Bekar olsaydım coktan seni secmiştim ne demek?

Eşim Allaha cok baglı birisi yani Allahın sevmedigi şeylerden hep kacar eşimle aynı işyerinde calisan bekar bi kız var hatta komşu sayiliriz kız eşim ve benden 6yaş kucuk yengec burcu kendisi... herkes ikisinin arasinda muhtemel biseyler oldugundan supheci.. ne zaman baksan bir birilerinin yanında.. uzak kalamiyorlar bi de eşimi gormeniz lazım yani surekli gozleri onun uzerinde onu gormeli onun yakınında olmalı nereye gidiyorsa eşim de yanına gidiyor işten sık sık birlikte gitmeler falan, bi defa kızla aralari bozuktu eşim o gun yuzu hic gülmemis hicbir kizla konusmamıs kendine kapanmıs falan sonra kıza şoyle şeyler soylemiş "bekar olsaydım coktan istemeye gelmiştim seni seçmişim seni cok istiyorum seni kaybetmek istemiyorum senden uzak ayrı kalamiyorum seni cok kıskanıyorum benim olman icin ne yapa bilirim" falan gibilerinden hatta aglamış için için ellerinden opmuş kizin elini kendi yuzune koyarak falan sonra sarılmış ve boynundan opmuş öyle yani... işyerinde tanıdıgım akraba gibi guvendiyim 2-3 insan var.. Eşim o kızla cok mutlu o kızla arası bozuk olunca kendine kapaniyor hickimseyle konuşmak istemiyor falan... Sizce neler oluyor?
Bekar olsaydım coktan seni secmiştim ne demek?