Ah eşinin önümde giyinmek kna minik bir defile yapmak çok tahrşk edici olmalı. Neden bunu yapmıyorsun ki. Ben çok keyif alıyorum eşim gözümün önünde soyunup giyinirken.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin erkeklerin geneli rahat
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bu soruyu sorman çok saçma olmuş biz evinizde odalarınızın durumunu müsaitliğini nerden bilelim. Boş bi yerde giyin ya da giyineceğin yeri söyle gelmesin
22 Yorumla
Soran+1 yılCevaplama kardesim niye zaman harciyorsun. Sitede bir ton soru var.
- +1 yıl
Yoo ben gereksiz olduğunu belirttim fakat sonrasında akıl da verdim mantıklı bir fikir belirttim amaç rencide etmek değil olgunca gerçekleri söylemekti. ve böyle bir cevaba gerek yoktu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oooo sen şimdiden bu yoldan dön istersen. Yani sen yapmasan da eşin illaki yanında soyunacak giyinecek. Belki donlarını yerlere bile atacak.
08 Yorumla
Soran+1 yılO giyinsin ben bakmam ki
Soran+1 yılInsallah oyle olur yoksa insanlar diyor sen bosanirsin. bir de o mevzuda kendin mi cikariyorsun ustunu
Soran+1 yılBen yapamam sanirim cikarmayi ama insanlar o anda cok farketmisyorsun diyor. Şu an bile ecel teri dokuyorum
Soran+1 yılo olay o kadar kucuk degil. Resmen ust uste oluyorsun ya
+1 yılSiz de iş yok la 😇😂😂 kocanın önünde soyunacaksın Yavaş yavaş yaz bunu 😜
23 Yorumla
Soran+1 yılBen cok utanirim
- +1 yıl
Sal gitsin ya yakınlaş iyice adamın aklında iyi kalsın ilk gece
Soran+1 yılYa benim aklimda ben onemli degil miyim ya
+1 yılYatak odasında giyinmek lazım.
Ayrıca bi zaman sonra herifinin seni soymasını isteyeceksin, niye utanasın ki.00 Yorumla
+1 yılKocana "gözünü kapatır mısın?" de..
#Vesselam04 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer ben senin kocanim niye utaniyorsun diyorlar
- +1 yıl
E sence de haklı degil mi? :) Ama hâlâ çekiniyorsan zaman tanımasını iste
Soran+1 yılLaftan anlamiyorlar ki ben burada kac erkeğe anlattim yok eşinden mi utaniyorsun diyorlar benimkide rahat bir tip o da laftan anlamayacak sanirim
- +1 yıl
Bu cekingeni yenmen için ısrarcı olabilir ama güzel dille anlatırsan anlayış gösterecektir
Eşi her şeyi göreceksin giyinme utancı nasıl oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılCarsafta oluyormus
+1 yılodadan çıkar mısın giyinicem der yatak odasında giyinirsin işte
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle dersem erkekler rahat oldugundan en mi utaniyorsun diyecek hic gerek
Soran+1 yıl*ben den mi utaniyorsun diyecen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yanında yatağında çıplak olacağın zamanlar olacak 🙄🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılCarsaf olacak ama
- +1 yıl
O çarşaf üzerinde kalacak mı sanıyorsun 😁
Soran+1 yılTekrardan cekerim birsey olmaz
Eşinin önünde kendi yatak odanda giyinirsin. Soyunursun
02 Yorumla
Soran+1 yılOkumadin herhalde cekiyorum
Saka mi bu eşinin yanında soyunmaya utanmayacaksin da giyinmeye mi utanacaksin 😳
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten carsafin altinda oluyormus hatta karanlikta bile oluyormus yani rahat
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılO yüzden altında hep yünlü yünlü içkililerin olsun , önünde laps diye soyunursun birşey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKisin iyi de yazin ne olacak?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDamat iç güvesi sanırım. Eşinle ilişkiye giriyorsun da neden önünde giyinemiyorsun? Bu çok saçma.
