Çocukluk arkadaşımla kavga ettik kocamda gözünmü var dedim beni engelledi? ne yapmam lazım?

Kızlar az önce bir soru sordum ben 44 bedenim eşim çok beğeniyor ama çocukluk arkadaşım (oda evli kadın ) bana zayıfla güzelleş 44 bedeni erkek beğenmez dedi , KS den çoğu kadın belki kocanda gözü vardır aklını karıştırıyor dedi , 2 dk önce bana mesaj attı canım arkadaşım istersen diyette sana motivasyon veririm dedi bende hayırdır benim kocamı nerden biliyorsun amacın ne dedim bana mesaj atmış “ sen ne demek istiyorsun evli barklı kadınım çokta seviyorum eşimi , benim amacım sizin yuvanızı bozmak olsa sana git daha fazla kilo al , derim güzelleşmeni istemem zayıfla demem ama size kiloluyken yalakalık yapıp çok güzelsin diyenler yaranır gerçekten ayıp utan , ve şunuda unutma aldatan erkek huydan değil karısının bakımsızlığından ve kilosundan kaçıyor metres diye tabir ettiğiniz kadınlara bak çoğu fizik abidesi sana iyilik yaramaz bidaha bana gelme gitme yazmış bide engellemiş
Çocukluk arkadaşımla kavga ettik kocamda gözünmü var dedim beni engelledi? ne yapmam lazım?