeri kişilik olarak kıskanan insanlar var. Kişiliklerinde kıskançlık olduğu için mesela biri kariyer güzel yapınca o yapmasın ben yapayım diyor içinde. İşte böyle insanlar çok cringe çok çekilmez iğrenç oluyorlar. Benim huyum sahiplenmede max seviyede. Diğerinde Allah korusun
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimde sahiplenme duygusu ile max seviyede. Ama başka türlü insanları kıskanmam, paylaşımcı ve iyi niyetli bir kadınım, düşene elimi uzatır, tırmanmaya çalışana destek olurum. Burcun ne merak ettim djdj
Evet, geçmişte en yakın arkadaşımla sevgilim birlikte olduğundan yani iki taraftan da aldatıldığımdan yakın arkadaşlarıma ne kadar güvensem de sevgilime de aynı şekilde güvensem de konuşurlarken kıskanıyorum.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uuvvv bu fena. Insanın temel güven duygusu sarsılır , haklısın 😊
Eşyaları tepesine fırlatma gibi 😂😂 vir vir sürekli beyninin etini yiyerek durup durup ısıtıp ısıtıp önüne sürerek bu sonra ki aşama ama ilk aşama da genelde canını okurum