Kızlar, Sen mutfakta yemek yaparken eşin arkadan sarılıp boynunu ve enseni öpse hoşlanır mısın yoksa tersler misin?
Hoşlanırım
Terslerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Tersliyorsam ve kızgınımdır ya da kızgınımdır😂 Aksi takdir de kızılmaz bence
Eşe kızgın olunmaz ki ya😍 bence öperek kızgınlığınızı giderir 😂
Ne yaptığına bağlı😂 Her hata öptürerek affedilmez. Hatasını anladığını göstermeli ve telafi etmeli. Beni mutlu etmek zordur çünkü detaycıyımdır. Ama bana layık bir adam olursa, ben de onu inanılmaz mutlu ederim. Çünkü yeri gelince romantik, yeri gelince tutkulu, yeri gelince komik, yeri gelince ailesi gibi olabilen biriyim. Ama tabii onu bu kadar benimsemem için, onunda üstüme titreyen biri olması lazım.
Bence seni gerçekten seven birisi olacak ve her haliniz uyuşacak, boynundan bir kere de öpünce dünyalar senin olacak☺️
Tabii ki hoşuma gider, niye tersleyeyim ki? Sonra yemeği ona devredip kahvemi içerim:)
Neden bu kadar tembelsiniz, tembel kızı hiçbir erkek sevmez
Bu sonuca varmanız saçma. Zaten asıl mevzu yemek de değil, aklımdan geçenler başkaydı...
Evet ama yemeği ona devretmemiz üzerine söyledim:)
Akşam yemeğinde ona bışak yedirir terslerim veya altıma sıçarım korkarım ben öyle şeyden mk
Bende evlenme hiçbir erkek böyle kaba kızlardan hoşlanmaz.
erkek malsa hoşlanmaz tabii ama yakışıklı ve kendini biliyorsa korkutmak yerine düzgünce yaklaşır
Böyle sözüm ona romantik şeyleri hiç sevmem
Ama neden ki bu erkeğin sizi sevdiği, size değer verdiği anlamına gelmez mi
evlenirsem düşünürüm bu sorunun cevabını
Terslerim.
bir sebebi var mı
Sebep yemek yapiyor olunması, niye bekleyememiş oluyor ki? Mutfak fantezisi olan beğenir.
Hmm ama tersleyince bozulabilir belki
Bozulsun.
O da seni tersler ama.
Terslesin.
Hmm o zaman da bu ilişki biter gibi bir şey. Bence böyle davranacaksan evlenme sen çünkü hiçbir erkek böyle soğuk kızları sevmez.
İsabet olur , çünkü ben de şuursuz erkek sevmem.
Şuursuzluk değil ki bunlar tatlı şeylerdir.