Bazı insanlar hiç fala inanmaz, bazıları ise arada sırada keyfiyen baktırır, bazı insanlar ise çok sever ve her gün baktırmak ister.
Ben çok severim fal baktırmayı, ama tabii baktırdığım kişinin enerjisi ve bilgisi yönünde kapatırım fincanımı veya ona göre çekerim kartlarımı.
Siz ne sıklıkla fal baktırırsınız? Hangi fal favorinizdir?
Instgrm: TarotUstadi sayfamı beğenerek danışmanlık alabilirsiniz :)
Ben çok severim fal baktırmayı, ama tabii baktırdığım kişinin enerjisi ve bilgisi yönünde kapatırım fincanımı veya ona göre çekerim kartlarımı.
Siz ne sıklıkla fal baktırırsınız? Hangi fal favorinizdir?
Instgrm: TarotUstadi sayfamı beğenerek danışmanlık alabilirsiniz :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merak ediyomda bakacak kimse yokki😊
Tarot kartları, bilinçaltı okumasıdır, sadece Türkiye'de fal olarak anılamaktadır ancak diğer çeşitler evet faldır :)
Merak ettiğiniz her sorunun yanıtını instagram hesabımdan bulabilir ve bana danışabilirsiniz:)
Hic bilmiyom ya cekingenim ben 😅 ya beni yersen
Kesinlikle böyle bir şey söz konusu dahi olamaz, cünkü sizlerin memnuniyeti benim için çok önemli :) inancım gereği, geleceğimizi sadece Allah bilir ancak şu an olan ve sizin haberinizin olmadığı güncel ve geçmiş tüm konuları size serebilirim :)
Gecek zorda eger subyan cnin varsa gecmisii soylersin dogru😅
Hayır efendim, bilinçaltı okumasıdır Tarot, herhangi bir varlığa gerek yoktur, mesela ornek ile açıklayabilirim,
Anne karnındaki çocuk henüz doğmamıştır ama belli bir ayda etrafındaki sesleri ve annesinin hislerini algılamaya başlar, ancak doğduğunda unutmuş olur, tüm bilgiler bilinçaltında saklıdır.
'Annem beni seviyor mu?' Diye sorarsınız ve aslında cevabı bilir, ama söyleyemezsiniz. Tarot kartları size bu gibi durumlari anlatir :)
Merak ettim bka😅😅
Instagram sayfama beklerim :)
Link
Instagram arama motoruna TarotUstadi yazdığınızda benim sayfamı bulabilirsiniz :) Diana'nın kartları olarak geçiyor
Kapatta bakalım birtane
Siz mi bakıyorsunuz? Yoksa baktıran kısım mısınız?
Ben bakrırmıyorum ara bararım
Hapsi desem
Üçretli mi
Ve bende Whatsap var sadece normalde pek inanmam ama meraklandırdın beni
Sadece romantik ilişkiler değil, tüm konularda danışmanlık vermekteyim efendim, instagram üzerinden memnuniyetlerime de bakabilirsiniz
Dm gelir misin iki dk
Tabi ki
İsgtagram kullanmıyorum malesef
teşekkür ederim
bakmam baktırmam
Güzel fal bakarim
Anlar mısıb
Elbette anlıyorum:) çok iyi yorumlarım ve memnuniyeti her zaman garantilerim :) sayfamı ziyaret edebilirsiniz:)
Danısmak isterim takip ettim
Instagram hesabınız var ise instagram uygulamasından takip ederseniz çok sevinirim efendim 😊
Nedir isminiz insta da
Instagram arama motoruna Tarot Ustadi yazdığınızda, Diana'nın kartları olarak çıkıyor efendim :)
Tkip ettim yazdım ordan