013 Yorumla- +1 yıl
Şu kariyer saçmalığını da bırak. Evde eşine böyle davranırsan benim egom var dersen, ben egomla devam edeceğim dersen o evlilikten hayır gelmez. Direk ayrılın şimdi, hiç düğünle falan uğraşmayın. Ego ne eşine karşı?
Soran+1 yıl6 aylik tanişma oldu da o sacma sapan cilveleri yapan kadinlar basit olmaz mi kocanin gozunde
- +1 yıl
Cilve yapan kadın niye basit olsun? Erkeği daha çok kendine bağlar aksine. Yalnız cilve birini memnun etmek için yapılır, erkek erkeğe de cilve yapar. İşve cinsellik ile alakalıdır. Bence kesinlikle olmalı.
Soran+1 yılSizin egonuz tatmin oldugu icin oyle diyorsunuz.
- +1 yıl
Benim tavsiyelerim bu kadar, egolarla yaşayan bir insana bunlar zor gelecek. Dışarıda ne öğrenmişsen dışarıya karşı nasılsan eşine karşı da öyle olmak istiyorsun. Sence de ev içi ve dışarı arasında bir fark olmamalı mı? Çok naz aşık usandırır derler, aklında kalsın.
- +1 yıl
Evlendiğim insanın bana benim de evlendiğim kişiye egom olmamalı.
Soran+1 yılGuzel konuştun kardeş bakalim belki cabuk alişırim. Annem de diyor sana kocan benden bile yakindir diye bakalim.
- +1 yıl
Sizin eşinizle ayrı bir eviniz neden yok?
Soran+1 yılYok daha evlenmedim ailemle yasiyorum ben ama kendi evimize gidicez
- +1 yıl
Kendi evinizde ikiniz olacağınıza göre eşinizin önünde giyinme gibi bir sorun neden oluşuyor? Eşin odadan çıkar en kötü. Sen giyinirsin anlattığın durumda. Bir süre damat sizinle mi yaşayacak?
Soran+1 yılYa bizim kendi evimiz olucak. Iki kişi kalicaz ama ben yinede belki daha evlenmedim diye utanirim diyorum
- +1 yıl
Soru detayında banyoda yer yok, oda kapılarında kilit yok diyorsun. Bunlar o evde tek olmadığınızı düşündürüyor. Bu kadar pimpirikli olmaya gerçekten gerek yok. Git bir odaya giyin, ya da eşin odadan çıkar sen giyinirsin.
Soran+1 yılOdadan cik diyemem cunku adam bu sefee garipser. Baska oda giyinsem aniden gelse şok olurum. Ne yapıcam bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşimin önünde giyinemem çekinirim? 😂 eşiniz o sizin yabancı biri değil ki..
09 Yorumla
Soran+1 yılTamam bir nikah kiyip evlenince hemen ona kendimi birakamam ki.
- +1 yıl
Elinizde evlilik cüzdanı var ve soyadınız değişmiş eşinizin soyadı olmuş. Aman sakın bunu eşinize söylemeyin sakın, ben kendimi hemen sana bırakamam diye. Nişalılık dönemi geçirdiniz birbirinizi iyice tanımışsınızdır artık..
- +1 yıl
* Nişanlılık..
Soran+1 yılEşim soyadini alinca ne oluyor bunlar resmi seyler ama ozel mevzular alismak gerekir
- +1 yıl
Evet eşinizin soyadını kullanıyorsunuz. Evinizde sizin göreviniz evi çekip çevirmek onunda görevi size destek olmak ve evi finanse etmek. Yarın öbür gün evlilik oturduğunda bebek gibi şeylerde düşüneceksiniz, tabii ki anne ve babalarınızın da bayağı bir baskısı olacak bu konuda, torun isteyecekler devamlı..
