6 yıldır sevdiğim biri vardı sevgili olmadı istememişti, ama kendisi üç sene önce zaten gizli gizli açık cnsl şeyler yazan bir kişi foto bile istiyordu yalvar yakar (atmamıştım tabi).
Şimdi ben yazıyorum, birkaç kez de istekli şeyler yazdım diye bana
“Mahkemeye vericem
Bana yazma
İnsan ol”
yazmış ben de sen niye insan olmadın ben bu kadar yazarken sustun okudun dedim
“Mahkemeye vericem son mesajım
Bana mesaj atma
Seni tanımıyorum
Sapık ruhlu”
dedi
NE 😳😳 sapık dedi bana ya ben 25 yaşındayım bu yaşıma kadar kimseyle sevgili bile olmadım biliyor zaten 6 yıldır da onu seviyordum. Kendisi bana istekli şeyler yazmış adam ben mi sapık oldum şimdi bu nedir ya? Ayrıca bunu aylardır yazıyorum cevap bekliyorum diye mi dedi? Aylarca tepkisiz kaldı hep okudu araya arkadaşını bile soktum bir kelime etmedi bana şimdi sapık mı oldum ben?
Bi de tam engellerken “ne sapık mı şaka mı” falan yazmıştım 10 dk sonra gelmiş o son yazdıklarıma görüldü atabilmek için engeli kaldırıp tekrar engellemiş 🙄 görüldü attın da ne oldu yani ne alaka zaten okuyabiliyorsun görünüyor orda yazdıklarım 😄
Şimdi ben yazıyorum, birkaç kez de istekli şeyler yazdım diye bana
“Mahkemeye vericem
Bana yazma
İnsan ol”
yazmış ben de sen niye insan olmadın ben bu kadar yazarken sustun okudun dedim
“Mahkemeye vericem son mesajım
Bana mesaj atma
Seni tanımıyorum
Sapık ruhlu”
dedi
NE 😳😳 sapık dedi bana ya ben 25 yaşındayım bu yaşıma kadar kimseyle sevgili bile olmadım biliyor zaten 6 yıldır da onu seviyordum. Kendisi bana istekli şeyler yazmış adam ben mi sapık oldum şimdi bu nedir ya? Ayrıca bunu aylardır yazıyorum cevap bekliyorum diye mi dedi? Aylarca tepkisiz kaldı hep okudu araya arkadaşını bile soktum bir kelime etmedi bana şimdi sapık mı oldum ben?
Bi de tam engellerken “ne sapık mı şaka mı” falan yazmıştım 10 dk sonra gelmiş o son yazdıklarıma görüldü atabilmek için engeli kaldırıp tekrar engellemiş 🙄 görüldü attın da ne oldu yani ne alaka zaten okuyabiliyorsun görünüyor orda yazdıklarım 😄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
🤪🤪 ama takdir etmeli seni hiç bıkmadan usanmadan yılmadan 6 yıl bir öküzü beklemişsin 👏
Valla doğru 🙄 hayır görüldüyü niye atıyor on dk sonra engeli kaldırıp, neyin kafasıdır bu
ahaha :D Her genç kızın başına böyle şeyler gelir takma kafana
Hayır bi de görüldüyü niye atıyor on dk sonra engeli kaldırıp, neyin kafasıdır bu
Bence çok değer vermişsin. O yüzden üzülüyorsun.
Ya ben neden üzülüyorum diye sormadım üzüldüğüm de yok ayrıca. O neyin kafasında onu soruyorum
Adam o kadar uğraşmış sen tepki vermemişsin ya da istediğini vermemişsin... Sonrada sen istemnişsin oda sana vermemiş. Olay bu.
Adaletli olmuş aslında.
Engeli kaldırıp görüldüyü niye atıp tekrar engelliyor saçmalık değil mi
zevkk...
Uğraşma aptallarla. salakların üstüne düşüp kendilerini bişey sanmalarına sebep oluyorsunuz.
Gurursuz musun gerçekten ne diye aylarca seni istemeyen birine mesajlar atıyorsun ki bu bir tacizdir şikayet etse gerçekten haklı konuma düşücek uğraşma
Hanımefendi kendisi dengesiz ve tuhaf biri. Gelir kendisini hatırlatır sonra ölü taklidi yapar. Geçen yaz kendisi gelfi bana sonra her yeri kapattı bilerek, ben ulaştıkça tek kelime etmedi araya bir arkadaşını bile sokmuştum rahatsızsa söylesin vs diye. Rus ajani gibi sustu. Şimdi de gelmiş aylar sonra sen sapıksın triplerine giriyo bu adamın beyni var mıdır sizce?
Beni tanımıyormuş sapık ruhluymuşum hiç güleceğim yoktu bundan 3 sene önce benimle artı onsekiz konuşmaya çalışorken sapık olan ben miydim? 6 yılda neyimi tanıyamamış çıkıp tecvz mü ediceö kendisini? Üstelik o 36 yaşında ben 25
Güzel bacım tabiki doğru bulmuyorum onun yaptığını da ama böyle dengesiz birni 6 sene beklemek seni daha çok yıpratır o yüzden uzak dur diyorum
Ya böyle dengesiz insanlarla vakit kaybetme
sapık demiş