Herkesin kismeti Yok :/?

28 yasindayim ve sanirim kabullendim artik benim icin Hayirli bi kismetin olmadigi en azindan bugune kadar yasadiklarim onu gösterdi.. unv mezunuyum 4 yildir fitness yapiyorum az cok bi ark cevrem var calisiyorumda karakterimde övunmek icin degil ama bu devirde cogu zmn insanlari gördugumde karakterim kat kat iyi. Dis görunus olarak begenilirim bakimliyim kendimide güzel buluyorum. Babamdan dolayi seneler boyu bitmeyen aile ici siddet durumlara Maruz birakti annem ve kardesimi cok zor gunler gecirdik yinede annem toparladi bizi.. 2 sene öncesi Ilk defa birini okadar cok sevmistim ayni meslek Ama ayri sehirlerdn biri vardi beni terketti onu cok ama cok sevmistim sanirim göremedigim baba sevgisi vs benim yaptigim fedakarliklar herseu fazla geldi.. cok zor zmn gecirdim.. 6 ay gecti ortak tanidigm bi akrabanin tanidigi vardi taniyodym kisiyi oda piskopatin teki cikti ve o kisi söz Nisan icin acele Eden di.. bana zerre saygisi olmadi kalmadi hersruimle okadar iyiyken herseyi sorun etti bencilligin zirvesini yasatti. Terkettim engelledim insta vs.. 2 gun gecti ayrilali bi suru kizlar ekledigni farkettim.. hakettigim yine bu oldu. 3 hafta gecti numaradan faceden arklik gönderip geri cekti. Sevmek ömur boyu Hayirli bi evlilik hayat arkadasi istemek bu kdr mi yanlis? Ger namaz kildigimda duamda net ve israröa hayirlisini istiyorum.. baskalarinin o ” mukemmel ” gibi göstermeye calistiklaei evli cift hayatini gördukce sinir oluyorum benim neyim eksikmis be diyorum... ayni durumda olan caresi nedir?
Herkesin kismeti Yok :/?