sevgilim çok fazla oyuna giriyor günde 3-4 saati oyunda geçiyor takıma kız geldiği zaman kızlara taktik falan veriyormuş kızlar skin falan istediğinde onlara veriyormuş aramızda muhabbet olmuyor sadece taktik veriyoruz bu kadar dedi normal mi bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gamer konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence hangi amaçla ve nasıl konuştuğuna bağlı olarak değişir ama dışarıdan bakıldığında bu pek hoş görünmüyor. Genelde niyet de kötü olabiliyor çünkü yani sizin erkek arkadaşınızdan yana bir sorun olmasa bile oradaki kızların niyeti başka olabilir. O yüzden bana pek normal gelmiyor. Bu oyun dediğiniz şey sonuçta kendi çapında, bireysel olarak da oynanabilir diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden özellikle kızlarla yardımlaşmak istiyor acaba? Erkek arkadaşlarıyla da pekâlâ yardımlaşabilir. Bence sevgilinin niyeti başka, oyun, yardımlaşma ayağına kızlara yürüyor. Belki buradan bana ekmek çıkar diye düşünüyor olsa gerek :D Kimse böyle bir şeyi normal karşılamaz. Ayrıca vaktinin çoğunu oyunda harcaması da boş bir insan olduğunu gösterir. Fazlasıyla itici bir erkek. Hem boş beleş hem de çapkın. Böyle erkek düşman başına.
00 Yorumla
- Gamer konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana normal geliyor mu?
Şimdi biz sana evet normal farklı birşey yaşamak isterse senin ruhun bile duymaz.
Gereksiz kıskançlık yapma dersek tamam diyeceksiniz evet rahat ol normal
Ama çok rahatsız oluyorsan söyle konuşmasın.00 Yorumla
+1 yılBenim prensiplerime aykırı bir olay.. Bir kadın konuşsa kıyamet kopar ama erkeğe serbest mi! Ben anlamam oyun falan valla 😄 Yerim oyununu da yardımını da. Keyifli geceler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
16Cevap
- Gamer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılYani bana pek normal gelmiyor açıkçası benim erkek arkadaşım böyle şeyler yapsa benim hoşuma gitmez çevremde oyunda taktik verme ile başlayıp sevgili olan çok kişi var sana tavsiyem de bu konuda erkek arkadaşın ile oturup düzgünce konuşman zaten seni seviyor ve önemsiyorsa dediklerini göz ardı etmeyecektir
13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar bir de şöyle düşünün tüm günün b*k gibi geçmiş kafa dağıtıyim diye oyuna giriyorsun kızın biri yüzünden oyun kepaze oluyor ne yaparsın tabi ki taktik verirsin bence çok kıskanıyorsunuz, kıskançlık iyidir ama fazlası zararlı olabilir
Soran+1 yılo da öyle söylüyor kötü oynayınca kazanamıyoruz diyor ama yinede aklıma takılıyor
- +1 yıl
Şöyle kıskanacak biri bize mi denk gelmiyor :) Allah muhabbetinizi arttırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun süredir ve sürekli oynuyorsa dediği gibidir bence. gerçek oyuncuların işi olmaz çünkü sürekli geliştirme peşindeyiz . arada oyuna saranlar oluyor 1 ay duruyorlar en fazla bu tiplerin oyunla işi yok kız tavlamaya geliyorlar
27 Yorumla
Soran+1 yılevet uzun süredir oynuyor 5-6 yıldır falan oynuyormuş
Cevap sahibi+1 yılgüvenmeyi dene bence başka rahatsız eden bir durumunuz yoksa hatta uygun zamanlarında beraber oynayın
Soran+1 yılbenim de öğrenmemi istiyordu beraber oynayalım diyordu ama bilgisayarım kaldırmıyor valorantı
Cevap sahibi+1 yılgeforce ücretsiz paket bulursan belki oynarsın pcde bellek var ise.
bence çok takılıp ilişkine zarar verme hem sanada demiş zaten beraber oynayalım diye.
Soran+1 yılpc çok iyi değil ya kaldırmaz gibi o yüzden
Soran+1 yılnormal mi yani konuşması
Cevap sahibi+1 yılnormal mecbur kalıyoruz konuşmaya
Oyunda taktik veriyor bu normal. Oynasan keşke ona eş olsan hem öğrenir hem rahat edersin. Bizde konuşuyoruz ekleşiyoruz oynuyoruz bunlar normal yani.