Soran+1 yılBen calışıyorum finanseyi ben de ediyorum ayrica hamilelik doneminde paraya ihtiyacim olsa babamdan isterim yine de eşimden isteyemem ben bir onurum var
- +1 yıl
Siz evlenmeyin bence.. eşinizle huzursuz olursunuz o zaman.. uzun süren bir evlilik olmayabilir bu. Tabii ki aradaki aşk - sevgi de önemli böyle durumlarda , ya da bunları kabul edebilecek bir erkek de önemli..
Soran+1 yılAlisirim ya annem eşin benden bile yakındır diyor herkes alismiyor mu ben de alisirin
- +1 yıl
@gokantemur bana dm atma şansınız olur mu bı konu da birşey soracaktim
+1 yılSaçmalama abla eşin o senin ilk başlarda çekinmeler olur her iki taraftan da alışınca zart zurt osurmaya başlarsınız bile :dd :ddddd
00 YorumlaBENCE EŞİYİN ÖNÜNDE giyinip soyunanmaya alış arkadaşım oda aynısını yapacak çünkü
09 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşim derken o ne olay yasamis zaten erkekler utanmiyor
Soran+1 yılAy bu sefee alay eder hani sen utangacsitin diye ben alissam bile 1 ay numara yaparim
Soran+1 yılDegissem bile belli etmem utangactin degistin demesin
Soran+1 yılBen kariyer sahibiyim benim bir agirligim var yani cok rahat olamam
+1 yılEşinin yanında giyineceksin ne banyosu delimisin :)
012 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler niye ragatsiniz biz bayanlar utaniyoruz ya
- +1 yıl
Şimdi öyle gelior sana. Azgın bir kedi olup sırnaştığın günler gelecek merak etme sen :)
Soran+1 yılVen onu yapacak biri degilim benim egom yuksektir bir insan bana adim atar ben ATMAM
- +1 yıl
O zaman kocam niye ilgisiz diye egonla başbaşa düşünüp durursunuz canım. Beyefendi de gider ona buna öpüşüp koklaşmaya
Soran+1 yılErkek bekler mi karsindan adim?
- +1 yıl
Beklemese bile sen yapmalısın. Evde bazen sadece cinsellik için var bri kadın gibi olmalısın ona.
Soran+1 yılAz abarttin biraz daha abart
- +1 yıl
abartmıyorum aa. bunlar evlilikte normal şeyler. utanmak olmaz. ego falan bunları bir kenara bırakacaksın.
Soran+1 yılBen kariyer sahibiyim benim bir agirligim var
- +1 yıl
Off karıyer dışarıda ofiste. evde onun o. pusu olmazsan gider başkasını yalar yalatır. Kariyerini egonu unut evden içeri girince.
Soran+1 yılDogru duzgun konus ben onun eşiyim. Herkes aldatmaz insaallah
- +1 yıl
Doğru düzgün konuşuyorum zaten. neden anlamak istemiyorsun? ben sana mutluluğun formülünü söylüyorum. sen kariyer diyorsun. İş hayatını evde devam ettirme. evet kocanın evde o dediğim şeyi olmalısın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArtik helalim oluyor hiç bir sıkıntı yok giyine bilirsin eşinin yanında cekinmene gerek yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBen kimsenin onunde soyunmadim su ana kadar
- +1 yıl
O kocan beraber ilişkiye girdiğinizde soyunmammi diyicen ben
Soran+1 yılTamam da o an karanlik olur herhalde
- +1 yıl
Ohooo dua et bu takıntın evliliğini çıkmaza sokmasın
Soran+1 yılInsanlar diyor ilkteb sonra alisirsin bakalim
+1 yılBanyoda rahat elbise değişebilirsin ablam evli onlar bizde kaldığında ben öyle yapıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılBanyo cok kucuk
- +1 yıl
Banyo dışında kilitlenen kapı yok diyiyorsun çok çok eşine rica edersin girip çıktığı yere kapi çalmadan girmesin ona göre sende başka odada üstünü değişirsin veya bi odaya kilit taktırın. O odada değiştir.
