Gerçekten içler acısı bir duygu içindeyim zaman zaman olmuyo ilk defa oluyorum daha önce ayrıldığım kızdan sonra olmuştum ama şimdi bu çok başka bir yalnızlık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kalk yüzünu yıka o herkese ara ara oluyor.. la havle çek ne diyim...
Allah razı olsun en azından düşüncelisin
Ankaraliyim çünkü
Ankara Polatlı da askerliğimi yaptım 🙃
Bende yalnızım ama pekte takmıyorum insan bir süreden sonra alışıyor
Alışıyor evet ama yalnızlık bazen acı veriyor insan eksik hissedince kötü oluyor acıma son vermeliyim ama ben
Doğru acı bişey ama sonsuza kadar sürecek bir şey değil
Sevdiklerini kaybetmediğin için bukadar rahat konuşuyorsun senin ailen var sevdiklerin var ama ben senin gibi değilim
İstersen önyargılı yaklaşma ailemden bir tek annem kaldı bütün sevdiklerimi tek tek toprağa verdim keşke bunları yazmadan önce böyle bişey yaşadığım ihtimali aklına gelseydi
Özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim özür dilerim yani kötü hissettiğim için ne söylediğimi bende bilmiyorum yaa acıma biri son verse diyorum okadar acı çekiyorum yani
Önemli değil
Yani bilmeden etmeden seni kırdım belki acına dokundum affet
Gerçekten önemli değil takma kafana alışığım ben
Çok iyi bir insansın
Sende öylesin
Yakından tanisaydik birbirimizi belki daha iyi şeyler söyleyebilirdik birbirimizin hakkında 🙃
Seni tanımak konusunda emin değilim
Niye gizli istihbarattanmiyim ne alaka normal bir insanım katil değilim 🙃🤪🤣
Önyargılısın ve bu yüzden ilk tanışmamız hoşuma gitmedi
Saçmalıyosun ön yargılı değilim
Neyse boşver
İşine gelmeyince boşver gitsin dersin
İşime gelmediğinden değil yeterince uzadı
Biraksalar radikal kararlar vericezde bırakmıyorlar amm
Ama bi derdin falan varsa anlat dinlerim
İyi wp namber veriyim istersen oradan anlatıyım ben sana hayatımı en baştan sona kadar
Anlatıcaksan burdan mesaj at öyle anlat
Yaa saçmalama burdan ne anlaticam şizofreniksel manyakmiyiz biz alla alla ya geliyosan wpa gelirsin yoksa keyfinbilir
Banane anlatmazsan anlatma zorlamı
Boşuna şeytan demiyoruz kızlara gerçekten şeytansiniz bu bir gerçek adını uydurmuşsun bravo
Benim babam yoktu şeytanı babam seçtim seni ilgilendirmez bazı insanlarda senin gibi önce melek yüzünü gösterip yavaş yavaş şeytanlaşıyolar
Bak sadece beni sinirlendirmeye çalışıyorsun anlıyorum ama ben diyorum ki burası sanal burdan anlaticam ne olabilir kii taşımak gerekiyo ev misali villalı eve geçmek varken dimi 😉 mantıksız mı yani söylediklerim
Amacım seni sinirlendirmek değil ben sana bi teklif sundum kabul etmedin teklifimi değiştirmem işine gelirse anlatırsın gelmiyosa anlatmazsın umrumda olmaz
Harika teklif yaa gerçekten evlenme teklifi etsen biraz düşünebilirdim ama bişey dicem teklif böyle olmaz dert burdan dinlenmez bunu sen benden daha iyi biliyosun
Dediğim gibi numaramı senin gibi sorunlu bi insana vermem
Sorduğun sorulara baktım da diğer kızlarada böyle sallıyosun gerçekten sorunlu bi insansın tedavi ol neden böyle yaptığını az çok tahmin edebiliyorum nasıl olsa sanal alemdeyiz bir daha görmüyeceğim insanlar salla gitsin diyerek egonu tatmin ediyosun yazık gerçekten
Sayen de teşhisi koydun sorunlari olan bir tek ben değilim heralde x🤣 sayinemin9 insta
Yaa bide ince ayrıntısına kadar baktın yani hangisine tanışalım dedim ya sana dedim sadece salaklaşma lütfen
Üşenmeden baktiysan kesin etkilendin benden 🤣
