Aşk İlişkileri Eski sevgiliniz bayram mesajı atsa cevap verir miydiniz? nilayaz Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilinizden beklenmedik bir şekilde bayram mesajı alsaydınız cevap verir miydiniz? Eski sevgiliniz bayram mesajı atsa cevap verir miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yellowline Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Cevap vermezdim. Çünkü eski sevgilimse eskide kalmıştır. 2 0 Yorumla
falayo Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Erkeğe mesaj atsa cevap verir yedekte kalması iyidir erkek kıza atıyorsa yalnız kalmıştır ondan 1 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Para ister alınca engeller o para ile müşteri sinle tatile gider 1 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Verirdim be. Canıma malıma kastetmediyse neden vermeyeyim. 1 2 Yorumla _Aslanburcuuu +1 yıl Sen Başak burcumusun Yorumla cemsie +1 yıl @_Aslanburcuuu burç olayına hiç kulak asmıorm ama değilim muhtemelen. boğa sanırım benimki. Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Bana ulaşabilecekleri bir yer yok neyse ki. Oldu ki attı cevap vermezdim muhtemelen. 1 0 Yorumla
laborant_biri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yazamaz yaşattığı onca şey dolayısıyla. Ama oldu ki yazdı eyvah eyvah onu yerin dibine sokmazsam😬 1 0 Yorumla
Mavikedicikkk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Veririm ters vs. De yapmam gerek yok çünkü bende onun bayramini kutlarim konusmada böylece biter 1 0 Yorumla
lknbtl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Uzun süre bakmadım cevap da vermedim görüldü attım en sonunda 1 0 Yorumla
secrett123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Attı, vermedim tamamen bahane bayram doğumgünü vs bunlar. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Eski sevgiliye cevap vermem 1 0 Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Attı, verdim, barıştık, ayrıldık 2 2 Yorumla Need4Read +1 yıl Beklenen hazin son.. Yorumla cookie1 +1 yıl S*ktir et olucaği yoktu zaten Yorumla
bilmütercim Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Elbette bayramlarda küsler barışmaz mı. 1 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cevap vermezdim ya birde onunla mı uğraşayım 1 0 Yorumla
meyvelisedaaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 58% +1 yıl o kadar yabani değiliz cevap veririz nolucak 1 0 Yorumla
Gardhouse31 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Kibarca iyi bayramlar de uzatma 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Görüldü atarım 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Görüldü atar geçerdim. 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hele bi atsın o zaman düşünürüz 😆 1 0 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl bayram değil seyran değil bi s. gitmesini isterim 1 0 Yorumla
Ƥrometheus Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gerek yok kutlamasalar benim için daha kutlu geçer 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Benim Eski Sevgilim Yok Benim Hiç Sevgilim Olmadı 1 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seninde der geçerdim. 1 0 Yorumla
SevimliHayalet007 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Allah uzun ömür versin diye cevap verirdim 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vermedim attı 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hayır vermezdim 1 0 Yorumla
octaviaa__ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Teşekkür eder geçerim, çok büyütmeye gerek yok. 1 0 Yorumla
deliiiikizzz34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Belki barışırız diye cevap veririm 1 8 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl ver ver belki barışırsın Yorumla deliiiikizzz34 +1 yıl Yaa🤦 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl Fakülteye gideceğim ben Yorumla deliiiikizzz34 +1 yıl Nerden çıktı Yorumla umutsuzum64 +1 yıl Akşam üstü kızın biri öyle dedi gitti bi geldim yine burda da Yorumla deliiiikizzz34 +1 yıl Naz yapma beee zaten sinirimi bozdular Yorumla umutsuzum64 +1 yıl Sen gel bi özele Yorumla deliiiikizzz34 +1 yıl Geldim Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Veririm 1 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yok atamaz 1 0 Yorumla
MarlonBrando1 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Cıks 1 0 Yorumla
Tarot0669 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Vetitim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Cevap vermezdim. Çünkü eski sevgilimse eskide kalmıştır.
Erkeğe mesaj atsa cevap verir yedekte kalması iyidir erkek kıza atıyorsa yalnız kalmıştır ondan
Para ister alınca engeller o para ile müşteri sinle tatile gider
Verirdim be. Canıma malıma kastetmediyse neden vermeyeyim.
Sen Başak burcumusun
@_Aslanburcuuu burç olayına hiç kulak asmıorm ama değilim muhtemelen. boğa sanırım benimki.
Bana ulaşabilecekleri bir yer yok neyse ki. Oldu ki attı cevap vermezdim muhtemelen.
Yazamaz yaşattığı onca şey dolayısıyla. Ama oldu ki yazdı eyvah eyvah onu yerin dibine sokmazsam😬
İyi bayramlar derim sadece.
Veririm ters vs. De yapmam gerek yok çünkü bende onun bayramini kutlarim konusmada böylece biter
Uzun süre bakmadım cevap da vermedim görüldü attım en sonunda
Attı, vermedim tamamen bahane bayram doğumgünü vs bunlar.
Eski sevgiliye cevap vermem
Attı, verdim, barıştık, ayrıldık
Beklenen hazin son..
S*ktir et olucaği yoktu zaten
Elbette bayramlarda küsler barışmaz mı.
Cevap vermezdim ya birde onunla mı uğraşayım
Atmaz
o kadar yabani değiliz cevap veririz nolucak
Kibarca iyi bayramlar de uzatma
Nasıl ayrıldığımıza bağlı
nasıl ayrıldığımıza bağlı
Görüldü atarım
Görmezden gelir geçerim.
Görüldü atar geçerdim.
Veririm niye vermeyeyim?
Hele bi atsın o zaman düşünürüz 😆
İtina ile cevap verilmez.😀
Ne biçim insanlar var ya yazık
Verirdim kendisi gitti ama olsundu
bayram değil seyran değil bi s. gitmesini isterim
Gerek yok kutlamasalar benim için daha kutlu geçer
Benim Eski Sevgilim Yok Benim Hiç Sevgilim Olmadı
Seninde der geçerdim.
Allah uzun ömür versin diye cevap verirdim
Atamaz engelli
duruma bağlı
Vermedim attı
Veririm ya soğuk olurum ama
Hayır vermezdim
Bu ne beyaa ahaha cok degisik
Teşekkür eder geçerim, çok büyütmeye gerek yok.
Atamaz
Belki barışırız diye cevap veririm
ver ver belki barışırsın
Yaa🤦
Fakülteye gideceğim ben
Nerden çıktı
Akşam üstü kızın biri öyle dedi gitti bi geldim yine burda da
Naz yapma beee zaten sinirimi bozdular
Sen gel bi özele
Geldim
Evet
evet cevap veririm