Eve götüremem diyip çiçeği çöpe atmak?

Sevgilime yüzük almıştım ve yanında boş olmasın diye çiçek vermek istedim. Aslında yanında bir çok detay var. Şöyle bir şey yaptım. Evi süsledim, gül yaprakları ile yol yaptım bi kaç tane mum kalpli balonlar ve yere gül yaprakları ile seni çok seviyorum yazdım. Masaa hazırladım restaurant havası verdim. Aynı zamanda televizyonda 25 dakikalık video yapıp koydum her sahnede farklı ses tonu ile video hazırladım. Bilgisayardan fotoğraflarımız geçip duruyordu ve evin her tarafında koltukların üstünde bizim fotoğraflarımız ile süslüydü. İlk önce vale kıyafetleri ile sizi karşılamaya geldim diyerek onu aldım eve götürüp sandalyesine oturttum. Daha sonra garson kıyafetleri giyip garson oldum. Sipariş aldım. Meyve tabağı salata yoğurt getirdim daha sonra pilav yanına köfte, patates cipsi soğan halkası, nugget gibi tüm yemekler ile donattım masayı ardından tüm emeklerle kendim tasarladığım bu çiçekle kendim olarak geldim. Tam video bitti ben yemekleri hazırlayıp masaya çiçekle kendim olarak geldim. Şanslıydım birazcık çok şaşırdı. Çiçeği verdim ardından yemeklerimizi yedik. Sonra Zen pırlantadan aldığım tektaşı verdim bir ömür boyu benimle kalmanı istiyorum dedim. Evlenme teklifi değil bana ait olduğunu bilmek istiyorum dedim. Böyle güzel muazzam detaylar ile süpriz hazırladım. Sonra çiçeği eve nasıl sokucağımı bilmiyorum dedi. Haklıydı ama zaten onun görmesi için yaptırmıştım çiçeği giderken birine vericektik ama şansa kimse yoktu. Bizde bir yere bıraktık ama sonradan çok üzüldüm bozulmasın diye aynı günün sabahı gittim koşa koşa aldım ve buzdolabında sakladım bozulmasın diye :( 80 lira ödedim sonra canım yandı :( Atması doğru muydu? Süprizi mi beğendi mi bilmiyorum ben onu etiketleyerek reels olarak hikaye paylaştım ama o alıntılamadı bile yine çok üzüldüm :( Sadece ben çabalıyormuşum gibi hissettim. Sonra eve gidince özür dilerim çiçeği bir şekilde eve sokmalıydım dedi ama iş işten geçmişti. Ben çantamı vericektim içine sokalım götür dedim ama olmaz diyince...