212 Yorumla
Soran+1 yılilla konuşması mı lazım yani
Soran+1 yıloyuna zaten çok kız gelmiyor diyor doğru mu bu
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorum içim rahatladı
Soran+1 yılbide aklıma takılan şey var günde 3-4 saatini oyuna ayırıyor aramızda da bazen kavga oluyor benimle konuşmak yerine oyuna giriyorsun gibisinden bunu da mı abartıyorum acaba
- +1 yıl
Belki oyundan çok keyif alıyor olabilir mesela dönem dönem çok oynarım dönem dönem çok az oynarım. Öylr bir döneme girmiş olabilir yani canı sıkılır, oyun kafa dağıtmaya birebir çünkü. Sana öneririm sende oynamayı öğren çok kız var oynayan yayın yapan hem onun için de güzel olur daha çok keyif alır. Bu arada 3 4 saat bu oyunda toplam 2 el yapıyor yani bir oyun çok uzun sürüyor o yüzden ona göre 3 4 saat normal iki oyun demek yani uzun oynadığını düşünmez.
Soran+1 yılevet o da öyle söylüyor çalışıyor işten 7 gibi geliyor zaten bunalıyorum işte diye söylüyor
Soran+1 yılbenim de öğrenmemi istemişti beraber oynayalım demişti fakat bilgisayarım kaldırmıyor
Soran+1 yılevet hak vermeye çalışıyorum ama bi yandan da çok aklıma takılıyor çok teşekkür ediyorum tekrardan
bende oynadığımdan biliyorum sanal oyunlarda kızlarla konuşan erkekler flörtleşiyor ya da gerçekten sevgili falan oluyorlar sanal olduğu için aşırı rahatlar yani onlara skin falan veriyorsa kesin amcının teki aşırı nadir insanlar kızlarla sadece öylesine konuşuyor o da senin sevgilin olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsa skin falan vermez sen söylediğinde ise inkar edecektir eğer ayrılmak istemiyorsan sende onunla birlikte sürekli valo oyna ya da direkt ayrıl bence uğraşmaya değmez
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir kıza skin vermesi hoş bir davranış değil, bende 10 seneye yakındır tamamen oyun oynuyorum. Takımıma kızlar da geliyor, onlarla konuşmuyorum çünkü konuşma gereği bile duymuyorum. Senin sevgilin birazcık ayran gönüllü olabilir kanks
14 Yorumla
Soran+1 yılonlar kötü oynayınca kazanamıyoruz bu yüzden de taktik veriyorum diye söyledi bana
- +1 yıl
Oynadığı oyuna zaten en fazla 2 tane kız gelir, diğer erkeklerle de görüşmek yerine sadece kızlarla iletişim kurması biraz tuhaf kanks
Soran+1 yılişte ben kızlarla konuşuyor musun dediğimde geldiğinde taktik veriyoruz dedi
Soran+1 yılerkeklerde skin istediğimde veriyormuş
Csgo maçlarında takıma geliyor. Erkeklerden daha iyi takım arkadaşı oluyorlar. Ayrıca havada uçan kuşu kafese kapatamazsınız. Oyun bahane olmasın sizin için. Aldatan ve her şeyi yapan yine yapıyor. Relax
03 Yorumla
Soran+1 yılvalorant oynuyor o da
Soran+1 yıldoğru haklısınız
Gamer konusunda 316 cevap paylaştı. Bugün taktik verir yarın başka sey verir nevar bunda , boşyere kafa yoruyorsun cocugu rahat bırak , güvenmiyormusun yoksa , yeri gelir oyun arkadasları ile antalya tatiline cıkar , önce güvenmeyi ögren 😂😂😂 ayakta uyutuo bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle konularda güveniyorum çok kız arkadaşı falanda yok sadece sanaldan kaç senelik bi kız arkadaşı var o kadar ama yinede konuşması rahatsız ediyor
Ona göre normal ama sen rahatsız oluyorsundur doğal olarak. Bence sende aynı türden bir şey yap, ben olsam öyle yapardım. Oyun oynamaya başladım de 3 5 erkekle konuş
11 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
Kesin aldatıyor hatta telefondan çocuk bile yapacak gözünün önünde... Biraz düşünün ya gözünün önünde mi yapar bunu öyle bişey olsa.
05 Yorumla
Soran+1 yılgözümün önünde değil ki ben sorduğumda söyledi bunları
Soran+1 yılnormal mi yani
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kız olarak oyuna girdigimde taktik ayağına yürüyen erkekler oluyordu bilemiyorum bence fazla güvenme derim.
25 Yorumla
Soran+1 yıloyunda çok fazla kız oluyor mu yoksa az sayıda mı
Cevap sahibi+1 yılHangi oyundan bahsediyosun adi ne ona göre diyim
Soran+1 yılvalorant
Cevap sahibi+1 yılHa onu bilmiyorum ben pubg zannettim ama gamer kızlar çok oynar öyle şeyleri çok olmasada denk geliyodur
Soran+1 yılteşekkür ediyorum
Gamer konusunda 371 cevap paylaştı. Hiç normal olduğunu sanmıyorum. Gerek var mı bir defa yani taktik vermesine? Ama yok.
