17 yaşındaki bir kız ile 22 yaşındaki bir erkeğin sevgili olmasında sakınca var mı? Çok fazla mı yaş farkı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem çok buluyor ve ayrılmamı istiyor. Dış görünüş olarak 22den fazla durduğu için öyle düşünüyor olabilirler ama kimliğini bile gördüm 22 yaşında olduğunu biliyorum.
Resmi olarak bir şeyler değişebilir ama kafa yapısı 1 senede o kadar fazla değişmez. 18 yaşında olup, 18 yaşında bir insanın yapmaması gereken insanlar var. 18 yaşından küçük olup 18 yaşında olan insanlardan daha olgun olan insanlar da var😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Var ben abin olsam izin vermezim 5 yaş çok diğil eğer 18 yaşında veya 18 yaşından büyüksen bu durum sıkıntı
5 yaş farkı çok değil sorum olan kızın 17 yaşında yani küçük olması
Bence anlaştıktan sonra yaş vs boş yani
Öyle de demeyelim. Bugün Instagramda yorum gördüm ve 12 yaşındaki kız 24 yaşındaki erkekle sevgili🤷
cok degil hatta olmasi gereken yas araliklarinda
Cok yas farkiniz yok ki
Ailem özellikle ablam çok buluyor. Ayrılmam için baskı yapıyor.
Ama dikkatli ol farkli seyler isteyebilir
Ben de isteyebilirim ondan😜
Senin kararin tabi. var mı boyle bir durumun yoksa
Uzak mesafe ilişkisi 2 yıllık. Hiç öyle bir fırsatımız olmadı
Yaa seninde mi uzak. mesafe sanirim beni en iyi sen anlarsin keske yazabilsem. sana
Yanit vermeyecek misin
Yorumlardan anlat derdini dinlerim ben
İşim vardı ondan yanıt veremedim.
Ozel bisey
İstek atıyorum
Hayir degil ama 18i beklesin.
Normal hemde dahada çok olabilir
evettttt
ablan olsam tokadı koyardım suratına
Ablamdan daha güçlü olduğum gerçeği...
18.-23 daha mantıklı. 🙃🖖
Yaş farkı yine aynı djsnnxls
Evet ama reşit oluyorsun 17 çocuk halen !
1 senede çok mu şey değişecek sanki
Git bir clüp e falan alacaklarmış seni ya da devlet dairesine imzan geçerlimi ya da ehliyet alsana 🙃
Resmi olarak bir şeyler değişebilir ama kafa yapısı 1 senede o kadar fazla değişmez. 18 yaşında olup, 18 yaşında bir insanın yapmaması gereken insanlar var. 18 yaşından küçük olup 18 yaşında olan insanlardan daha olgun olan insanlar da var😌
Orası öyle daha gençsin demek istedim yani yoksa 5 yaş bir şey değil
6 yaşa kadar yolu var
Hayır çok değil
Azzz
kız reşit olsa sorun yok mesele yaş farkı degil
Hayır 🤦♀️
İyii
çok değil
Hayır ideal
Normal bence
Çok fazla