Sorum başlıkta, öğretmen bir kadın hangi meslek grubuyla evlenir sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Doktor polis veya kendi mesleğinden birisiyle olabilir
hahahah bende adayıyım cevapları bekliyorum ama bence esnaf falan çok iyi olur :D
Tabi neden olmasın sevdiğimle sabahları tavla oynarız, tükkanı birlikte kapatırız akşam 😂
Bilgisayar mühendisliği okuyorum. İstersen tanışabiliriz yaşım 25
Teşekkür ederim
Meslek gurubu diye bişe olmaz sevginin ask8n mesleği olmaz
Tabiki olmaz ama genel olarak mutsuz sonla bitince kriterlerimi değiştirmek istedim
Saçma düşünce
Çok saçma bir soru bence sevdiği ile evlensin bırakın insanları rahat yahu
Ben de biliyorum sevdiğimle evlenmeyi ama sonuç hep hüsran oluyor bu yüzden kriterlerimi degistiriyorum
En önemli karakter uyumluluktur inşaat da amele bile olabilir yanlış düşünüyorsun bence
Hayir tabi olabilir asla bu konuda bir yanlış anlaşılma olsun istemem başımın üstünde yeri var karakteri güzel olsun yeter ki ama merak ettim sormak istedim
Bence mesleğe fazla takılma benim tanıdğım öğretmenlerde genelde dominant insanlar oluyor (Türkçem pek iyi değil Türkçede dominant ne demek bilmiyorum 🤷🏻♂️) yani meslek yerine karakterine önem verirsen daha mutlu olabilirsin diye düşünüyorum
Baskın karakterde olan kişilere dominant denir, karaktere önem veriyordum önceden ama çok sorun yaşadım
Açıklama için teşekkür ederim
Ne gibi sorunlar yaşadınız? Tavla oynamayı bilmiyorlarmıydı 🙃
Eski erkek arkadaşım sanayide çalışıyordu seviyordum onu ve evlenmeyi düşünüyorduk, hiçbir zaman mesleğiyle alakali sorun çıkarmadım ona bir gün sebepsiz yere benden ayrıldı sonra dedi ki git dengin birini bul çok şaşırdım her şeyi yıktı gitti
Niye kendisi dengi dengine birinimi bulmuş?
İnsanların söylediklerine takılma yanlış yaparsın bende aynı şeyi duydum çok benzer ama kendimden taviz vermem hiç gerekmedi
Ne kadar süreli bir birliktelikti?
2 yıl, ben defalarca ona karşı bir hatam mi oldu dedim hep kendimi suçladım ona da sordum senin tek hatan dengini bulamaman dedi
Bunu hata olarak görme derim kendinden başka kimsenin değeri senin kendi değerinden üstün olmamalı
Kendini suçlu hissetmen için demişte olabilir bilemicem tam olarak
Benim fikrimi sorarsan en başımdan dediğim gibi mesleklere fazla takılma ha geçim sorunu vs bunlara mecburi takılıyor insanlar o ayrı bir konu onda bir şey diyemem. Kendi hatalarını sorgulamak yerine onun hatalarını sorgulasaydın daha iyi olurdu bence
Kendimi çok kötü hissettim çünkü ona değer veriyordum, ama dediğinizde haklısınız bu olaya takılıp yanlış kararlar almamaliyim
Valla hocam siz mürekkep yalamış insansınız siz bizden iyi bilmeniz gerekiyor hocam
Meraktan soruyorum ne öğretmenisiniz
Matematik
Oooo siz olayı aşmışsınız hocam ya onca havuz problemi içinden çıkabilen insan bunun üstünden gelemeyecekse biz ölek o zaman 🙃 bırak o kaybettiğine üzülsün
Hahah ya teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🙂
Yardımcı olabildi isem ne ala Tamam o zaman bana bi el tavla borçlusun
Kamu personeli ile evlenebilirsin
