AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kişisinden kişisine değişir çevremde başak erkeği yok bilmiyorum o yüzden
Başak lara karşı bir kuyruk acısı var kızların sebebi neyse artık daha çözemedim
Tanıdığım başak erkeği var kimse beni sevmiyor diye ağlıyordu şans vereyim dedim az önce rastladım yürümedigi kız kalmamış ne yapıyım ben şimdi buna
Kimse onu sevmemiş tabiki yürüyecek sen şans verdinmiki konuşuyorsun senle sevgili bile değil yürümesi gayet normal areanoyor adam iştr😂😂😂
Hayır tamam şu an bir şeyim değil ama sözde en sadık, en düzgün erkek oydu, nutuk atıyordu beni begenmediniz gittiniz kolpa erkeklere diye dedim ki kendi kendime ya çocuk çok iyi biri galiba ben tanıyayım kendisini dedim başka bir kıza yazmış ki bana mesaj atsana deneyelim şansımızı bu me şimdi 😂😂
Bak anlamadığın nokta seninde birşeyim değil o kızında mal değil bu çocuk anladınn aranmasına gayet normal aramak bulacak oda çocuğun aranmasıyla sadık birisi olmadığını nasıl bağdaştıra biliyorsun anlayamadım.
Hayır ben benim demiyorum zaten tabiki özgür istediğini yapabilir benim kızdığım nokta başka kıza yazması da değil böyle kendini dünyanın en iyi ve en sadık erkeği gibi gösterip her kıza yazdığını gördüm ve dedim ki demek ki bahsettiği gibi biri değil, ayrıca herkese yazarken aynı cümleyi kopyalayıp yapıştırmış zahmet edip farklı şeyler bari yazsaymis 😂 bir de şu var takip ettim ben mesaj attım o ara kıza yorum attı konuşalım diye bana yazmadı sonra tahminimce kız buna yazmadı geri gelmiş bana yazıyor kusura bakmasın ama bu saygısızlık ☺️
Yani belliki ağzı fazla laf yapan biri değil hazırda ne varsa onu yazmış ama bence aranması bir kıza deneyip karşılık almış ya da alamamış sonra sana şansını denemesinde gayet normal.
Peki aynısını size bir kız yapsa bu kadar normal karşılar mıydınız?
Şöyle bu dediğin adam okadar dürüst biriyse sevgilisi olmamış bunu sende biliyorsun dünya alemde aranması gayet normal karşısun daki kızda onun gibiyse buda normal ama kızın sevgilisi ya da lileri olmuşsa bu hoş bir yaklaşım değil tabi kızlar olarak
Ama dediğim gibi çocuk gibiyse kızda bunu normal karşılarım.
Sizin görüşünüz tabi ama ben doğru bulmuyorum istediği gibi arayabilir artık sadece ben çok iyiyim, çok doğruyum ayağı yapması ona tüm bakış açımi degistiriyor bir de kendi lafiydi sana yavşayan adam herkese yavsar diye
Pek inanmıyorum size hiç bir erkek böyle konuşmaz kendi yorumunuzu katmışsınız
Ben yorumumu katmadım da her erkeği nasıl bu demez diyecek kadar iyi taniyorsunuz onu da anlayamadım, bir tahminim var ama neyse size hayatta başarılar 👍
Erkeğiö bende erkek psikolojisini biliyorum aydınları anlamam ama erkekleri anlamak zor değil benim için
Aydınlar değil o kadınlar
Eşcinsel değilim sakın yanlış anlama 😂😂
Eski sevgilim başaktı ve çok cimriydi sevsemde sırf bunun için ayrıldım ohh iyide yaptım
Senin burcun ne?
Aslan deme😂😂😂
Yok ikizler 😂
Abi bu başaklar daki aslan ve İkizler çekimi nedir ben anlaya mıyorum kime sorsam ya aslan ya ikizler 😂😂😂
Galiba biz fazla duygusalız onlar değiller.
Başaklar mı duygusal değil 😂😂😂
Yani çok cıvık bir ilgileri yok gibi
Cıvık ilgimi seviyorsunuz pardon?
Hayır başak mı duygusal degil dediniz ondan öyle dedim
Yani mantıklarıyla hareket ediyorlar öyle duygusal yanları yok pek
Yahu hayatınıza kaç tane Başak aldınız 😏
Her başak aynı olmayabiliyor, ama benim hayatıma aldığım değil de tanıdığım insanlar hep başak burcuydu, ben hayatıma hep başak burcu insan çektim
Yani bir yengeç, balık duygusallığı yok onlarda
Ki öyle bir duygusallık da beklemiyorum ki tabii ki onlardan. Sadece sorunuza göre yorum yaptım. Biz kadınlar biraz daha duygusal olduğumuz için bu burcun erkekleri bize fazla eleştirel ve mantıksal geliyor.
Bemde onu diyorum hayatınıza kaç tane Başak aldınız anca böyle düşünüyorum böyleler yargısız infaz.
Sizin hayatınıza görmemiş dışardan ağızdan duymaya kulaktan işitmeye tanıyamazsın.
Başak herkese açmaz kendini bu size umursmaz olarak görünüyor.
Evet umursamazlar ama kişisine göre de umursarlar.
Onu dedim bende 😂
Nasıl kadın sevdiklerini bilmiyorum şu anda
Ondan vaz geçmeyecek kadını severler ölürler
Siz tam başakları tanıyorsunuz
Yükseleniniz ne?
Burcunuz kesin aslan.
