Merhaba, dün bizim mahallede olan bir düğün salonuna gittim. Orda çalışan bir çocuk vardı, düğün bitene kadar bakıştık. Onların yemekhane sinin çıkışı bizim masamızın tam yanıydı. Yani o an bir işi olmayınca orda duruyordu masamızın yanında. Bir ara yanlız kaldım masaya gelmesini bekledim ama gelmedi belki adımı sorup Instagram hesabımı falan ister diye. Eve geldiğimde çocuğu çok aradım arkadaşlarıma o düğün salonunda tanıdıkları var mı diye ama yokmuş. Ben şimdi o çocuğu nasıl bulacağım yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün teyzemin dediğine göre o düğün salonunda kına varmış. Bizde davetliymişiz. Bugün gidicem inş umarım ismini öğrenirim.
2 senedir bir ilişkim olmadı yani birşey hissetmedim 2 senedir ilk defa oluyor bu. Kaybetmekte istemiyorum ama ben bir yemek sipariş etmekten bile utanıyorum.
Aynen sal Sen bir kızsın o kadar baglanma ustune düşme yaşın 16 17 sanırım tam cahil dönemin tabiki aşık olmak doğal hakkın ama sen diğer kızlar gibi erkeğin pesinden bu yasta kosarsan basit algılanırsın hemen elde edilirsin menfaat için kullanırlar seni net ol agır ol Olgun ol karsına duzgun biri cıkacakır her yer erkek dolu ama seven değil sken kandırıp yataga atan adam cok
Bu yasta normal tavırların herseyin etkisi var cunki Ama senin gibi olan sevgili yapan boyle her erkeğin besinden koşan şımarık kızların sonu yatak oluyo he bişey oluyomu olmuyo namusu düşünmeyen boş beleş yasayan basit kızlar da var bu ülkede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zor bulursun tanışmak isteseydi senle zaten tanıştırdı.
Çok iyi motivasyon verdin şu an. Dzkslo
🙃🙃🙃
Salona git kamera kayıtlarından göster kişiyi
Onlar tanır
Acaba şey mı yapsam orda çalışan iki tane kız vardı. Çekilen fotoğrafları dağıtıyorlardı onlara mı sorsam.
Olabilir. Onlar oranın sabit çalışanıdır
Evet sabit çalışanları, ama nasıl sorcam ki?
Çocuğu sor kimdir nedir tanıyor musunuz sevgilisi var mı ne kadardır çalışıyo gibi sorular sor
Kızları tanımıyorum ki hiç.
Düğünde fotoğrafım vardı alamadım de onlar arşive bakarken muhabbet açılır işte
Olur mu ki öyle?
Neden olmasın.
İçinde kalacağına şansımı denedim en azından dersin ;)
Instagram dan düğün salonu etiketlerine bak
Baktım salonun İnstagram sayfası yok, etiketlerine ve konumada baktım. Gönderileri beğenen kişilere bile tek tek baktım yoktu.
Ozaman bu akşam giyin süslen o salona davetli gibi git o çocuğu görünce eline numaranı ver geri gel bu akşam kesin oradadır
Yapabilsem dün akşam yapıcaktım, ama yapamam çekinirim.
Tkpp at sana taktik vereyim
Tkpp ne?
İstk at bana burdan
Attım, bu arada Bursa'da mı oturuyorsun?
Evet sen
Mesj kutuna bak
Düğüne git görürsen konuş
Çok fazla çekingen biriyim.
Ama istiyorsan bunu yapmalısın o seni nasıl bulacak ki
2 senedir bir ilişkim olmadı yani birşey hissetmedim 2 senedir ilk defa oluyor bu. Kaybetmekte istemiyorum ama ben bir yemek sipariş etmekten bile utanıyorum.
Ya düğüne gider gibi git aynı masaya otur
Mantıklı
Belediyeye anons verdir😂😂
Cami den verdirtcem kdjdjsll
Ovvv harikasın
Sal ya
2 yıl sonra ilk defa biriyle konuşup ilerisini getirmek istiyorum. Kaybetmek istemiyorum yani.
Aynen sal Sen bir kızsın o kadar baglanma ustune düşme yaşın 16 17 sanırım tam cahil dönemin tabiki aşık olmak doğal hakkın ama sen diğer kızlar gibi erkeğin pesinden bu yasta kosarsan basit algılanırsın hemen elde edilirsin menfaat için kullanırlar seni net ol agır ol Olgun ol karsına duzgun biri cıkacakır her yer erkek dolu ama seven değil sken kandırıp yataga atan adam cok
Ben bu hayatı herturlu gelecek kotu şeylere rahmen yasamak sevgili olmak yatıp kalkmak kullanılıp atılmak istıyorum dersen karar senin 😊
@Formül kimseye kolay kolay yüz veren biri değilim. Haklısın walla abi, bağlanmadan bitirmek en mantıklısı.
Bu yasta normal tavırların herseyin etkisi var cunki Ama senin gibi olan sevgili yapan boyle her erkeğin besinden koşan şımarık kızların sonu yatak oluyo he bişey oluyomu olmuyo namusu düşünmeyen boş beleş yasayan basit kızlar da var bu ülkede
@Formül yok öyle bir kız değilim, şu zamana kadarda kimsenin arkasından koşmam da ama insanın içinde merak duygusu oluyor, ister istemez.
Olacak tabi sevmişsin ama hata cok yapıyonuz bu yastaki kızlar 😊
O salona giderek
Bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Bulursun
Abi bir fikir verseydin. Dkdkk
Napcan onu
Nüfusuma geçircem.
Yaz bana
Ne için?
Taktik vercem yaz
Karar senin canım istediğini yapp
Daha neler var duymak istersen ö yaz😊