ilişkiden sıkıldığını söyleyerek ayrılmıştı aradan 2 ay geçtikten sonra flörtleşmeye başladık böyle olmaz bir ismi olsun ya da olmasın şu anki durumumuzun dedim o da olmasını istedi 6 gün ilişki sürdü oyuna çağırmamaya ve mesajlara bilerek bakmamaya başladı hatta inanır mısınız ben yazdığımda cevap verip hemen çıkıyor başkası yazınca aralıksız aktif nedenini sordum boş muhabbet sarmıyo görüldü at geç dedi tartıştık sınavım var sınavdan sonra tartışırız dedi mesaja bilerek bakmayıp karı kızla oyun oynadı bugünde sınavı bitti çıktı tartışmayacak mıyız dedim kabul etmedi bende uğraşamam ayrıldık dedim sen bilirsin dedi ama oyundan numarasından ınstasından ekliyim hala neyin kafasında bu geri döner mi sizce? başka bir insanı sevmediğini de biliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bu akılsızlığıyla değerimi anlayamaz umrumda da değil artık ne halt yerse yesin ölse bile 1 damla gözyaşı dökmem bu saatten sonra
yani sen seven biri olarak ona böyle zorbalık ediyor musun, bence etmiyorsun. Etseydin zaten yazmazdın. Etseydin ve herif gitseydi zaten sana yerini haddini göstermiş olurdu. Ama o sana istediği gibi davranıyor, sen onu düşünerek zaman enerji harcıyorsun. o da elalemle keyif çatıyor. Sevse değer verse, saygı duysa yapmazdı
bence o da boş bir avunma, insanlar hayatlarına bakıyorlar. senin değerini anlayacak neyini gördü. Beraber omuz omuza verip karlı dağlar mı aştınız ilişkinizi sınayacak neyle karşılaştınız da birlikte üstesinden geldiniz mesela. yani evli adamlar karılarını aldatıyor da ancak aradan yıllar geçtikten sonra pişman oluyorlar. boş vermeyi bilsek keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadar ilgisizlikte neden hâla o çok merak ediyorum?
sevmekten vazgeçmeye çalıştım ancak olmuyor tüm çocuksu davranışlarına rağmen halen daha şans veriyorum ama bu sefer terketmek zorunda kaldım
Çocukça ilişkiler boş beleş bi halt olmaz bu ilişkiden.
aklı çalışırsa değerimi anlayıp döner bence diye düşünüyorum
Uzaklaş ondan. Uzun vadede psikolojini bozar.
zaten ayrıyız iletişimimiz yok şu an
Bir halta yaramaz böyleleri. Ciddi konuları duyunca kaçar bu tipler. Salla gitsin sana adam mi yok elini sallasan bin beşyüzü.
aynen öyle bu ergenin tavrınımı çekicez pehhh
Iyi kızlar her zaman kazanır 🙏 kendine cici davran.
teşekkürler ☺️
Asla dönmez dhdkld
Terkettiğin değil, terkedildiğin miş
:/
Acımasız olma.
@nrkrmzzz haklısın
Haklılığım ilk defa bir işe yaradı.
@nrkrmzzz ve çok güzel dudakların var
geri dönse ne olur ki, bırak bok yesin
haklısın da arada sevgi olunca dönse gene kanar affederim ben bunu
sen ana hiç öyle şeyler yapıyor musun
ney anlamadım
yani sen seven biri olarak ona böyle zorbalık ediyor musun, bence etmiyorsun. Etseydin zaten yazmazdın. Etseydin ve herif gitseydi zaten sana yerini haddini göstermiş olurdu. Ama o sana istediği gibi davranıyor, sen onu düşünerek zaman enerji harcıyorsun. o da elalemle keyif çatıyor. Sevse değer verse, saygı duysa yapmazdı
kesinlikle öyle bakalım belki aradan yıllar geçer aklı çalışır anlar değerimi
bence o da boş bir avunma, insanlar hayatlarına bakıyorlar. senin değerini anlayacak neyini gördü. Beraber omuz omuza verip karlı dağlar mı aştınız ilişkinizi sınayacak neyle karşılaştınız da birlikte üstesinden geldiniz mesela. yani evli adamlar karılarını aldatıyor da ancak aradan yıllar geçtikten sonra pişman oluyorlar. boş vermeyi bilsek keşke
sayısız merhamet ve sevgi gösterdim onu sevdiğim gibi beni sevseydi açıkçası ben böyle bir insanı unutamazdım
Geri dönmez kimse