Ebru Polat ünlü bir reklamcı olan eşi Karpat Polat tarafından aldatıldığı için boşanma davası, eşinin sevgilisine de tazminat davası açmış. Öncesinde hamile olduğu için kocasını affetmiş fakat yeniden aldatıldığını öğrenince ayrılmak istemiş. Sizce tazminat davasını eşi mi karşılamalı, yoksa eşinin sevgilisi mi?
Aldatan eşi
Eşinin sevgilisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tazminatı kim ödemeli; aldatan eş mi, sevgilisi mi?
Aldatan eş ödesin, eşinin sevgilisi tek başına yaşamamış sonuçta bu ilişkiyi birlikte yaşamışlar, ya birlikte ödemeleri gerek ya da aldatan eş ödemeli, ancak bana sorarsan tazminat olayı bile saçma geliyor, aldatıldıysan boşan gitsin kardeşim neden sana tazminat ödesin hiç tanımadığın bir kadın, saçma saçma kanunlar çıkartılıyor zaten, bir çoğuda aldatıldım diye iftira atıyor sırf tazminat almak için, o kadar mı muhtaçsın yani bu paraya, çalış kazan o kadının parasınada muhtaç olma madem o kadar gururlu bir kadınsın alma, belki kadın bilmiyordu evli olduğunu belki onun duygularını kullandı, çok saçma işler bence, ödeyecekse aldatan eş ödesin.
Sevgiliye dava acmak mi kskfkkdfk şaka gibi sevgili niye odesin tabii ki eşi odeyecek aldatmayi baslatan o sonucta aldatan o eşi odemeli ve sevgiliye dava acilmasi bile sacma oyle bir sey mi var sevgilisinden ne diye para alacak sacma bir dava olmus ve kadınlar, neden aldatan erkegi affediyorsunuz cidden acayip bir daha yapmaz falan mi diyorsunuz yapan bir daha yapiyor daha ne kadar bu ornekleri goruceksiniz ki acaba zaten yapiyorsa sizi yeterince sevmiyordur siz affedince sizi tekrar sevmeye baslamicak beni affetti dicek bir sure sonra gene yapicak gene affeder diye dusunucek, aldatmaya sans mi verilir 😒 sizi seven aldatmicak adam her yalinizle aldatmaz hamileymissiniz, hastaymissiniz bunlar hep bahane hatta hamilelik, hastalikta vs. daha cok sevgisini gostermeli sizinle ilgilenmeli tam tersini yapmamali anlayin artik şunu
aldatan eş ödemeli. sevgilisinin davacı kişiye bir sadakat yükümlülüğü yok ki... bak şimdi hakaret etti ise konu başka yerlere gider. sırf evli bir kişi ile birlikte olmak, tazminat yükümü doğurmaz. kişisel hukukçu görüşümdür.
haaa evli insanlarla birlikte olan kişiler hakkında çooooookkkk kötü pis düşüncelerim var o ayrıııııı
Tazminat davası maddi ya da manevi bir ihlal olduğu zaman açılabilir yani oyuzden ikisine de bu davayı açabilir ama nafakayı eşi öder çünkü bu örnekteki aldatan kadın diğer kadına neden nafaka ödesin? Ama eşi ayrılsalar bile ondan ve bebekten sorumlu olduğu için öder
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
26
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilisine zaten tazminat davasi acamaz, böyle bir hakki yok. Esindende geliri düsükse, aldatmaya dayali sebeptenzarara ugramissa ancak tazminat davasi acabilir..
BIRDA DUYURULUR, Kadinlari koruyordu ama diye kandiginiz İstanbul antlasmasi aldatilmayi bir bosanma gerekcesi olarak dahi görmüyor, yani kadin kocayi aldatiyor, sevgililerinden 2 cocuk yapiyor ama koca kendinden olmayan cocuklara nafaka ödüyor, iki tarafta baskasi ile yatti diye bosasnma davasi acamiyor.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Egitimsiz cahilin biri eksilemis, mal dolu ülke maaaal
Eş ile sevgili ödeyebilir birisi evliliğin temelden sarsılması güveni kötüye kullanma ve zina suçları ile yargılanırken diğeri yuva yıkan pozisyonunda ayrı ayrı tazminat ödemeliler
İkisinin de ayrı ayrı ödemesi lazım bence suç ortaksa ceza da ortak olmalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu Ebru Polat kim ya ben Google a yazdım bu kadın çıkmadı aldatan kadın Burcu kayimt zaten onu biliyoruz başarılı bir kadın ama bu kadını. Tanımıyorum eşinden dolayı tanınan biri mk