22 Yorumla- +1 yıl
gayet normal bence
Gamer konusunda 3,3b cevap paylaştı. normal bi yana ulan pubgden kız düşüren kaç kişi var ya
056 Yorumla
Soran+1 yılvalorant oyuyor
Soran+1 yıloynuyor
Soran+1 yılevet öyle o da maalesef
Soran+1 yılyayıncıları da izliyor maalesef 😂😂
Soran+1 yılwtcn kendinemüzisyen falan
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yıl8 e kadar işte oluyor o zamanalr konuşuyoruz
Soran+1 yılakşamda oyuna girdiği zaman oyun aralarıdna yazıyor
Soran+1 yılyayın izlediği zamanlarda da yazıyor
Soran+1 yılben 18 o 20
Soran+1 yıl2 senedir sevgiliyiz
Soran+1 yılinşallah yaaa 😂
Soran+1 yılevett
Soran+1 yılyok yok sorun değill😂
Soran+1 yılseneye bir daha hazırlanıcam
Soran+1 yılbu yıl çok verimli olmadı
Soran+1 yılbi kazanabilsem ben de 😂😂
Soran+1 yıldiş hekimi
Soran+1 yılben de korktuğum için galiba😅😅😂 hayırlısıyla inşallah
Soran+1 yılolursam beklerim sizi belki bu sayede korkularınız geçer 😅
Soran+1 yılahahahahah😂
Soran+1 yılberaber fotoğrafınız olduğu bir şey yaptırabilirsin hem özel bi anlamı olur bişey almaktansa
Soran+1 yılparfüm falan da alabilirdin
Soran+1 yılalabilirsin
Soran+1 yılo zaman fotoğraf biraz şey olabilir ama biliyorlarsa çokta sıkıntı olacağını sanmıyorum
Soran+1 yılpasta tarzı değil de
Soran+1 yılçiçek sepetinden falan bakabilirsin orda fotoğraflı çok güzel şeyler var
Soran+1 yıl😂😂😂😂 zor işin o zamn
Soran+1 yılkova sizin
Soran+1 yılinatımdır baya evet
Soran+1 yılgüzelll bence
Soran+1 yılrica ederimmm
+1 yılNormal. Oyun oynuyomuş nolacak. Can sıkıntısı. Biz de buraya giriyoz yorum falan noluyo.
02 Yorumla
Soran+1 yılihanet değil yani
- +1 yıl
Yok ya adam oyun oynuyo :) ne ihaneti
+1 yılValla hiç normal değil. Oyun oynayan erkeklere hep şüpheyle bakıyorum.
00 Yorumla- Gamer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKiŞisel sorularà girmeden sadece oyun odaklı olabilir. bunda bir sakınca görmüyorum.
00 Yorumla O dediğin olay tek maçlık olur o da 25 30 dk bişey. Sürekli konuşma varsa oyunla ilgili olsa bile yavşama hareketleri yani sürekli beraber oyuna girerler sohbet muhabbet vs döner tabi muhabbeti ne derece ilerletirler bilemem.
00 YorumlaNormal tabi tanışması arkadaşla buluşup gezmeleri sakıncası olcaganımı düşünüyorsun biraz medeni ol çagdaş ol
00 Yorumla
+1 yılYani vermese bok mu yer, ne olurki taktikte vermeyiverse
00 YorumlaHangi oyunmus bu ya dnnddndn
04 Yorumla
Soran+1 yılvalorant
- +1 yıl
@ilknurr22 nfnfnkfkfkd yuklemedim ya ndndndn
+1 yılTaktikleri sana versin niye elin kızına veriyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim bilgisayarım kaldırmıyor oynayamıyorum
Boynuz loading 🤣🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılo konuda güveniyorum oynadığı arkadaşlarının da sevgilisi var ama yinede rahatsız oluyorum konuşmasından
Soran+1 yılnormal mi
+1 yılHangi amaçla konuştuğuna bağlı bu.
10 YorumlaAnlattığın kadar konuşuyorsa normal.
13 Yorumla- +1 yıl
sen de online oyun oynuyor musun
- +1 yıl
aynen benim de işim olmaz, full zaman kaybı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeresi normal gözü dışarıda onun işte
21 Yorumla
Soran+1 yılo konuda güveniyorum oynadığı arkadaşlarının da sevgilisi var ama rahatsız oluyorum yinede konuşmasından
Gizli Üye(18-24)+1 yılgüvenme bence o oyunları oynayan kızlar erkek meraklısı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil seni aldatiyor.
00 YorumlaOyun sonuçta normal
12 Yorumla
Soran+1 yılihanet sayılmaz yani
Gamer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normal nolacak ki
12 Yorumla
Soran+1 yılihanet değil yani değil mi
Tabiki erkeklerle konuşmasın yeter😂
04 Yorumla
Soran+1 yılne alaka 😂😂
Soran+1 yılerkek olduğu için daha normal
Gamer konusunda 512 cevap paylaştı. Çok normal bir şey
06 Yorumla