Aşk İlişkileri Karşı cinsin hangi sözüne tav olursunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Ağzıyla kuş tutsa bile ben olmam. Bana ters aşk meşk mevzusu yaşasın free takılmak🥳🥳 Karşı cinsin hangi sözüne tav olursunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Flört mülört bilmem ben vesikalığını ver işlemleri başlatalım😏 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Hemen getiriyorum 🏃🏻♀️tse2.mm.bing.net/th Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Durduğun kabahat🙄 Yorumla Soran +1 yıl Kabahatliysem vur beni 🥺 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Diğilsin yaw vurmicam seni🥺 Yorumla Soran +1 yıl Öyle dedin 🥺🥺 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Durarsan kabahat dimek istedim ben🥺 Yorumla Soran +1 yıl Timam öyle olsun 🥺🥺🥺 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Severim seni🥺🔮💜 Yorumla Soran +1 yıl Ben daha çok seni 🥺❤️💞👿😠 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Ben çok sevmem hep severim😠👿 Yorumla Soran +1 yıl Sonsuza dek 😠👿❤️ Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Hep😠👿🔮💜 Yorumla Soran +1 yıl ❤️🥳💞 Yorumla
Portakalkafalii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç düşünmedim karşı cins bana birşey söyleyin 🤣🤣🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Söyleyin şu kıza bir seyler😅 Yorumla
MerveTaba Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tülay seni çok seviyoomSensiz yapamıyom, yapamıyom sensiz tülaaySabahları uyku uyuyamıyom tülaaySevgilim aşkım bitaneemSensiz yapamam beenNe istiyosan yapacaam"Ne istiyosan yapacam en çok tav olduğum😌" 1 0 Yorumla
vvenomm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Açıklamana katılıyorum beni de etkilemez çok duygusal aşklı cicimli şeyler bdbdbdnd 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aga reis desin kabulumuzdur 🥳🥳 Yorumla vvenomm +1 yıl Hahahahaha kesinlikle daha samimi Yorumla
Ayakaltındakierkek Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Sözden ziyade baskın inatçı ve emir vermeyi seven bir kadın tercih ederim. 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl beni bir sözle tav edemez birisi öyle bir dünya yok 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Onun ağzından bana küfür çıksın onu bile bayılarak dinlerim 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çok tava gelen biri değilim hatta hiç o yüzden böyle bir söz yok benim için... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl "tipe bak mk" yeterince duyduktan sonra sempatik gelmeye basliyor 1 0 Yorumla
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Onun her türlü sözüne tav olurum 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sakin ol champ 😅 Yorumla Kahvelioğlan +1 yıl Peki apla öyle olsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aferim evlat 😏 Yorumla Kahvelioğlan +1 yıl Ne demek 😏 Yorumla
EsraRmysa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl sana benden başkası bakamaz...sen benimsin..seni bırakmam...galiba bunlar olurdu😄 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Daha çok sevdiğim kişinin güzel sözlerine olurum. 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olmam 2 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Diyosunnn 🙄🙄 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Ya hadi ordan ! 1 0 Yorumla
xHerkesleşme Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Seni bırakmam 1 2 Yorumla ozcanboy +1 yıl seni asla bırakmam :) Yorumla xHerkesleşme +1 yıl Bu iyidi😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Flört mülört bilmem ben vesikalığını ver işlemleri başlatalım😏
Hemen getiriyorum 🏃🏻♀️
tse2.mm.bing.net/th
Durduğun kabahat🙄
Kabahatliysem vur beni 🥺
Diğilsin yaw vurmicam seni🥺
Öyle dedin 🥺🥺
Durarsan kabahat dimek istedim ben🥺
Timam öyle olsun 🥺🥺🥺
Severim seni🥺🔮💜
Ben daha çok seni 🥺❤️💞👿😠
Ben çok sevmem hep severim😠👿
Sonsuza dek 😠👿❤️
Hep😠👿🔮💜
❤️🥳💞
Hiç düşünmedim karşı cins bana birşey söyleyin 🤣🤣🤣
Söyleyin şu kıza bir seyler😅
Tülay seni çok seviyoom
Sensiz yapamıyom, yapamıyom sensiz tülaay
Sabahları uyku uyuyamıyom tülaay
Sevgilim aşkım bitaneem
Sensiz yapamam been
Ne istiyosan yapacaam
"Ne istiyosan yapacam en çok tav olduğum😌"
Açıklamana katılıyorum beni de etkilemez çok duygusal aşklı cicimli şeyler bdbdbdnd
Aga reis desin kabulumuzdur 🥳🥳
Hahahahaha kesinlikle daha samimi
Sözden ziyade baskın inatçı ve emir vermeyi seven bir kadın tercih ederim.
beni bir sözle tav edemez birisi öyle bir dünya yok
Onun ağzından bana küfür çıksın onu bile bayılarak dinlerim
Çok tava gelen biri değilim hatta hiç o yüzden böyle bir söz yok benim için...
Daha önce bir söze tav olmadım
"tipe bak mk" yeterince duyduktan sonra sempatik gelmeye basliyor
Onun her türlü sözüne tav olurum 😂
Sakin ol champ 😅
Peki apla öyle olsun 😂
Aferim evlat 😏
Ne demek 😏
sana benden başkası bakamaz...
sen benimsin..
seni bırakmam...
galiba bunlar olurdu😄
Tav olmam hiç bir aözlerine
Daha çok sevdiğim kişinin güzel sözlerine olurum.
Genelde onlar tav oluyor
Geçen sene 55 kiloydum❤️
Benimle bsdm ye varmisin 🤪
Olmam
Hiç düşünmedim..
Diyosunnn 🙄🙄
Bunu hiç düşünmedim :d
Olmam.
Ya hadi ordan !
Evde yalnızım 😂
Ayyy çok derine inme canımı yakiyosun
Seni bırakmam