Bir kız arkadaşıma karşı farklı duygular hissediyorum. Tanışalı 5-6 ay oldu ama son 1 aydır onu düşünüyorum. Onu öptüğümü ve daha fazla sohbet ettiğimizi düşünüyorum. Eski erkek arkadaşlarıma karşı ne hissettiysem ona karşı da öyle hissediyorum. Kendisi barbie bir kız değil. Hareketleri, davranışları, konuşması, giyim tarzı maskülen ve tomboy kategorisine girebilecek türde. Sizce geçici ve hormonal bir durum mudur? Yoksa bisex filan mıyım? Ama kız tesettürlü bu işin sonu nereye gider? Ne yapılmalı? Olduğum durumdan rahatsızım açıkcası. Ona her fırsatta istemsiz temas ettiğimde temas süremi uzatıyorum.. tacize girer mi? Benden hoşlanıyorsa nasıl anlarım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence gecici bir durum, belkide gecmis hayatindaki erkek arkadaslarinin ruhsal olarak davranislarini onda gordun, o yuzden oyle hissettin, cok ustune dusme gececegini goreceksin
Olabilir. Zaten beraber olma ihtimalimiz 0. Üstüne düşmiycem bu mantıklı geldi.
Bunu dusunup kendi ic dunyanda kendinden utanirsan daha cok istersin, sal duygularini istiyorsan iste kafanin icinde polis yok ya, bir ay sonra gulersin kendine zaten 😀 unutur gidersin
Belki herhangi bir erkekte bulamadığın bir duyguyu ondan alıyor olabilirsin. Maskülen bir tarzı olması da seni ayrıca cezbediyordur. Araya cinsel bir boyut girmediği sürece biseksüelsin diyemeyiz.
Sağol yorumun için🤝 benden hoşlandığını nasıl anlarım. Çirkin bir kız değilim ama benden hoşlanacağını sanmıyorum ama öyle bir şey varsa nasıl anlarım
Çok basit kıskanma durumuyla. Yavaş yavaş hem kıskandırıp hem de cinsel yönelimler hakkında geyik döndürürsen hem onun anlamasını hem de senin anlamanı sağlarsın.
Bu konuyu açabileceğim bir ortam olacağını sanmıyorum kendisi çok fazla konuşmuyor
Bunu için yeterli bir samimiyet kurmalısın
Neyse ondan uzaklaşmaya ve çok düşünmemeye çalışacağım
Bunu çevremde kimseye söyleyemezdim buraya yazdım rahatladım. Bir kaç saate silerim soruyu da
Belki yeni biri iyi gelebilir. Umarım en kısa zamanda içini rahatlatabilirsin.
Belki, teşekkürler iyi geceler dilerim
İyi geceler
Ben kapalıyim ve biseksuelim. Hoşlanma ihtimali 0 değil. Istersen konusabiliriz.
Instagram verir misin konuşalım çok ihtiyacım var buna
@Minplushy benim de ihtiyacım var :((
Bisex’sin ama arkadasin kapaliysa onun senden hoslanacagini dusunmuyorum
Arkadasini kaybetmemek adina ona acilmasan daha iyi
Yani evet açılmamam ve bu duygunun üstüne düşmemem iyi olur. Zaten çok yeni hisler. Belki davranışları dikkatimi çelmiştir. Ama ona farklı hislerle bir kaç kez dokundum bu taciz olur mu qkskc yani dokundum derken kolunu tuttum ve biraz sarıldım
Neden taciz olsun ki? Onu cinsellik icin degil kalbi icin seviyorsan ve o yuzden dokunduysan bu taciz olmaz
Kalbi için değil sanırım...
ay ne igrenc insanlarsiniz ya
Değilim aslında :( iki kere dokundum ama böyle bir durum olmasa da dokunacağım bir mevzuydu ayağına bastım yanlışlıkla ve sonra özür dilerlen koluna dokundum 2 saniye daha fazla tuttum
Bu ask degil zaten bisex falan da olamazsin bu yokluktan karilari taciz etmektir
Anlıyorum. Ne yapmalıyım peki?
Insanlari rahat birak
Arkadasindan da uzaklas yazik kiza
Bugün de sapık oldum
Evet uzaklaşıcam ayıp oldu ona biraz. Yani böyle şeyler düşündüğümü bilse üzülür
Bı dene bence ya, rahatsız olcak bişey yok. Hiç uzattığın zaman teması tepki verdi mi
Bı bitmediniz be iğrenç 🤮
Doğru söylüyorsun...
Ben de aynı şeyleri diyordum şimdi şu sitede bu soruyu yazıyorum. Kimi kınadım acaba
İğrenç bir şey varsa o sensin sanırım kanka sen ve zihnin
@Buse2134 durun no kavga
Gulugulu gulluğğ🦃🦃🦃
Sg.
biseks olma ihtimali
Bilemiyorum, ilk defa oldu
kendini yeni keşfediyorsundur
Biseks olabilirsin
biseksuelsin
Huu sen. Lezsin
o kadar da kendimi tanıyorum. Şu anlık bu o kıza karşı olan bir durum
Sadece tek kızda varsa hoşlanıyorsun o kızdan ama yine lez oluyorsun diyim
Lez olsa eskiden erkek arkadasi olmazdi bisex iki cinse de ilgi duymaktir
Evet bisex daha doğrusu
Çokmu güzel
Hayır değil. Acaba davranışları ve tavırları yüzünden mi diye sorguluyorum? Uzun zamandır bir erkekle tanışmadım ve o yüzden onun tavırları erkeksi geldiği için mi böyle düşündüğümü sorguluyorum
Bence haklısın gel biraz konuşalım
Nasıl konuşalım
Troll soru dimi
Neden
@JuanyEmma troll buldumda soru sahibi misin
Yok ya. Da nasil buldun troll oldugunu
@JuanyEmma boş ver yorumda anlatamam uzun konu
Anliyorsun
@JuanyEmma peki