"Fil Unutur Kadın Unutmaz"
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu doğru. Anneannem babannem annem teyzelerim halamlar yengemler hepsii aynı. Dedemler falan erkekler yani heepsi aynı. Çok doğru tesbit.
Kadınlar hiçbir ayrıntıyı hiçbir yaşanmışlığı unutmuyor.
Erkekler de aksine dün yediğini unutuyor, hiç bir şeyi umursamıyor, vurdumduymaz, rahat, sinirbozucu..
Ben erkek değilim o zaman😄
Ya ben aslinda bu siteye geldigimde erkekleri tanimis oldum. Herkesi bizim akrabalardaki gibi saniyodum, bizlerde genetik galiba, butun huylar ayni. Ama okulda erkek hocalari gordugumde cok sasiriyodum bu nasil adam ya diye. Bir de bu siteye girdim ya anladim ki sadece bizim sulale hep ayni tipmis.
Hmm
- Hayır, unutur. Neden unutmasın; kadın, insan değil mi?
Erkeğin unutmayacağını kadının unutmasını beklememeli.
- Evet, unutuyorum. Unutmadıklarım da oluyor, doğal olarak. Olmalı; iyi ki de oluyor.
Yoldan geçen erkekle içli dışlı konuşsam, bunu birlikte olduğum adam nasıl unutmazsa
ben de onun -yaparsa- göz çapkınlıklarını, sözle de olsa aldatmasını ölsem unutmam.
bravo
O ne öyle sl avatarı gibi😄
kız çok güzel
Övdün mü - Sövdün mü; bilemedim de ben yine de teşekkür edeyim @beyazyakalıanarşist
Bir örnek bırakayım sen ona göre anla işte😊
Rica ederim
content://com. android. chrome. FileProvider/images/screenshot/1624828062318403339153. jpg
Kim çizmişse güzel çizmiş🤣
Dimi bencede😄
Hafıza kaybı geçirse de o tarz şeyleri unutmaz. Çok kıskançtır, çok sever, dayanamaz kadın.
Cevap
2Cevap
Yıllar geçsede üstünden bu kalp seni unutur mu tırıtırı
Evet, kadinlar krndisine yapilan, soylenen hicbir seyi unutmaz.
O zaman ben de kadınım çünkü hiçbir şey unutmuyorum
Unuttuğum zamanlarda oluyor tabiki 😂
Gülmeyi sakın unutma!😄
O iş bende 😂💖
😄😄
B12'im eksikse hiçbirşeyi hatırlamam😏
Eksiltme sen de😏
Napim yani eksikse nasi tamamliycam😒
B12 için takviye ürünler var
Mesela😒
Omega 3
Hmm😏
Yav ne alak? Ufak at. Biz kadınlar silersek tam sileriz.
Ben hiçbir şeyi unutmam
Asla unutmam asla
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?