En çok ne aranıyormuş bakalım
Erkekler ne ararken kadınlar ne arıyormuş
Erkekler ne ararken kadınlar ne arıyormuş
Öncelikle merhamet..
Karakteri çok güzel olsun mesela, kadına nasıl nerede n konuşacağını bilsin. Kavgada etsek saygısını bozmasın, Vicdanı olsun. Gerisi çokta mühim degil. Ama yeter ki sevmeyi, bilsin.
Yabancı dil bilsin, renkli gözlü olsun, bencil olmasın, kavgayı - tartışmayı sevmeyen biri olsun, duygusal olsun, merhametli olsun 😅
Yok öyle biri :)
Ee çünkü üni'de tercümanlık okuyorum benim gibi dilci olsun istiyorum
Hee bakarsın o da olur
Cevap
11Cevap
+ survivor izlememiş olacak
+dindar olmayacak
+türbanlı olmayacak (fakat isrtediği dine inanabilir)
+radikal solcu
+hayata karşı ikiyüzlülükler sergilemeyip, kim beni terk eder diye düşünmeyip, sözünü asla esirgemeyen dominant bir kadın olacak
+siyah saç, beyaz ten, siyag göz, ince kaşlar
yeterli
bana göre dinle bir alakası yok tamamen arap geleneği. hayatı a şağaılamaktır bu. insan kendi vücudunu bu denli aşağılayabilir mi? saç bir cinsellik göstergesi mi ki saklanmalı? insanın vücudu tapınak mı ki saklıyorlar? dışarıda isteyen taksın umurumda değil. ama eşim olacak kadın takamaz, zaten takıyorsa ben evlenmem
rahibeler, hristiyanlıkta kadın bakire dindarlar, din büyükleri gibi düşün. manastırda ama bunlar arap değil. arap olanı da vardır ama avrupaya özgü bir şey. ama asıl çıkış yerini bilmemekle birlikte bence asıl çıkış yeri hristiyanlıktan da eski olan doğu yani asya mitinde.
bunu öyle diyenlere sor ben öyle bir şey demedim
knka* senin türkçe neden böyle zayıf? ben rahibelere dindar demedim, zaten rahibe başlı başına dindar ama ben rahibeyi hiçbir eyrde geçirmemişken kelimeyi bana''Rahibeler arap mı kank'' demene cevap verdim ben,
Rahibe takınca dinle alakalı olan müslüman takınca niye gelenek oluyo kank
şu sorunu bana anlatım bozukluğu olmadan tekrar yazsana
anladım.
ama burada fark var. rahibeler evlenmesi yasak. onlar hep bakire kalırlar. tıpkı meryem ana gibi. bu yüzden rahibe olurlar. ama benim evleneceğim kişiyle zaten ben yatacağım. böyle kapanmalara gerek yok bu yüzden diyorum
yahu kafa basmıyor mu? :D ulan rahibelerle evlenemiyoruz, yatamıyoruz, hala anlamıyor musun? konumuşuzun dışındalar bunlar onu diyorum sana. sen baan aradığpınuızz kadında kriter soruyorsun rahib benim kriterim değil ki, çünkü evlenmiyorlar bir anla artık şunu
bu arada, gelenekten ölesiye tiksinirim. insanlığın başına gelmiş en korkunç şeydir.
rahibede gelenek görmüyorsun diyorsun, ama 3 defadır anlatamıyorum sana, rahibe: evlenilemez, yatılamazken, benim kadınımla ben yatabilirim. sosyal statü olarak aynı değil. bizde de eğer türk hoca kadınlar olsaydı böyle bakire o zaman başka konuşurduk
Sanırım gerçekten kriterli olmak (mantıklı) gerekiyor bu konuda, ama benim herhangi bir kriterim yok hayatım boyunca da kriter belirlemedim
Biraz esnetebolirsin bunları
Beyaz tenli olsun, kürt olmasın, tırnakları bakımlı ve ojeli olsun bu 3 kriteri olsun gerisini hallederiz.
Kürtler esmer oluyor ve sevmiyorum, yemeği gerekirse hazır alırım sorun yok.
Yemek önemsiz dış görünüş önemli.
Boşanırım.
Öldürürüm.
Benden en fazla 10 cm kısa olsun (ben1.85) 😝 sadık, akıllı, sevecen neseli olsun, ayrıca büyük göğüslü severim 🤪
Günün birinde beni öldürmesin yeter. Sağlıklı bir insan istiyorum.
Zeki Müren ne alaka anlamadım ama şarkılarını severek dinlemişimdir. Sanat Güneşiydi
1.83 boy
75 kilo
Esmer
Anlayışlı
Komik
Saygılı
Edepli
Sakin
Mantıklı
Tatlı
Sınırları olan
Kısacası o
6S; Saygılı, Sevgili, Sadakatlı, Sorumluluk sahibi, Şehvetli ve Sexsi olması!!!
Hatır gönül bilsin ne yerdeki karncayı nede gökteki kuşu inciltmesin
Iyi yemek yapsin. Bi de cok utangac olmasin bana karsi :)
Dürüst olması açık olması gerisi boş
uzun ya uğraşamam listeyle :/
Fiziksel mi karakteristik mi
Bir kriter aramıyorum anlayış ve sadakat isterim.
Pembe nufus cuzdani
Nefes alsın yeter 🤣
Eh biraz büyük ama napalım başa gelen çekilir ama saçını boyarım öne sarı sarı 🤢🤮
Evlenmem ya beraber yaşatım sonra mahkeme falan kim uğraşacak
Gerçi Bülent Ersoy hayranıyım ama napalım kısmet işte ah ahh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?