Çok güzel bi yere götürdü dün sadece elimi tuttu öyle kötü düşünceli biri değil çok güzel olduğumu söylüyor
İnerken arabadan öptü seni seviyorum en kısa zamanda yine goruscez dedi
He he seviyor 😂😂. Bunu yaz bi yere. Ciddi birini bulana kadar seni cinsellik anlamında kullanacak. Ha bide kocana yazık ya. Bari ayrıl da öyle yap ne yapıyorsan.
Seni kullanıp bırakacak emin ol... kullanacaktan kastımı anladın seninle ciddi dusunecek değil niyeti belli.. aklını kullan yol yakınken bırak yol ver gitsin evlisin bir yuvan var kıymetini bil emin ol onu bulamayanlarda var..
Cevap
18Cevap
Benimde evli ve sevdigim bir kadin vardi. Oyle seviyordu ki asla ayrilmaz diyordum. Bir sabah mesaj yazdi ve benden ayrildi sonra aradi pisman oldum Senden ayrildigima dedi. Uzub sürmez sizin isiniz. Heyecanli ve guzel insan bitmese keske diyor ama
Ne kadar sürdü ki
7 ay surdu ve bizimkisi cok heyecanliydi. Inanki hala daha seviyorum onu
Peki anlattıklarımdan ne anladın sence o da seviyor mu
Bide gittiği yere kadar dedi neden
Bana ulasabilirmisin simdi acik acik olmaz
Yazdım
Sen ilgi duyuyorsan görüş devam et
Sıkma canını eşin ilgi gosterse yapmazdım
Çocuğa cesaret ver bence ilişkiye gir kendine bagla
Kötü niyetli biri değil mi? İkiniz de kötüsünüz eşini aldatıyorsun madem böyle bir şey yapıyorsun boşan da kocanın hakkına girme
Onun amacı seninle beraber olmak senin amacın tam olarak nedir evlisin ve bekar biriyle konuşuyorsun..
nereye kadar gidecek en kısa zaman da bitecek ilerisi çok teikeli gizli olmasn isterdim sormak
Ben bitirmek gibi bi niyetin varsa şimdi bitirelim dedim hayır dedi benim kalbim seni istiyo falan dedi
ya tabinoyle diyecek of lütfen birtoedrisminnn
Normal değil mi? Sonsuza kadar öyle gizli saklı iş mi yapacaksınız
Sonu yok üzülen sen olursun körü körüne yuvanı yıkma
Dünya nasıl biryer oldu arkadaş. Midem bulanıyor artık. Ayrıca burdaki çocuklar ve gençlere de yanlış örnek oluyorsun. Neyse daha fazla birsey yazmak bile istemiyorum , Allah ıslah etsin.
sen ne düşünüyorsun peki, onun kafası karışık belli. Senin bu ilişkideki amacın ne
Ben onunla mutluyum Şu an bilmiyorum sonra önle olacağını
Kocanla ilişkin de var mesela. Bu denklemde seni o adama bu derece yakınlaştıran, kocandan da vazgeçmemeni sağlayan şeyler neler? Mesela sevgilinle belirli zamanlarda gizli saklı görüşmek zorunda kalacaksın hep, bu seni yormayacak mı
Umarım kocan fark eder ve ikinizi öldürür
Seviyor olabilir ama karışık
Evlenince azgınlık seviyesi artıyor mu
Pompaya kadar gider ondan ötesi sıkar :D
Neden böyle bir şey yaptın 🙄
Keske senin gibi karım olsa
Neden be
Sorun yapmazdim 3 lu yasardik iliskimizi
Sen seviyrmsun
Seviyorum
Zor durum aranızda bşsylet oldumu
Hayır anlattığım gibi dün ilk defa buluştuk zaten
Peki bu adama aşık olmana sevmene neden olan eşin mi ilgisizliği mi?
@Makardavuşkin başka yerde yazana
Anladım
ayrıl
Boşan onla evlen adama yazık
Orul orullllllllll
Yakinda pompalar birakir
Boşan o zaman orasbi
Nasıl gecti bulusma
Güzeldi ama hep ne olacak diye sorguluyor
Bi yere götürdü uzak bi yerde çok güzel Cafe gibi bi yer
Evet sıcaktı yanı samimiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?