Sanaldan 3 yıl önce tanıştığım adamla ilk defa bulusacaz ve kendisi c. nselliğe düşkün birlikte olalım diyor ama ben istemiyorum fakat kendime bağlamak istiyorum c. nsellik olmadan nasıl kendime bağlarım beyler hadi buyrun soruya bi kadının hangi davranışları hoşunuza gider
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelleme
Birlikte olmadan sevdiğim adamı nasıl kendime aşık edebilirim?
Aslında korkuyorum ama o kadar zamandır konuşuyoruz adam benim için kalkıp başka şehire gelecek hiç olmazsa görüşelim diyor ama bana bağlı kalmasını istiyorum nasıl olacak bilmiyorum çok seviyorum onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bağlayamazsın boşa uğraşma. Zaten bi erkek anca saygı duyduğu kadına bağlanır ki saygı duysa gelmeden yatakodası muhabbeti yapmazdı sana
O muhabetten başka bişey konuştuğumuz yok zaten😕
Tamamen o gözle bakıyor. Parası varsa takıl yoksa salla gitsim
Parası var ama daha faydasını görmedim ben hediye aldım bi ekre ona gonderdim fakat o daha almadı bişey 🙄
Tebrikler paspassınız
Çok salagim zaten napim ama seviyorum
Göster ams elletme yapıver.
Nasıl olacak
Seviyorsan niye olmuyorsun değişik bir düşünce
Ya birlikte olursak bana karşı düşünceleri değiştirse
Değişeceği varsa değişir karşılıklı hisleriniz varsa birlikte olman daha da bağlar korkuyorsan hiç görüşme biraz kendine güven
Aslında korkuyorum ama o kadar zamandır konuşuyoruz adam benim için kalkıp başka şehire gelecek hiç olmazsa görüşelim diyor ama bana bağlı kalmasını istiyorum nasıl olacak bilmiyorum çok seviyorum onu
Daha önce yaşadın mı peki
Daha önce bir evlilik yaptım boşandım eşimden başka kimseyle olmadı olsunda istemiyorum ama oda çok istiyor
Bence iki istekli yan yana gelirse birliktelik olur 😂
Ona olmam dedim tamam istemiyorsan yapmayalım dedi yani yapmayız diye düşünüyorum
Bence düşünme emin ol olacaktır bu soruyu hatırla tamam mı😂
Olur sana haberde veririm 😂
Tüm detayları istiyorum 😂😂
İzleyicide olayım istersen😂
Tamam olur😂
Gözlerim bayram edicek 😏😈😂
Seviş sende.
Sevişmekte aynı şey
Farklı seks ile sevişmek
Baglayamazsin
Zor gibi