Gerçekten yazacağımı mı düşünüyosun 🤣
Niye Suriyelimiyiz neden yazmiyosun aynı milletten degilmiyiz senle aynı kanı taşımıyomuyuz benim ne eksiğim var ki
Üşenmedim neden biliyo musun psikolojik vakalarla ilgilenmeye bayılıyorum ayrıca ağzını topla hakaret etmeden konuş senin gibi bi insandan ne etkilenicem tipe bak a. k elimi sallasam ellisi
Ukalasın çünkü
Kendini beğenmiş egolu yalnız ayaklarına yatıp duygu sömürüsü yapan bir insansın
Yaa kızsın sen tabi elini sallasan çok şerefsiz düşer haklısın yaa tamam madem ben senin için kötümser biriyim iyi değilim ama sen de bence pisikyatriste randevu al yaa al al lazım olur sana ukala olan sensin bunuda unutma
Yaşadıklarımın yarısını yaşasaydın kaldıramazdın benim psikolojim mükemmel değil ama en azından senin gibi duygu sömürüsü yapmıyorum ukala olduğumu asla kabul etmiyorum çünkü senin gibi davranmıyorum
Duygu sömürüsü yaptım evet ama gerçekten kötüydüm 1 saat öncesine kadar iyi değildim yani aniden geldiler yoksa böyle biri değilim yani beni tanımadan yargılama bence sende demiştin hatırlatırım lafını
Hatta anlattıklarin bile şizofrenik hikayeler olabilir
Her insanın başına gelebilir ama gelip bana burda böyle laflar savurman hiç hoş değil
Yani sen inanmiyosun anlattıklarıma öylemi? Ölmüşlerimin üzerine yemin ederim sana anlattiklarim yaşadıklarım hepsi gerçek ben yalan söylemem
Off tamam inandım
Adini söylemedin
İsmim heves
Heves? Aşkı yaşayan nadir insanlardan biri ve aşk için yaşar aşk için ölür hatta para kazanmak konusunda iyidirler harcamayida severler içgüdüsel hareket ederler
Adın çok farklı ilk defa duyuyorum bu ismi
Büyük idaelleri hedefleri var sahiplenmeyi severler güzel özellikler taşiyorsun
Evet değişik pek kullanılmıyor
Hayallerim var ve hepsine tek tek ulaşıcam
İşte seni tek inanılmaz yapan şey hayallerinin peşinden koşman ama birşey var duygusalsin bazen duygusal iniş çıkışlar yaşayabiliyorsun
Ben senin istikbaline hedeflerine ulaşacağın hiç bişeye engel değilim ama sadece yanında yer almak istiyorum tabi sen istersen
Duygusal değilim ben duygularımı çoktan yitirdim mantığımdan başka bir şey kullanmıyorum duygularla hareket eden her zaman kaybeder ben kazanmaya odaklanıyorum
Ben böyle iyiyim
Arkadaşça yanında yer almak yani sen ne anladın ki
Fesat bişey anlamadım yıllardır arkadaşım yok alışkanlığımı bozmak istemiyorim
İyi peki instadan takip etsene
İnstadanda takip edemem
Anladım
Tipin değiliz heralde
Evet öyle
Ne bekliyosun Justin Bieber mi yani Brad Pitt mii ne yani
Onlar eskidi ya
Daha iyilerini bekliyorum
Siz kızlar sadece parası bol zengin varlıklı aileden olmak istiyorsunuz rahat yaşamayi seven türdensiniz tabi aliagaolunun oğlu olsaydim şu an bana tipim değilsin parantez açarak söylüyorum aşkım demeye başlardın k. bakma kızları bu şekilde tanımlamak daha doğru bişey sorucam para için herşeyi yapmak onur bunun neresinde sizi Lamborghini Bugatti ile düşürmek hiçte zor değil
Benim kendi ferrarim var aklının alamıyacağı kadar zenginim boş yapma paramla döverim seni aliağaoğlunun oğluymuş yesinler senin hayallerini kızlara laf atıyosunda param için peşimden koşan o kadar çok erkek var ki duysan şaşar kalırsın zengin partner istemek cinsoyetle alakalı değil
Beynimi yaktınız yaa valla bak neyse ya bu konuşmayı burda bırakalım bence sen iyice sohbeti salaklaştirdin bence dur yani
Salaklaştıran ben değilim bana para göz dedin bende cevabını verdim