Soran+1 yılAnlamiyorsun bunu eşime sezdirmeden yapmak istiyorum erkeklerbu konularda rahatlar ve garipsiyorlar bu durumu
- +1 yıl
Yok ben daha evlenmedim elime kadın eli deymedi diyeceksin evlendikten sonra o işi nasıl yapacaksı ışığı kapatmak daha iyi gözüküyor yani her kadın bir değilse her erkekte bir degil ben sana alternatif yollarıni saydım. Yardımcı olmaya çalıştım işine yaradıysa ne mutlu bana işinede yaramadıysa zamanımı ayırdım senin için çözüm yolu bulmaya çalıştım.
Soran+1 yılAllah razi olsun kardes de kendisiyle sevgililik doneminde elele tutustuk yani o biraz sacma olur karanlik iyi dogru
- +1 yıl
Amin cümlemizden inşallah
O zaman ayrı yatacaksınız çünkü giyinmeye utanan ona hayli hayli utanır
05 Yorumla
Soran+1 yılYanında yatmayla ne alakasi var malum işin?
Soran+1 yılYanimda ablamla da bazen yatiyorum tatilde ablamin yaninda soyunmuyorum ama
Soran+1 yılKaranlikta herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yatak odanız da giyiceneceksin tabikide başka nerde giyineceksin ki 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimde utanirim ben
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. ondan once odaya git giyin cık ondan once uyan soyun cık
00 Yorumla
+1 yılSana bor soru sorayin bende dusunki evin icinde cieil ciplaksin bir anda eve baskin oldu bir tarafta kocan bir tatafta kardesin var sen hangisinin arkasina saklanirsin kocandan cekinmek nedemek sen ciplak gezmek icin bahane ariyon
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden guzel bir ornek ama zor alişırım ama ilk zamanlar ben care bulmam lazim giyinmek icin cekinirim çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka o işi yaparken soyunup giyinmeyecek misiniz arkanı dön de o zaman giyinirken ya da o işi yaparken ışıkları mı kapatacaksın
06 Yorumla
Soran+1 yılO iş carsafin altinda olmuyor mu?
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya cidden böyle sanmıyorsun herhalde
Soran+1 yılYa filmlerde oyleydi
Cevap sahibi+1 yıltrol yapıyorsun resmen
Soran+1 yılKardesim dinen carsaf altinda zaten asil sensin trol
Cevap sahibi+1 yılo zaman senin dediğin gibi ben normal bi cinsel birliktelik diye düşündüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgililerinin önünde soyunup domalıyordun ya kezban kocan çirkin mide istemiyorsun😂😂😂
Senin gibi beyinsizler umarım evlenemezler31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen tam bir kasarsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin önünde soyunamıyorsan bir sorun var bence.
Ya evliliğinde ya da psikolojik durumunda.
Üzgünüm dost acı söyler.
Bir dost...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkilitlemen şart mı :D ayrıca olmadı arkanı dön ben giyineceğim dersin eşine
030 Yorumla
Soran+1 yıl@HeadSh0t umarim oyle olur beyefendi. Arkasini don desem illa uctan bakar
Cevap sahibi+1 yılbu kadar utangaçlıkla kolay gelsin kardeşim umarım hızlı alışırsın ya da umarım eşin sabırlı biridir
Soran+1 yıl@HeadSh0t Tamam bir nikah kiyip evlenince hemen ona kendimi birakmam mi lazim
Soran+1 yıl@HeadSh0t ben bakmak ki zaten
Soran+1 yıl@HeadSh0t erkekler oyle. Biz kadinlar oyle degiliz
Soran+1 yıl@HeadSh0t kendimi rezil mi etmem gerekiyor yani
Soran+1 yıl@HeadSh0t ben kariyer sahibiyim bir agirligim var
Soran+1 yıl@HeadSh0t kocam insan degil mi?
