Erkek arkadasımın yaptığı çok tuhaf değilmi bana mı tuhaf geldi açıklama okuyun?

Erkek arkadasmla yasıyoruz 1 bucuk senedir bide oğlu geldi 4 gündür bizee kalıyor normalde annesinde kalıyor baska sehirde. Dün erkek arkadasm lahmacun söyledi oğlu seviyo diye bizede söyledi o sırada ona terlik bakıyordm oda biliyodu netten bana kaba sekilde kalk masayı hazırla neyi bekliyon dedi tartıstık falan tavrından dolayı daha 2 hafta önce sinirlerimi bozmstu esyalarımı toplayıp gtmiştim. Bnde kavga etmeyecegimizi düşünüp esyalarını topla gel demişti ikna etmişti. Neyse kavga edince istahım kactı yemek yemedim özür bile dilemedi dedikleri için hatta yemeklerini yediler üstüne oğlu ile dondurma yediler. Bn odada ac dururken. İlacımı ac içmiştim gece tansiyonum düştü midem bulandı. Sabah kalktm kahvaltılarını hazırlandm o kadar sey yaptım bnden önce masaya oturup gel bile demeden oturup kahvalatılsrını yaptılar bnde ac sekilde evden cıktım kahvaltını yap cık bile demedi. Normalde biri yemek yemeyince bn yiyemem insnalar nasıl böyle oluyor.
Erkek arkadasımın yaptığı çok tuhaf değilmi bana mı tuhaf geldi açıklama okuyun?