Sevgilim var diyo o yüzden şu saatlerde bana yazma diyo. Ama ben olmadığını düşünüyorum 14 şubatta hiç resim koymadı
story izliyorum hiç yok birşey
story izliyorum hiç yok birşey
14 Şubat saçmalığın kutlamayan bir çift ne güzel işte sana karşı duygusal olarak bağı olmayan birisiyle daha ne kadar vakit öldüreceksin bunu iyi düşün.
Zaten cinsellikte olmadı ama bana umut veriyo düşünücem gizli kalsın falan diyo. Ama ben hayatında biri olduğunu düşünmüyorum. Bana evleneceğini söyledi. Ama evlenecek biri ciddi ilişkisi olan biri sevgilisinin fotoğrafını paylaşır özel anılarını paylaşır dimi?
Sana umut vermiyor terk edilirsem teselli olarak kenarda dursun boş duracağıma ilişkim olduğu halde beni bekleyen birisiyle bir şeyler denerim diyor kendince hiçbir insan bile bile kendisini ateşe atmaz, madem tanıyorsun çocuğu git sevgilisi kimmiş bul bana umut veriyor seninl ilişkisi varken diye ifşala delillerle beraber elde garanti bildiği kız tarafında tokatlanmak ne demekmiş görsün, seviyorsan da bekle ne diyelim yani inşallah daha çok seveceğin birisine de denk gelirsin çünkü bugün sevgilisi varken seni kenarda bekleten yarın seninle sevgili olduğu zaman başkasını kenarda bekletir.
Bana diyo ki o kalsın seninlede olur ilişkim.
Ama ben birinin olduğuna inanmıyorum
Sürekli instada izliyorum
Hiç kızla resim paylaşmıyor
Bende eski sevgilimle çok fazla fotoğraf paylaşmazdım (4 senelik bir ilişkiydi) sebebiyse instagram profilim bana ait bu sebeple özel alanıma kız arkadaşımı koymama gerek yok evlenince ortak bir hesap açar anılarımızı orada biriktiririz derdim hep story olarak bazen paylaşırdım yani sevgilisi olan insan illaha sosyal medyada kız arkadaşıyla fotoğraf paylaşmak zorunda değil.
Bu hiç paylaşmıyor ama özel günlerde bile
O da onun seçimi sorgulama derim söylediğim gibi bugün sevgilisi varken bir başkasını kenarda tutan sen yarın bir başkasının kenarda beklediğini bile bile nasıl bir ilişki yaşayabilirsin ki bu insanla iyi düşün vaktini boşa harcama değmez bu insana.
Çünkü ben sevgilisindende kendisindende zenginim o yüzden tam bırakmıyo.
Madem sevgilin var o yardım etsin diyorum susuyo. Detaylar çok o yüzden emin olamıyorum sevgilisinin olup olmadığına
Sevgilisi yoksa neden sana sevgilim var desin, bunu bile düşündüğün zaman istemediğini fark etmen gerek sebepsiz yere kimse kimseye yalan söylemez.
Devir cidden değişti. Normalde erkek hayatımda kimse yok der kızları kandırır kullanır kızlar da burda soru sorardı. Hale bak. Adam apaçık hayatımda biri var diyor yine soruşturuyor
Cevap
2Cevap
Sevgilim var demiş , ya gerçekten vardie ya da seni istemediği için var diyordur , sorgulama boşver bence
Peki nasıl emin olabilirim?
E seninlede ilişki istiyorum diyo
Madem sevgilisi var onu seviyosa neden başkasıyla konuşur dimi? Bana dedi ki onu seviyorum. Ben dedim o kızı bulucam çok sinirlendi
Bende onu seviyorum ama 🥲
Sevgilim var dedigi halde pesinde kosuyorsun oyle mi👏👏👏👏belki yoktur diyorsun oyle mi👏👏👏👏
Banada umut veriyo
Var diyorsa olmaması ne değiştirir
Çünkü yalan söylüyo sevgilisi olan biri her gün gezer eğlenir birlikte foto koyar
Madem evlilik düşünüyo yapar yani
Sevgilisi olan herkes her gün gezip eğlenmez. Ki dediğin gibi olsa bile seninle konuşmak istemediği için sevgilim var demiştir o yüzden çok şey yapma derim ben
Bide bana şöyle dedi bana her gün yazma. Eskiden mesela bir gün önceden diyordu yarın yazma onunla olacağım. Şimdi her gün yazma diyo. Düşünüyorum bu adam hiç korkmuyor mu bir günden bir yazsam sevgilisiyle olan güne denk gelirim diye? Demek ki yok dimi sevgilisi? Ben böyle anladım 🤷♀️
Ya sen sevgilisi olan biriyle nasıl konuşuyorsun ya ve üstelik evleneceğim falan demiş bunu kendine nasıl yakıştırıyorsun gerçekten anlamadım. Karşındakinin zaten aklı yok tamam da sen kullan bari aklını
Somut birşey yok dediğim gibi. Belki beni deniyor diye düşünüyorum. Madem çok seviyor onu bana niye seninle ilişkim olur diyo. Gözümle görmek istiyorum o zaman inanır bırakırım
Sadece biraz, biraz mantığını, aklını ve fikrini kullan. Birini çok seviyorum derken sana da seninle ilişkim olur diyen insandan ne bekleyebilirsin yani neden o akıl, ahlak yoksunluğundaki biriyle konuşmaya devam ediyorsun. Neyse evet şunu da söyleyeyim bazıları o kadar profesyonel ki öğrenemezsin
Asıl sorun şu sevgilisi varsa niye yazıyorsun
E banada umut veriyor
Bacım çocuğu salsana ne taciz ediyosun sanane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?