Soran+1 yıl@HeadSh0t o bana yapsin ben niye yapiyorum
Soran+1 yıl@HeadSh0t Eş bundan kı aldatiyor? Bence sogudugundandir.
Soran+1 yıl@HeadSh0t cilve derken neyi kastediyorsun?
Soran+1 yıl@HeadSh0t hani şu kadinlar agzi eğe eğe konusuyor ya siz ona mi cilve diyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@HeadSh0t boşver açıklama yapma artık nolur olmuyor anlamak istemiyor seni :D
Soran+1 yıl@HeadSh0t ya soyle zaten birsey yapılmiyor kufursuz yazar misin herkes yaziyir
Soran+1 yıl@HeadSh0t siz anca alaya alin umarım bir gün başına gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girdiğin adamın yanında giyinememek ilginç
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam bir nikah kiyip evlenince hemen ona kendimi birakmam mi lazim
- +1 yıl
Tabiki şu anda utanırım diyorsun ama ilk ilişkiden sonra kendini tanıyamazsın bile
Soran+1 yılO derece inşallah ya yoksa ben boyle yasayamam
- +1 yıl
İnan bak kendini tanıyamazsın bir süre sonra
+1 yılNe kadar enteresan kadınlar var. yahu adamla aynı yatağa gireceksin. giyinmeye gelince mi çekiniyorsun :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılOnla o bir mi o carsaf altinda
+1 yılKarı koca arasinda utanma olmaz sana bakmazsa başkası kocanın önünde giyinir bunu unutma😉
06 Yorumla
Soran+1 yılYuh yani sirf giyinmedim diye aldatmaz herhalde
- +1 yıl
Nelerle karşılaşıyoruz nie boşanma sin gözü senle doymali sende doyurmalisin yeri gelcek karşısında kur bile yapmalısın siz kızlar naza cekiyosunuzya kendinizi buda öyle bişi
Soran+1 yılOyle yapinca daha cok soguyorlar erkeklere biraz gizemli olucaksin yoksa bikiyor bilmiyorsun.
- +1 yıl
Ne alaka benle evlisin diyelim gözüm senle doymassa ben gözümü başkasıyla doyururdun bana yeri gelcek kucağımda dans ediceksin her yerini göre öpe bı hale gircem aynı şekilde sende öbür türlü senle olmazsa başkasıyla olur
Soran+1 yılSen kucuksun bilmezsin. Hormanlarin ust duzey Şu an . ama bunu herkes bilir yaninda giyinirsen bile bir sure sonunda sana alisir bıkar
- +1 yıl
Küçük oldugmu kim söyledi sana insanları tanımadan bilemezsin çok * gordum lafı geçti diye kaldirmiyorum sağa sola ama alışma konusunda haklısin ama belli bı zaman sonra sıkılır karşındaki adam çünkü onun ciddi anlamda gözünü doyurmalisin nevar ne yok ver demiyorum hergun biraz daha farklı seyle deneye deneye doyur ama aç bırak diyorum
Kapıyı kapa giyin işte odada
1 saatte mi giyiniliyo sanki00 YorumlaSen yatağa da alma adamı, kuru kuru evlenin öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılYatağa almırim ama keşke o olayi yapsam ama insanlar ilkden sonra guzel olur diyor ama bakalim
Soran+1 yıl*yataga alirim ama keske o olayi yapmasam
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Çekinmene gerek yok eşin o.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. boşver evlenme sen. free takıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılYalniz olmek istemiyorum
Evde giyin
00 Yorumla
+1 yılEşinden utanırken nasıl ilişkiye gireceksin
00 Yorumla
+1 yılUtanma ablacım kocan oop
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Giyineceğim lütfen odaya gelme de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe o zaman nasil ilski yaşayacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılAlisirin herhalde
Cevap sahibi+1 yılAlışman zaman alacak
Cevap sahibi+1 yılSenin için ilk gece de sıkıntılı geçecek
Soran+1 yılKiminki kolay gecmi ki
Cevap sahibi+1 yılOnda ne yapacaksın
Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Eşin sonuçta oda arkadaşın değilki
00 Yorumla
+1 yıleşinin yanında giyinmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılYa erkekler niye rahat hic mi cekinmiyorsunuz
- +1 yıl
yani tüm hayatımı paylaşacağım birinden saklım gizlim olmamalı kaldı ki çok fazla çıplak görecek zaten
Soran+1 yılTamam da hani alistiktan sonra anlarim ama ornegin evlediginin ilk ayi nasil rahat hemen oluyorsunuz anlmaiyorum
- +1 yıl
yani rahat olmak lazım
+1 yılBirlikte olucan gitinmeyimi dert ediyon
06 Yorumla- +1 yıl
Belki birlikte olmayacak kendini hazır hissetmiyor daha ne alaka
- +1 yıl
@Bananilsude genelde birlikte olunur ya eşi ya hani gerdek felan
Soran+1 yılO iş carsaf altinda olmuyor mu?
