Aldatılmış bi kıza nasıl açılabilirim nasıl güven sağlarım?

Soruyu 2 gunde 4. Defa sorusum
3 seneden beri bi kızı seviyorum o beni tam tanımiyor ama ben onu ortak tanıdiklar aravılıgiyla fazlasiyla tanidim 1 sene once kıza açılmayı planlıyordum ilk acıldıgim bi kız olucakti kabul etse benimde onunda ilk sevgililik durumu olucaktim ama cesarst edemedim ve askere gittim askerdeyken kız bi uzaktan tanıdıgim biriyle sevgili olmuş 4 ay kadar sonra kızı aldatmış şerefsiz ve kızdada ilk sevgilisinden vurgun yiyince guvensizlik depresyon vsaire her şey oluşmus kızla aramızda 100 km yol var 1 haftadir kızı belki 1 defada olsa uzaktan görürum diye 200 km yol yapiyorum 100 git 100 gel ama bu ilk kez acılacagim olmasi ve erkeklere guveni olmamasi beni korkutuyor nası bi yol izlemeliyim aklimda bi kaç plan var ortak tanıdıgımız aynı zamanda kızın en yakın dostuyla bi mekanda normal gitmis gibi olsalar o sırada bende o ortak tanıdıgimiza tel açıp o uzun zamandir gorusmuyoz yuzyuze falan diyip onlarin yanina gitsem sonra gunluk hayattan muhabettet edip donüste ikisinide ilk olarak ortak tanidgimizi evine sonrada sevdicegimi evine goturuyoken hafiften açılıp sonra baktim yumuşuyo hiç sanmiyom ama baska bi mekana sürsem her şeyi anlatsam oda eger bana zaman ver yeni aldatildim vesaire dile getirirse bende benim açılamama cesaretsizligim salakligim yuzunden aldatıldin desem herseyi dosdogru bodoslama anlatsam nolur guvenini kazanabilirmiyim veyada bana baska bi yol onerirmisiniz kizin aldatildigini ögreneli iki hafta oldu hağlen daha onunda benimde ilklerimiz olucagini dusunuyodum neyse artik onu gecelim ama iki haftadir kahroluyorum deliriyorum gozume uykular girmiyor bana lütfen bi yol gösterin kısa kısa değilde detayli detayli nası bi yol uyguluyacagimi anlatirsaniz sevinirim cevaplariniz icin simdiden çok teşekkür ederim
Aldatılmış bi kıza nasıl açılabilirim nasıl güven sağlarım?