Her ilişkide mutlaka biri sıkılır, mutlaka biri başka kişilerden hoşlanmaya başlar ve ilişki ayrılığa kadar gider. Sizler neler düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Üzüntünün tek kişilik olduğuna inanmıyorum canım her iki taraf nasıl seviyorken mutluysa ayrı düştüklerinde de öyle üzülürler belki bi tık kadın daha çok yıpranır üzülür.
Bu konuda erkek kiz ayrimi yapmak istemiyorum illa uzulen erkek de oluyor ama kzilar daha hassas daha saf severler, mesela tartistigimizda saatlerce agladim sonra mesaj attim ona hicbir sey yokmus gibi oyun oynuyorum falan dedi cok takmiyorlar niye bilmiyorum
Cevap
3Cevap
Takmazsan aşk 2 kişilik, üzüntü 0 kişilik oluyor. İşte o zaman aşkın tadı çıkıyor. Korkmuyorsun çünkü.
Aşk mutluluk verdiği kadar acı verir. Şair demiştir ki:Bekleme yapmayın! Aşkını alan acıya doğru ilerlesin. - Attila İlhan
İki kişiden biri daha çok değer veriyor çünkü en çok değer veren de üzülüyor italyan kardeş
Bir taraf feda ederken diğer taraf kâr ettiği için.
eski heves kalmıyor ayrılmaz diye üzüp kırarsan göť gibi kalırsın ortada
Üzüntü tek kişilik değildir bırakılan ilk ayrılık günleri yaşar üzüntüsünü bırakan bıraktığındaki ilgiyi başkasında bulamadığında :))
Ve neden çeken hep benim
Aşk ilk kişilik değil nerden çıkardın bunu😞
En nihayetinde oluyor öyle
Kim çok severse o kaybeder
Kalan hep mutsuz maalesef
İyi olan üzülüyor
Hayatın cilvesi
Bir kişi her zaman daha çok sever
Aşkta tek kişilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?