- +1 yıl
İster altta ister üstte fark etmez ki
Soran+1 yılKaranlikta olur o zaman
- +1 yıl
Siz bilirsiniz
Yanında giyin ne olacak ki
05 Yorumla
Soran+1 yılYa sanki kimsenin onunde soyundum ben
Soran+1 yılAlismam lazim en azindan 1 yil
Yanında giyinrmediğim bir adamla mı evleniyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka tamam 6 aylik iliskiyle evleniyorum ama yaninda giyinmek farkli bir mevzu
Soran+1 yılO zaten karanlikta degil mi
+1 yılSaçmaladın şu an 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılSanki her gun birinin onunde soyunuyprum niye utanmiyim ya
- +1 yıl
Eşin la o senin
- +1 yıl
Alışırsın zamanla. Ç
+1 yılMerdivende giyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEv kucuk diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş boş sorular
34 Yorumla
Soran+1 yılCevaplama kardesim niye zaman harciyorsun. Sitede bir ton soru var.
Cevap sahibi+1 yılZoruna mı gitti? Madem sordun her görüş gelir kaldıramıyorsan eleştiriyi sormayacaksın
Soran+1 yılSoruma mantikli cevap alabilmek icin soruyorum sacma sapan elestiriler icin degil
Cevap sahibi+1 yılSorunda soru olsaa.. kolay gelsin 😃
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. damda giyin mk. ya
10 YorumlaMillet soyunnacagini dusunuyor giyinecegini
00 Yorumla
+1 yılBoş...
00 YorumlaMüsade iste ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂
00 Yorumla
+1 yılKomşuda oda ayır
00 YorumlaBakkalda giyin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO degilde senle evlenen cocuuga yazik
18 Yorumla
Soran+1 yılAlişırim herhalde herkes profesyonel mi evleniyor ya
Cevap sahibi+1 yılBoyle yaparak daha da zorlasti4
Rma durumu
Soran+1 yılSanki keyfimden yapiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılNeden peki?
Soran+1 yılUtangaclik bir duygudur ve neden diye soramazsin
Cevap sahibi+1 yılAlla alla. o zaman evlenme. Cocugun cinsel. hayati baslamadan bitti
Soran+1 yılYa ilkden herkes profesyonel mi evleniyor
Cevap sahibi+1 yılNe alakasi var. Senin mantiginla kimse evlenmesin. Senin gibilerden uzak durmak lazim. Sana iyi eglenceler
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Paravan al eve
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama
00 Yorumla
+1 yılnedemek utaniyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorun iste ben kimsenin onunde giyinmedim suana kadar
- +1 yıl
ama her seyin bir ilki vardir dimi gerdekte demi uatanacaksin
Soran+1 yılHerhalde zaten carsafin altinda oluyormus
- +1 yıl
hayir carcafsiz olacak