Terazi
Yükselene nasıl bakılıyor bilmiyorum
Doğum tarihi doğum saati ile. http://www.dogumharitasi.astroloji.org/index.php
Yaymış
Sizin başakları bu kadar savunmanız yükselen yaydan kaynaklı o zaman. Çünkü benim de yükselenim yay ve bana her şeye muhalefetsin derler bir de çok inatçıyım.
İnat bende de var
Keçi inadını deler o derece ama ondan kaybediyorum kaybettiğim zaman
Güvenseniz o inat biraz törpülenir. Bu sizde bir savunma mekanizması. En ufak güvensizlikten inat devreye giriyor.
Doğru
Aslında güveniyor başak ama insanlar sonradan yüzünü gösteriyor başağa yüzünü
Ben birisi beni istemediğinde ben de kendi özelliklerimi kötü gösteriyorum mesela. Yani istenmediğimi bilip ben de istemiyorum dercesine.
Ve bu benim fikrim deneyimli bir başak insanların asıl yüzünü görmek için bekler.
Bende böyleyim işte
Başta ciddi düşünüyorum diyip sonradan ciddi değilim diyen kişi sizce niye bunu demiş olabilir?
Konuyu tam olarak idrak edemedim
Erkekler nasıl dener bir kızı? Yani nabzı ölçme nasıl oluyor
Yani ilk önce evlilik düşünüyorum diyip sonradan evlilik istemiyorum demesi neden?
Erkekleri bilmemde ben kendimden yola çıkarsam izlerim benden vaz geçiyormu geçmiyormu buna müsaade bile ederim sesimi çıkarmam görmek isterim.
Sende bir eksik görmüş
Çekingen olduğumu söylüyor hep
ya da sevmiyordu kullanıp bıraktı buda ola bilir bile miyorum ama en sın geriye kalan bu yani aam en son olan
Ben de ona ben öyleyim istemiyorsan git dedim gitmedi
Gitmemesi inadından işte kaybettiği nokta.
Hayır benim özelliklerime şikayetleniyor hatta eleştiriyor hep ben de üzülüyorum beni beğenmediği için.
Çekingen olman bir eksik değil Başak için hatta artı
Yani seni üzmek için söylemiyor onları düzelt diyr söylüyor
Evet düzeltmem için söylüyor da ne bileyim bu sefer de ben böyle sevmiyorum falan yaparsa
Düzelticem diye palyonço olma, yine kendin ol aşırı değişirsen der.
Aslında kendince son dokunuşları yapıyor hayallerinin kadını için
Bilmiyorum ama öyle denemeye çalışır mısınız
Nasıl?
Bir kızı denemeye çalışır mısınız
Hayır ya başaklar gözlem cidir pek denemez insanları ysni bişey söylüyorsa yapıcanmı yapmıycam mı diye deniyor ola bilir belki.
Başağı kontrol etmeye çalışma edemezsin yani kontrol altında tutamazsın çünki baskın kendisidir.
İlişkide de mi özgür olmak ister, kısıtlanmayı sevmez?
Başaklar sadıktır evet istemezler aam gözünde arkada kalmaz o derece seviyorsa ama.
Çapkındır ama aynı zamanda sadıktır
"Çapkındır ama aynı zamanda sadıktır." doğru.
Sen baya tanıyorsun başkaları baan niye sordun bu kadar 😂😂
Birde gerçekten terazimi burcun?
Terazi burcuyum, sizin özelliklerinizi de merak ettim herkeste aynı mı oluyor diye, o bakış açısıyla da yorum almak istedim.
Demekki benim bir teraziyi bulmam gerek 😂😂
Çünki bende hep ikizler ve aslan çekmişimdir ya da kesişmişimdir
İnsanın aslında idol aldığı yani işte tam böyle biri istiyorum deme şekli olabiliyor bu burçları çekmeleri.
Size ikizler burcu birinin denk gelmesi muhtemelen 7. Evinizdeki ikizler burcundan. Benim de yükselenim yay olduğu için 7. Evim ikizlerde ve ikizler burcu benim için terazide daha dengesiz ve sadıklıktan çok çapkın bir burç. İkizler özelliği taşıyan birinin olmasındansa biraz daha mantık çerçevesinde olan başka bir burç daha iyidir.
Yok be benim kiler hep yanlış çekimdi maa hep karşıma ya aslan çıkıyor ya ikizler anlam verr miyorum kimle konuşsam ya aslan ya ikizler.
Yay ateş burcu. Aslan da ateş burcu. İkizler hava burcu. İkizler ateşi daha dengeliyor ama dengelerken kendinden de fazlaca veriyor. Aslan da baskın olma derdinde ve biraz daha romantik. Ama yayda o romantiklik yok, daha özgür ruhlu.
Sen baya bu burç larla ilgilisin he ben evi felan bilmem bunları çekiyorum hep garip bir şekilde
Aslanlar sizi bir kalıba oturtmak isterler ama yaylar ilişkide de özgürlük ararlar.
O linkini attığım sayfada evleri de gösteriyor kaçıncı evde hangi burç olduğunu vs
Bende gezegenler evde hep burçlar değil
😂😂
Görünüyor ya hangi ev hangi burç diye.
Hee teraziyi eve kapatmıştım hep şimdi anladım 😂😂😂
Kova akrep Başak Terazi var ama en çok gezegeni terazi almış evlerde
Ve benim karşıma hep aslan ve İkizler çıkması bu nasıl çekim böyle 😂😂😂