konuşmuyo ki iletişim özürlü, iki sene böyle geçti iki sene çektim işte ama bu sefer çok ağır şeyler söyledi bana ve ilk defa engelledim her yerden, ama bana yaptıklarını sindiremiyorum, cevap vermeden her yerden engelledi, bittiyse niye bitti sevgin dedin cevap yazmadan engelledi, bir cevap yazıp açıklasaydı bu nasıl bir davranış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevmediğim kişileri engel listemde bile tutmak istemiyorum, kimseyi engellemiyorum, bana ulaşmasını kısıtlarım
bende engellemiyorum o yüzden anlam veremiyorum, neden engelliyo beni, bittiyse niye bitti dedim cevap yazmadı engelledi
Yeni sevgilisi olduğu için artik seninle konuşmak istemiyor olabilir
iyi ama bunu söylese normal bir şekilde daha mantıklı değil mi
eski sevgilin mantıklı biri mi bilmiyorum , ben olsa dediğin gibi söylerdim.
Bunaltmissindir cocugu
hep böyle yapıyor, engelliyo küsüyo ayrılıyo, sonra engeli kaldırıp yazıyo sonra yine noluyosa yine engelliyo
E sende bitir o zaman tamamen bence, bu sekilde cok yipranirsin, ya da seviyorsan cek karsina otur konus
konuşmuyo ki iletişim özürlü, iki sene böyle geçti iki sene çektim işte ama bu sefer çok ağır şeyler söyledi bana ve ilk defa engelledim her yerden, ama bana yaptıklarını sindiremiyorum, cevap vermeden her yerden engelledi, bittiyse niye bitti sevgin dedin cevap yazmadan engelledi, bir cevap yazıp açıklasaydı bu nasıl bir davranış
Öncesi de vardır onun.
nasıl yani
Ulaşmanı iletişime geçmeni istemiyor demek ki
ama bunu söylemesi gerekmez mi, cevap vermeden engellemek çok saçma değil mi, dedimki bittiyse neden bitti ne oldu dedim cevap yazmadan engelledi
Yoo değil. Niye saçma sapan olsun. Neden söylesin ne gerek var. Söylese sen bişi diyeceksin o bişi diyecek gereksiz uzayacak mevzu
cevap vermeden engellemek insan yerine koymamak olmuyo mu, ben aşıktım ona insan böyle mi davranır
Öfkeli dnxnd
hep böyle yapıyor sonra engeli kaldırıyo ama yine aynı şey oluyo neden sürekli engelliyo beni