‘’Anlayışlı, kıskanç olmayan, ilgi manyağı olmayan, erkeğini sıkmayan bunaltmayan, her zaman neşeli ve pozitif biriyim. Mutfakta da hiç fena sayılmam. Görsel olarak belki çok güzel değilim ama huy olarak bulabileceğin en iyi kişilerden biriyim. ‘’ derim. Gerçi bir faydasını görmedim şimdiye kadar kimseye yaranamadım.
Zaten öyle değil mi? Fiziksel olarak belli kalıplarda değilsen dünyanın en iyi insanı olsan da farketmiyor. Sen hemcinslerini benden daha iyi tanırsın.
- "Eşsiz ruhlarımıza birer eş bulmuşsak, birbirimizsek, daha kaşınmayalım diye..." olur.
- Kara kaşım - kara gözüm yok. Kaşlarım olsa da gözlerim değil👀 Güzel huylarım var: Ev, doğal gaz, elektrik, su, market alışverişi vb. ortak ödemelerin yarısını karşılarım ve bakım - makyaj, giyim - kuşam gibi gereksinimlerimi, isteklerimi de kendim karşılarım. Canı sıkkın olanın üstüne gitmem. Kafa şişirmem. Kıskançlığımla bunaltıp kısıtlamam. Değerlerime uygun olduğu ve sağlıksız olmadığı sürece herkesle her şeyi yapabilirim.
- Mutfakta iyiyim. Yemek yapmayı bilmesem de nasıl yapılacağına bakıp yapabilirim. Hızlı yemek yapamasam da her yemeği yapabilirim, yaptığım her yemek de güzel olur. Mesleğimde de iyiyim. Yolun başında olsam da çalışkanım, önüm açık görünüyor.
- Güvenilirim. Öyle görünmem, güvenilir olduğumu anlamak uzun sürer.
Çünkü seviyorum seni, seviyorum deli gibi seviyorum yani öyle böyle değil bütün dünya sadece ikimizden ibaret olsun istiyorum. Gülüşünü seviyorum, konuşmanı seviyorum, omzuma kafanı yaslamanı seviyorum, kanatlarını seviyorum. Seviyorum işte yani çok seviyorum. Çünkü, çünküsü de yok ki seviyorum işte.
Biriminizde çalışmak benim için heyecan verici olacaktır. İstekli, tutkulu ve kararlı bir şekilde çalışırken iş disiplinimle departmanınıza ve şahsınıza da katkı sunacağıma şüphem yok. Bu nedenle birlikte çalışmayı diliyorum, saygılarımla.
kelimeler bazı şeyleri anlatır. ama her şeyi yaşatmaz. bazen ben bile yabancı olurken kendime, burda nasıl anlatırım ki beni? neşeliyim diyeceğim, belki suratsızlığıma denk gelecek…. espriliyim diyeceğim, belki ağlamalarıma denk düşecek. kendimi anlatıp da bir kalıba sığdırmak istemem düşüncelerimdeki beni. bazıları için herhangi biri.. bazıları için vazgeçilmez biri.. düşlediğim kadar insanım, insan olduğum kadar hatalı, hatalı olduğum kadar gerçeğin peşinde...
Bunu sorması için benim sevgili olalım ya da evlenelim gibi teklifler sunmuş olmam gerekir. Ha bu soruları sorduysam seviyorumdur. Cevabım seni benden başka güzel sevecek olanı bul nikah şahidin olayım derim #klişelerdebugünben sjsjjsj
Çünkü seni benden başka çok seven olmaz. VE güzel yemekler yaparım sana lunaparka gidip atlı karıncaya biner kafese bineriz cilginlar gibi agladiginda elini benden başkası tutmazz😂😂
güzel kardeşim derecesinde rahatım. Çoğu erkeğin ilgisini çekiyor. Ancak sevgili olmak için yeterli devam etmek için değil 😂 başta cazip geliyor sonra kıskanmıyorsan sevmiyorsun diyorlar wlskwls
Güvenilirlik var, saygı da var, merhamet de var, sevgi de bolca var, araştırmacı kimliğimi de katıyorum, tutumluyum, iyi yemek yaparım daha sayayım mı?😄 Ha, bir de akrep kadınıyım 😏
Duymuşsundur, intikam işleri meşhur bizlerde. Şekli ve şemalimiz de iyidir. Ne göze batarız, ne de düşük görülürüz, her zaman dengedeyiz. Stalker konusuna da gelirsek pikseline kadar baktığım konular oldu. Özellikle birini hayatıma alırken bu komşum dahil olsun araştırmadan ona yanaşmam. Nedir? Kimin nesidir? Sordurur, sorarım. Uzuuuun lafın kısası yine dünyaya gelsem akrep olmak isterim. Bir çok konuda akrepler gerçekten şanslılardır. 😎 Bense cool takılıp dikkati çekiyorum hepsi bu... 😏
Merhametliyim , gerçekten sevdiğini hissettiğim ve benimde sevdiğim insana kendimi bağlarım her anımı iyisi kötüsüyle onunla yaşamak isterim , sevgili , eş , dost , kardeş her türlü duyguyu yaşatırım. :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şefkatli, şiirsever ve şen ruhluyum. Bunlar kadınlar için önemsiz olabilir ama benim en sevdiğim özelliklerim. 😊