1- bakımlı olacak kollarını bacaklarını alacak pürüzsüz yumoş gibi bir teni olmalı 2- fiziği ve yüzü güzel olacak ne çok zayıf ne çok kilolu 3- kesinlikle uzun saçlı olmalı 4- Hem eğlenceli olacak hem de ciddiyetini korumalı 5- Yalan konuşmayacak güven verecek ve dürüst olacak her şeyini bana anlatacağını iyi bilmeli yani demek istediğim benden çekinmemeli, sözünün arkasında durmalı 6-Yatakta bana karşı baya istekli arzulu ateşli olacak fantezileri olacak yeri geldiğinde beni yönetecek (yatak lafın gelişi her yerde olsun benim olsun ve 5 istek daha var cinsellikte) +Tripsiz, egosuz olmalı 7-Sigara kullanmayacak 8-Yemek yapmasını bilmeli hatta birlikte yapacağız ve temiz olmalı 9- Zıt görüşlerimiz pek olmamalı hobilerimiz aynı olacak gezmeyi sevmeli 10-Eğitimi yerinde, çalışan biri olmalı 11-Kesinlikle giyinmesini bilecek yeri geldiğinde beni çıldırtmalı
Beni sevdin bana güvensin 165 170 boy arası saçı kahve rengi siyah olabilir yanakları olan tatlı yüzlü Beni mutlu edebilen saygı gösteren cazgır olmayan çok hafif kilolu yani çok zayıf istemem yani bunlar dışında da olur sevgi ve güven olduktan sonra
Boyu benden uzun olmasın Kafa kız olsun zevkli takılabileceğim Karakterli Saygılı Çok kilolu olmasın Düşünceli Eli açık Zevklerimiz biraz uyuşsun Sadık Aşk kadını olsun Ömrümü ömrüne verebileceğim biri olsun
155 165 arası esmer siyah uzun ve parlak saçlar. Koyu kahve gözler. Bakışlarında kaybolacagim kadar güzel.. çocuksu.. sadakat bilen.. en az ben kadar çılgın 😀
Kim demiş? Erkekleri takip ediyorum diye peşlerinde mıyım? Sorularım genellikle erkeklere yönelik olduğu için bi çoğu erkek ve 18-25 yaş arası çünku kendi hayatımla ilğili bileği sahibi olmak istiyorum