Sağol aslında herşey sorun hayatta bakma ne planlar dönüyor millet uyuyor tabiki herkes gerçeği görmeyebilir ama ilaç olmasa doğal olmayan şeyler olmasa belki de herşey daha iyi olacak
Benim hayat yok zaten anca ev kuşu annem değişik bir anne zaten herşeyim onun elinde sorumluluk vermiyor hiç ve anca oturuyom ve o kadar takıntılı ki koltukta baş tarafta yatamazsın orayı çöktürdün diyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben hiç bir zaman o ihtimal yok bence
Neden yok
Ailevi sorunlar var
Istemez miy din bulusmak bulus san hangisi olmasını isterdin
Benim o ihtimal yok kısıtlayan bir annem var herşeyim onun elinde
Okey şimdi oldu yaş kaç ki senin ve sen erkek mi bayan mısın isim bayan ama erkek ljnk
Okey tamam sen verse sin çözdüm
30 kız
Yaşın varmış neden biraz rahat bırakmıyor lar ki seni bu kadar sıkıyor lar
Benim annem isteyerek evlenmedi erken evlendi o yüzden beni de kimseye vermiyor takıntılı çok
Nereye kadar böyle sonuçta sen istemiyor musun artık böyle konuşmak gezmek birşeyler paylasmak
Annem hep psikolojik rahatsız hem kanser hayat zor
Çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah ama insan arada bir sıcaklık istiyor merve
Sağol aslında herşey sorun hayatta bakma ne planlar dönüyor millet uyuyor tabiki herkes gerçeği görmeyebilir ama ilaç olmasa doğal olmayan şeyler olmasa belki de herşey daha iyi olacak
Aynen öyle ama senin kafan çok karışık bence
anne hangi psikolojik ilaç kullanıyo adi ne kaç lik
Benim hayat yok zaten anca ev kuşu annem değişik bir anne zaten herşeyim onun elinde sorumluluk vermiyor hiç ve anca oturuyom ve o kadar takıntılı ki koltukta baş tarafta yatamazsın orayı çöktürdün diyo
Psikolojisi için birşey yapılmadı kadın hep öyleydi kanser için kullanıyor
Allah yardımcınız olsun
Amin
Amin amin
hiçbir zaman
Neden ki