Sınav senesindeydi ve güzel yürüttük o yazdı hatta çoğunlukla 2 gün önce sınava girdi ve çok kötü geçti sınavı morali acayip bozuldu. Bugün de arkadaşlarıyla dışarı çıktı mesajlarıma çok geç baktı
Eve geldi 1 saat boyunca çevrim içi oldu yine bakmadı tam 1 saat sorna yazdı sorun ne sizce
Eve geldi 1 saat boyunca çevrim içi oldu yine bakmadı tam 1 saat sorna yazdı sorun ne sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Işı olabilir ya da özel bi durumu olabilir eğer yoksa ve seni göz ardı ediyorsa en iyisi bitirmek.. Insan verdiği değerin karşılığını görmek ister.
Dediğim gibi morali bozuktu baya bugün de arkadaşlarıyla buluştu tüm gün dışarıdaydı eve gelince de çok geç yazdı mesajı gördüğü halde
Ozaman biraz zaman vermelisin ya da telefonla ara onun yanında olduğunu hissettir.
Yazıyla mesajla olmaz çünkü bu işler..
Yani soğuk yapacağını sanmıyorum 2 gün önce arayayım mu seni demişti müsait değildim
cevap gelirse banada yazsana benzer bir mal bende de var
Yazdı bana
eee noldu sonra
Ya soğuk yazmıyor ama geç yazıyor delircem amw
lan belki işi vardır ya sakin oll
Yav yok sürekli çevrimiçi delircem
başka arkadaşına yazmasın mı jcmsjcksncd sen en azından cevap aldım ben almadım jcksjcksnc
Ya kanka çok bozuldu sinirlerim bitirmek mi istiyor sence napıyor
bişi dicem. neden ona sormuyorsun. geç yazıyorsun başka işin varsa sonra konuşalım de. bakalım ne dicek
Morali bozuksa seninle konuşmalı saçma hareketler yapıyor
Bilmiyorum bana naptın diye yazdı eve geldikten sonra ben de yazdım bir şeyler tam 1 saat sonra gördü ful çevrimiçiydi wpde neredeyse
Çevrimiçi ve sana yazmadı acaba derdi ne sorsana neden böyle yapıyorsun diye
Ya yazdı şimdi de yazınca da soğuk yapmıyor hemen gördü mesajımı ama ben soğuk yapçam biraz
Yani yap bencede hakketti
Of sence napmaya calısıyo
Yani bilmiyorum ki ne kadardır konuşuyorsunuz
Bayadır konuşuyoruz biz
Yani üzüntüdem dolayı öyle yapmıştır ya bence
Yaval yavaş uzaklaşıyor olabilir o yazmadan yazma bence
Ya bilmiyorum ama moralimi acayip bozdu bugün en yoğun olduğu zaman da bile geç yazmazdı
Herşeye hazırla kendini bence
Bence bitirmek istiyor ssm daha iyi tanırsın tabi ama
Ya ben yazdım anında gördü bu sefer de ve yazınca soğuk yapmıyor ama ben soğuk yapıcam biraz anlamadım dengesiz davranıyor
Kendini dengesiz bir insna için yorma bence aynısı bende de vardı yoruyor. Yorulcagım bir ilişkiyide devam ettirmedim
Ya ilk defa böyle oluyorum anlamadım ki en yoğun olduğu zamanda bile o yazıyordu geç görmüyordu. Bugün ilk defa by kadar geç baktı
O zaman bir sorunu var
Yazınca soğuk yapmıyor shshsjs delircem napmaya çalışıyor
Dengesiz insanla zorr. Aynısı vardı bazen diyordum ki evet beni seviyor ben bazı şeyleri abartıyorum galiba diğer gün sanki zorla konuşuyormuş gibi davranırdı
Bitirmek istiyor.
Konuşunca soğuk değil ve dün o yazdı ilk
Kafaya baksana nefesimizi boşa tüketiyor bunlar
Ne alaka
aynen
Tstmin kar degıl mı