Güncellemeler
+1 yıl
Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu? Sonucu ne oldu? Bence onu bilip kalmam ikimiz içinde daha rahat olur ve daha çok severiz eskisinden daha fazla çünkü ben öyle biriyim problemi olan insanlara daha yakın olurum üzülmesinler diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesaj at öğrendim benim için sorun değil diye belki mutlu olur
Yapacam yapcam inşallah
Kalıp kalmamalıyım diye sormaya geldiysen kalmak istememişsindir muhtemelen
Tabi istiyorum ama bundan sonra nasıl olur değişirmi çünkü eskiden sebebi vardı diye anlaşamazdık ama artık dert ortağı gibi olduktan sonra ne olacak sonuçta oyun değil bakarsın ömür boyu birlikte oluruz o demiş arkadaşıma o beni bu kolla sevmez diye ve bana dedi ayrılırken sebebimi öğrenirsen hiçbişi eskisi gibi olmaz ve ayrılırken dediğü şey "unutma ki senin için bitiyor bu ilişki kendim için değil" ben benim için üzülen insanı yarı yolda bırakmam üzmem
Ol kardeşim, ben seni böyle seviyorum de eğer gerçekten seviyorsan. Geç olur sonra kız düşünür ki neden geç söyledi acıdı mı onun için mi döndü bence söyle kardeç bir an önce
Dün gece öğrendim zaten bugün ya da yarın en geç hallolur
Hayatinda kal bence oda icten ice bunu ister
Oda istiyor ama bitirince senin için bitti dedi ama sebebi öğrendim hiç rahat değilim eğer buysa sebep hiçbirşekilde bitmez ben onun yanında hep kalırım
Tamam iste yaninda ol bence bunu sormana bile gerek yoktu gercekten sevseydin sormazdin
Valla 2 dir gidiyo ben gitme diyorum bence seviyorum da 😂 ama ben üzülürüm onu bırakırsam imkanı yok o benim için üzüldüyse bende onun için her daim üzülürüm
Benim sorduğum şeyde onu seviyormuyum acaba değil ben hep kalırım kalmak istedim ama o hep gitti susarak oyüzden sordum hani böyle durumla iç içeyiz sonuçta o istemiyor benim üzülmemi onu öyle görmemi bende şok oldum vallahi ama hayat birşey yapamazsın eğer herkes giderse sorunu olan insanlardan uzağa olmazki öyle bende yükü alırım sırtıma genç yaşımda bişi olmaz onun güzel canı sağolsun