Merhabalar, sevgilim eski sevgilisi ile sorunlu ayrılmış. Kızın ailesi biraz kötüymüş babası madde bağımlısıymış. Kız da saf ve her an yanlış yapabilcek biri olduğunu anlattı. Geçenlerde eski sevgilisini telefonla aramış arada bir nasılsın diye mesaj atmış. Neden yaptın dedim. Onun için endişelendim içime kötü bir his doğdu dedi. Sizde bırakmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dediği doğruda olabilir bunu düşünerek hareket et
Doğru da olsa derdi tasası ona mı düştü. O mu kurtaracak sanki ailesi varken sanane demezler mi
Diyelim ki kıza bir şey oldu arkadaşın keşke arasaydım böyle olmayacaktı vicdan azabı çekmeye başladı bunu yaşamak istememiş olabilir.
Bu kesin öyledir demiyor ama buda ihtimal dahilinde
Evet olabilir peki ben böyle olup olmadığını nasıl anlayacağım?
Peki şunu soriyim mesaj atığını nereden öğrendin kim söyledi
Kendisi söyledi çünkü kızın ailesi sorunluymuş ve erkek arkadaşımı jandarmaya şikayet etmişler. Kızımızı hala arıyor diye
İlişkilerde yaptığım yorum seninkiyle birlikte 20 taneyse 18 inden seni kandırıyor inanma ayrıl demişimdir. Benim görüşüm erkek arkadaşın doğruyu söylüyor ve on numara birisini bulmuşsun.
düşündürücü...
Aklım çok karıştı. Yarın bir gün senle ayrılsak sana bir şey olsa gelirim diyor. Ben de dedim ki o kıza bir şey mi oldu? Bir haber alsan ararsın da durduk yere niye değil mi?
inanmadım gibi
Ben de inanmadım. Sanki barışmak için fırsat mı kolluyor? Aklım karışık
iki tarafı da istiyor gibi :/
Olabilir bıraksam daha iyi sanırım