Nişanlıma bir şans vermelimiyim?

Merhaba 6 aydır nişanlıyım nişanlılık sürecinde bana ilgi pek fazla göstrmiyordu arayıp sormuyordu kendime iş kurdum diyordu çalisiyordu surekli ama ne benle nee nisanliligimizla ilgisi yoktu karşıma alip cogu kez uyardim hatasinda ayrilamaya yakin son zamanlar dahada kirici oldu bana bel alti küfürler sinirlenmelr basladi bende dayanamayıp ayrildim cocuk dogulu ailesi ee seviyo beni ama annesi bile beni aradi ilerde dayak yesen ayrilcakmisin hemn ddi hakli oldugum halde sirf onlara gidince annesi babasindan ozur diletti Nisan atmak istedigim icin ben ayrilirken çocuga gel son kez konusalim dedim bi ton serefime kufur etti bende hic aramadim daha 2 hafta sonra bulusmak istedi gittim pismanim sans ver duzelcem diyor 1 haftadır ama güvenemiyorum mesele barismak degil sorun cozmek ama cozum odakli değil cocuk isinde gucund3 kotu huyu yok bende üzülüyorum napcam ailesi sıkı bir aile babasj o kadar kinciki annesi anneme bunlarin sulalesi cok kinci kin gitmesin melikeye diye özür dilettim demis sizc3 napmaliyim?
Nişanlıma bir şans vermelimiyim?