Güncellemeler
+1 yıl
Günah vs demeyin herseyi göze aldım ve yerimde olsanız anlaanlardiniz hem günah da benim Günahım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
önce buyunun ne oldugunu ögren sonra herseyi göze aldım de sadece gunahkar olmazsın kafir olursun işin ucunda ebedi cehennem var her buyu herkese işlemez oda ayrı hiç bir buyu ömur boyu kalmaz çok rahatta bozulur ve buyununde nasıl ne igrençlikler içinde yapıldıgını ögren sonra sana uyarsa karar ver son olarakta sosyal medyada buyu yapacak birini bulamazsın ggooglede arat gör en son buyucuye giden kadının birine turkiyede ne oldu :)))
Böyle okudum
Bu dünyan ve diğer dünyan lanetlenir. En büyük günahın ötesidir. Bu dünya ve diğer dünyanı cehenneme çevirmeye gerek yok yapma.
Ahiretini yakmak istiyorsan devam et. Gerçi büyüyü düşünen biriysen herhangi bir dine meshup değilsindir.
Ulan milletin derdini bilsen yerimde olsanız demeye utanirdin. Boş yapma, cinlerle anlaşma yapmak istiyorsan yap tabi, zamanı gelince çok cekeceksin nasıl olsa. Hakkediyorsun.
Ben eşime yaptırdım döndü lakin herkese bakmıyor bu hoca
Lutfen bana yardımcı olurmusun
Evet yaptirip sonuc alanlar var
Sen yaptinmi banada söyle
Evet
Canım kime yaptırdın bana no verirmisin
Ee yaptirmissin sonuc almissin daha kimi ariyosun
HocaHocanın numarasini sildim yanlışıkla etkisi geçer diye korkuyorum sizin bildginiz varsa no verin lutfen
Ekledim sizi
Ben mesaj atamiorm atarmisiniz istek attim size
Banada yardım eder misiniz
Al başına belayı musallatı durduk yere kendinize çekiyorsunuz be sonra sağlam hoca var mı diye soru sorarsın
Olmayan şeyin sonucu olmaz
hem bulamazsın bulsan bile haram
Tehlikeli.
Ben göze aldım herseyi lütfen yardımcı olcaksin yorum yapin
kendim yapmayı tercih ediyorum
Büyü diye bir şey var mı ya cidden?
Ay yapmayın ya
yokum
Günah
Ben?
Bana yardım edebilrmsn sevgilime yaptircam çok zor durumdayim 5 senedir çekiyorum
tamam yz
Benim mesamesaj atma hakkım yok gmailden konuşalım mi
Buldun mu
@Reynmen93 bulamadım
@Reynmen93 var mı bildigin
@Reynmen93 mesaj hakkım yokki gmailden bana yazsana konuşalım baharbkn4434@gmail. com