Olabilir
Tatiller de falan izin falan sıkıntı olmaz. Hem hafta sonları yine ayni şekildede
Yok ya izin günü sorun değil o kadar takılmam ona
Ee beraber program yapmak isteyeceksiniz uymayacak, özel ise yeri gelecek izin alamayacak, esnaf dükkanı birakamayacak, bunlar sorun olur. Tabi en önemlisi sevilecek birini bulmak
Tabi ama yapacak bir şey yok illaki bir şekilde uydururuz, cok dışarı çıkmayı seven biri değilim zaten
Hayırlısı olsun tabi ki de ama yeri gelir insan ister. Aslında öğretmen ile evlenmek isteyen çok olur
Bilmem belki benim karşıma çıkmıyor
Çalıştığın yer küçük mu
Yok değil
Çevren mi olmuyor diye dedim
Bende kamu personeliyim. Kendim gibi birini istiyorum. Özel de çalışan ile zor ama hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun hakkınızda
Amin cumlemizin
Yaşın kaç
Astronotla bile evlenebilir
Yok artık
Neden olmasın canım bunun sınıflandırılması mı olurmuş , gönül bu
Ya öyle de astronot çok üç değil mi hiç çıkmadı karşıma
Ya ona takılma abartıyorum ben☺️Yani hangi meslek grubundan bir beyfendinin size aşık olacağını kestiremezsiniz veya sizin ona
Tabi orası öyle
Doktorlarla evlensinler bence😊
Yok doktorlar ezik görüyor öğretmenleri
Jinekolog erkek doktorlarla evlensinler kadın öğretmenler sence nasıl olur 😊😄
Vallahi karakteri düzgün olsa evlenirdim de zor bu zamanda 😂
Bence evlenme jinekolog doktorun ufku büyük gordukleri çok olur anladın sen😄😄
Yok ya yemin ediyor o kadar, yapmasin, yapmamali 😂
Meslek gereği her türden görmek zorunda kadınlardan tiksinir seni mutlu edmez sonra🤣🤣
Evet böyle düşünmedim hiç 😂
Aynı şekilde de üroloji kadın doktoru ile erkek öğretmen evlenmesin kadın doktorda her türlü malafat görmüştür eşininkini beğenmez sonra dimi yani🤣🤣
Onu onlar bilir tabi yorum yapamayacağım 😂
Bu yüzden sen uzak dur doktorlardan 🤣🤣
Zaten bir ara beni tersledi bir doktor, mesleğimi küçümsedi , senin aldığın para ne ki güzelliğin olmasa seninle konuşmazdim ben senin maasinin kaç katını kazanıyorum asla istemem öğretmen demişti bana o günden sonra yaklasmiyorum pek
O kibir abidesi insan müsveddesi doktor olmuş ama insan olamamış bosver takma kafana onun dediklerini sen yoluna bak
Peki teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler bye 👋😊
Sevdiğin insanın mesleğine değil adamlığına bak
Ona hep baktım bu zamana kadar ve hep yüz üstü bırakıldım acaba sorun seçimlerimde mi diyorum kendi kendime
Seçimlerinde olabilir bende hep yüzüstü bırakıldım ama sorunu kendimde aradım ki anladım kimseye güven olmuyor güvendikce yüzüstü bırakılıyoruz, demem o ki meslek vs bunlar boş ilk önce insanın kendine saygısı karşıya verdiği ilk mesaj önemli.
Ben de sorunu kendimde aradım hep, çok düşündüm sonra seçimlerin yanlış dediler cevremdekiler ben de seçimlerimi degistirmeye karar verdim
Anı yaşa inan ki ileriye baktıkça duygular köreliyor insan birbirinden uzaklaştıkça ilişkide bitiyor gerçi seçim demiştin doğrusu bu devirde zor.
Aynen öyle
Bu arada ne öğretmenisin
Matematik
Sayısal zeka diyorsun bu güzel, hayırlısı.
Amin inşallah
Muhendıs
Devlet memuru
bul bi memur