Ayrıca bu sözlerin üstüne cevap vermende ayrı bi mesele
Parayı sevmeyen kız var mı bana bir tane gösterin dicemde sen zaten zenginmişin zaten yaa bişey dicem zenginsin madem neden hayallerin var hedefler falan zenginsen zaten hedefler hayaller aşağıda kaliyo demektir
İnsanın hayalleri olması lazım hayalsiz yaşanmaz ki evet herşeye sahibim ailem belki tam değil belki çok zorluk yaşadım ama hayallerim için hayatta kalıyorum hayalimi öyle büyük düşünme mesela dünyayı gezmek gibi falan öyle basit hayallerim var çoğu ülkeyi gezdim mesela ama bütün dünyayı gezmek istiyorum
Gerçekten bak parayı cinsiyete bağlama öyle erkekler var ki param için nerdeyse kölem olucaklar
Hayalleri diyosun yaa hayal sen istesen gerçeğini yaşarsın hayal de ne ya hayal yaşayacak kadar fakir değilsin fakirlerin hayalleri olur sen bu konuda bence biraz yanlış düşünüyo olabilirmisin bide erkekler kölem oluyo diyosun onlar yavşaksa ben napim
Heves
Ulaşamıyacağım bişey değil doğru söylüyosun düşünce yapım yanlış biliyorum seni ilgilendirmediğini sadece sürekli kızlar para göz deme cinsiyete bağlama diye söyledim
Aramızda tek sorun ne biliyomusun fakir oğlan Zengin kız yani sen ben ayrı dünyaların insanıyız ben ne arkadaş olabiliyoruz nede başka bişey zeten ne istediğin belli değil ama şunu unutma ben bir kızın köpeği hiç olmadım maskotu da olmam
Evet etkilenmedim mi diye düşünüyorum bence çok etkilendim bu düzey de seninle konuşmaktan hoşlandım ama sen benimle arkadaş olamazsın sana hakaret olur zaten ben kimim ki senin için
Sana köpeğimsin dediğimi hatırlamıyorum ki öyle bişeyde söylemem sınıf ayrımı asla yapmam böyle bişey söz konusu dahi olmaz hepimiz insanız sen sadece yolunu bulamamışsın ve fazla ukalasın o yüzden kabul etmedim
Allah aşkına triplere girme paranın köpeği değilim çok şükür
Heves mi adın bilmiyorum pek inandırıcı da gelmiyo sanki başka bişey var başka bişey tuhafsin
Nasıl tuhaf bişey
Bişey dicem yorgunsun gözlerinden uyku akiyo uyumalisin bende uyumaliyim çünkü cankurtaranim yarın 9 8 de uyanmam gerek bu arada sen gerçekten unutulmicak kadar değerli bir varlıksın heves
Sende öylesin uyu sen iyi geceler
İyi geceler umarım instadan yazarsın ne olduğun beni ilgilendirmiyo sadece arkadaş olmak grsz
Neden yanlızsınız en azından aileniz yanınızda bide böyle düşünün bu hissetiğiniz yanlızlıkta ara ara oluyor sıkmayın canınızı lütfen.🌸
Hangi aileden bahsediyosun sen bana bakan beni bu yaşa getiren babaannem büyükbabam iki sevdiğimi toprağa verdim annem desen ben küçükken kaybetmişim babam desen beni çok kez almak istemiş yanına ama büyükbabam vermedi çünkü bana bakamicagini biliyordu çok zor zamanlar geçirdim ben aslında kaybediyorum herşeyi ben her yol ayrımında birini kaybettim..
Bunları anlatmamam gerekirdi k. bakma bilmen gerekiyodu
Acıma son vericek biri olsa keşke
Ben her gün yalnızım dünyanın sonu değil
Neden yalnız olmak zorundayız neden inanmak güvenmek sevmek değilde neden yalnızlık ne için bu duruma daha çok alışıksınız
Kardeş yanlızlikta güzeldir
Evet güzel ama birzaman için güzel sonra kötü oluyo gerçekten alışık değilim hiç böyle yalnızlıklara
Iyi insan ol güzel düşün insanlara güven olmuyor zaman çok kötü bu hayatta ş.. fsiz olman gerekiyor ki etrafında insanlar olsun
Ben herşey olabiliyorum ama bir tek şerefsiz olamıyorum beceremiyorum gerçekten iyi niyetim den başka bişey kullanamiyorum
Işte kardeş iyi niyetli olmaktır