Hakaret edenlerin yorumları hemen kaldırılacak haddinizi bilin.
Soru şu, türk kızlarının geneli neden odun? Neden romantiklikten hoşlanmıyorlar. Erkek gibiler. Neden mesela en basitinden mutfakta oyalanırken arkalarından eşlerinin gelip sarılıp boyunlarını öpmesinden hoşlanmazlar. Neden tam dişi gibi değildirler. Çok ilginç ya bu kadar odun olmayın hiçbir erkek hoşlanmaz sizden azcık kız gibi olun. Gidicem rus alıcam en sonunda ya hem tripsiz hemde romantikliğin kıymetini bilir en azından bir çiçeğe bile bir tebessüm atar dünyalar senin olur.
Soru şu, türk kızlarının geneli neden odun? Neden romantiklikten hoşlanmıyorlar. Erkek gibiler. Neden mesela en basitinden mutfakta oyalanırken arkalarından eşlerinin gelip sarılıp boyunlarını öpmesinden hoşlanmazlar. Neden tam dişi gibi değildirler. Çok ilginç ya bu kadar odun olmayın hiçbir erkek hoşlanmaz sizden azcık kız gibi olun. Gidicem rus alıcam en sonunda ya hem tripsiz hemde romantikliğin kıymetini bilir en azından bir çiçeğe bile bir tebessüm atar dünyalar senin olur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelleme yapma dostum Erkeklerin aşırı romantiği olduğu gibi kadının da romantizme bayılanı ve romantiği var
Dediğin gibi sevgilim gelip öpse karşılık veririm asla odun değilim öyle olanları bende anlamıyorum ve bunun cinsiyetle ilgisi yok bence
Teşekkürler umarım seni hakeden birisi denk gelir
Umarım. Ben teşekkür ederim :))
hakaret etmek gibi olmasın ama ruslarda seni istiyodu zaten
Gönül işi bu kardeşim belli olmaz. İkincisi de herkesi kendin gibi tipsiz sanma. Fotom yok bir şeyim yok ne bu peşin hüküm.
kendim gibi sanmakla alakası yok ayrıca tipsiz değilim tüm türk kızlarına hakaret ediyosun odun gibi falan diyosun demek istediğim rus alıyım derken mal almak gibi bahsediyorsun dostum yani demek istediğim ruslarda peşinden koşuyodu zaten
ve tüm insanlar aynı değildir bunu unutma senin gibiler çıktıkça türk kızları erkekler ölsün gibi sloganlar atıp feminist oluyor lütfen genelleme yapma
üzgünüm "genel" yazdığını görmemişim :D
özür dilerim
Hayır hepsi demem tabi ki illaki istisnalar var evet onu demek istiyorum
Kanka her türk kızı aynı değil be 😂En iyisi Rus al sen
Hepsi demedim istisnalar umarım denk gelir
Inşallah
İnşallah sana da ☺️
odun denmez kalaaaas denir kalaaaaas. hakiki kalaaaas
Fazla genelleme yapmamak lazım ama haklı olduğun yanlar da var. Fazla nazik değiller.
hiçte bahsettiğin gibi değilim
Sizi istisna tutuyorum ve geldiğiniz sorularımı biliyorum, bu yüzden gene de alındıysanız sizden özür dilerim.
ne kadar kibar bir beyefendi 😌
Teşekkür ederim :)
Evet gerçekten ben bazı romantik sorular soruyorum işte kızlar bundan hoşlanır mısınız felan diye ve sizde hepsine evet hoşuma gider diyorsunuz, sizde romantiklikten hoşlanıyorsunuz. Umarım değerinizi bilen birisi denk gelir :)
kadir kıymet bilirim :)
teşekkürler Amin cümlemiz hakettiği kalbine göre birisine nasip olsun :)
Amin :)
Bence sana hep öyleleri denk gelmiş
Hayatımda hiç birisi olmadı fakat bu sitede yaptığım anketlerde bu sonuca vardım
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum
Eğer siz öyle değilseniz alınmayın lütfen :)
Yok alınmadım
İşvemizi cilvemizi her önümüze gelene mi yapalım
+up
Her önüne gelene yap demiyoruz eşine yap diyoruz.
Genelleme yapmışsın
Genelleme yapmak hoş değil