AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Polis eş sıkıntı göçebe ben istemezdim askerde sıkıntı
Aynen ben de istemezdim
Macarepest insanlar ister yer görmek isteyen
Genelde bu mesleği yapanlar anlayabildiği için meslek içinden birini kabul edebiliyorlar.
Ben İstemezdim karımın erkeklerle iç içe çalışmasını
Ne iş yapmasını istersin
Kadınlarla olacağı işleri yapsın erkeklerden uzak olsun
Savcılık nasıl
Erkeklerden uzak olsun da ne olursa olsun kendi seçimi
Cok sacma degil mi bu ya erkeklerden uzak dursun nolursa olsun demek hangi iş yerinde full kadin çalışır ki zaten
@huat67 işte onun için kadınla erkek ayrılsın istiyorum ben kreş hocası falan olsa çok iyi olurdu veya öretmen
Niye nolabilirki yani bunda kötü ne var anlamadim?
Artık millet çok birbirini boynuzluyo ya ondan demek istiyo arkadaş. Ama önemli olan iyi bir insan evladıyla karsılasmak ve güvenmek
@huat67 Nefs diye bir şey var arkadaşım hiç mi haber takip etmiyorsunuz o kadar erkeğin içinde ona bakmalarını istemem
sadece o değil ya ben kıskanırım milletin karımı hayal etmesini istemesine o yüzden erkeklerin çok az ve evli olduğu ortamda çalışsın.
Ulkedeki tüm erkeklerden soyutlayamassin kadin tek isyerine gitmicek sonuçta baska yerlere gezmek icin de gidebilif orda da erkek olmasi normal ne biliyim garip seninki biraz
@huat67 Kıskanmayan domuz ve deyyustur diyor efendimiz. Deyyuslarda cennete girmeyi bırak kokusunu bile alamayacaklar.
Bu kiskanmak degil kısıtlamak
@huat67 Peygamberimiz bile sahabelerden hanımlarımdan bir şey isteyecekseniz örtünün ardından isteyin diyor bu zamandakiler sahabelerden daha mı müslüman?
Onlar sıradan kadın değil, peygamberin eşi o yüzden onlarda özel bir husus söz konusu
onlara özel değil işte bizimkiler sahabelerden daha mı namuslu da bu kadar eminsiniz ben karıma güvenirim de millete güvenmem
@huat67 Kız parti kur oy vereceğim. Sana gelinceeeee eşiniz dahi olsa yapacağı mesleğe karışamazsınız. Kıskanmak güvenmemektir, kısıtlamak kendini yüceltmektir. Kendini yüceltecek isen veya güvenmeyeceksen neden evleniyorsun? Evleneceğim kişi bana sen kızsın, erkeklerin içine giremezsin demeyi bırak ima etse ayrılık sebebi.
@Arrowen Sana ne kardeşim ben de kızların arasına girmiyor konuşmuyorsam o da girmesin o yapar diye değil sadece zaman bozuk zaman aloo nefs var nefs kalbinde hastalık olur adamın kafayı takar aşık olur ben böyle şeyleri görmek istemiyorum ben de eğer evlenirsem karımdan başka kimseyle zaman geçirmem zaten ne erkek ne de kadın olarak
@Arrowen Sen de madem erkeklerle takılacaksın ne diye evleniyorsun? siz evliliğin de cılkını çıkarttınız iyice zaten kimin eli kimin cebinde belli değil o onla yatmış o bunla yasak aşk yaşamış patronla aldatmış iş arkadaşıyla aldatmış neler neler var boşuna mı diyor dinimiz kadınla erkek bir yerde yalnız kalırsa 3. sü şeytandır diye nefs var şeytan var her şeyi yaptırır sana o anda gözüne mil çekmiş gibi başka bir şey hissetmezsin millet damacanaya tecavüz ediyor sen neyi anlatıyorsun burada ya
Şeytan kimseye zorla bir şey yaptırmaz, insanlar kendileri yapar. Evlendiği kişiyi aldatanlar için hiçbir "nefis" bahane olamaz. Ben herkesten sakınılacak emanet eşya değilim. Evlenmek tüm kız-erkekle arandaki bağı kopar demek değil. İstediği kız-erkek arkadaşıyla takılabilir-takılabilirim. Bu aldatmak değil, arkadaşlık ilişkisi. Tecavüz, aldatmak kişinin onuruyla ilgilidir. Aldatmak da sadece başkasıyla yatmak demek değil. Bu düşünce bile aldatmaktır. Ama ben o kadar okuyacağım, mesleğim olacak veya okumasam da bir meslek elde edeceğim, biri gelip erkeklerle çalışamazsın diyecek. Güldürmeyin beni.
@Arrowen din bunu emrediyor kadın ile erkek yan yana çalışamaz diyor
Sen ne iş yapıyorsun merak ettim
öğrenciyim ben 18 yaşındayım
@huat67 karına bu kadar güvenmiyorsan evlenme
@kaaa5298 Bana mı söylediniz
evet
@kaaa5298 Konu güvenmek değil anlamıyor musunuz ona güvensem erkeğe güvenmiyorum hem evleneceğimin garantisi yok zaten evlenmem muhtemelen büyük olasılıkta korkmayın
bencede evlenme
@kaaa5298 konu güven değil siz anlamıyorsunuz hiç birşeyi İnsanlar bozuk diyorum ben kıskancım kardeşim elin herifinin karımı hayal etmesini arzulamasını istemiyorum. Sen bunu yedirebiliyorsan ne mutlu sana
yediririm tabbi kendime o kişi erkek kadın fark etmez işinde başarılı olabilmek için mutlaka karşı cinsi görecek ben başarısız bir eş iştemem bunu yediremem kendime öalışacaksın yükseleceksin bu kapitalist dünyada nasıl var olmayı planlıyorsun karım evde otursa boşarım tabbi çocuk yoksa o başka ama başarısız bir kadın kabull edilemez
üniformayı vs yatak odasında fantezi olarak kullanıcaksa kesinlikle isterim
lezbiyenim ve bence cevaplaya bilirim kadınlar ilgimi çekiyor çok karizma olur işi önemli değil ama iyi bir polise gurur duyardım
Meslektaş olmamız iyi olur kanks
Sen de mi polis olmak istiyosun
Yok sadece merak ettim
Himm pekala
Bilmem tanımam lazım önce
İsterimm güçlü kadınları severim
Olabilir
Olabilir.
Evlenelim senle
Uzak dururrum neme lazim
İsterdim
İstemem
neden
@kaaa5298 bilmiyom genelde polisler erkek oluyor
güçlü bir kadınla evlenmek onur verici olurdu bence garip geldi bana hayır demen
@kaaa5298 olur aslında evet ama illa polis olmasina gerek yok bir kadinin guclu olmasi icin
evet ama polis olmak için fiziksel güç gerekir ya ondan dedim başka meslek de olabilir alakası olmayan bir meslekte yanlış anladın umarım açıklayabilmişimdir
@kaaa5298 evet anladım. Yok benim aradigim fiziksel güç değil. Ruhsal psikolojik olarak güçlü bir kadın daha iyi
her ikiside olsa düşerim ben jkhekjfdhfjk
@kaaa5298 peki