Acımasızca olur mu bilmiyorum ama umarım olmaz. Ölüm dışında hiçbir şey bana yeteri kadar acı gibi gelmiyor. Aşk bir kişiye karşı duyulmuyor. O saatten sonra da hayatımıza bir sürü kişi girip çıkıyor. Bir gün biri daha iyi bir aşk yaşatırsa diğerinin aşk olarak bir değeri kalmıyor. İsim olarak var oluyor zihninizde sadece. Yeni ilişkide bazı noktalarda kesişim olunca akla gelse de ilk boşluk hissinden sonra ciddi bir aşk acısı yaşanmadığını düşünüyorum. ♥️
Aşk acısı kavramı bana hep ayrılığı hatırlatır ve sende bundan bahsediyormuşsun. Yani bilemiyorum o bakımdan acı çekmedim hiç, ve umarım ki ömrümüz boyunca çekmeyiz. Çok güçlü bağlar kurulmuşsa asla unutulmaz, sadece seninde söylediğin gibi sadece acısı hafifler..
Zamanla olur ama zaman unutturmaz, uyuşturur. Yaani bir süre alışırsın ve acı vermemeye başlar sende unuttum sanarsın. Gerçekten yerini birini doldurduğu zaman o kişiyi hatırlamazsın zaten.
Ölüm hariç herşeye alışıyor insan , ölüm bile unutuluyor yeri geliyor. Kac gün aglaniyor ki kayıplara, bu acılar geçici sadece o an ölecek gibi hissediyorsun sadece olan bu
O his ancak kalbin tekrar sevmeyi öğrendiğinde başkasıyla azalıyor herkes yapamıyor tabi ama başarabilen var o zaman o acı en güzel anın olarak kalıyor