Merhabaa!! Uzun zamandır gördüğüm ama hiç bu zamana kadar ilgimi çekmeyen bir çocuk var. Bir kaç kere göz göze geldik ama bunlar çok anlıktı. Çocukla bakıştığımız zamanlar en yakın bölgemde olduğu zamanlardı. Bir arkadaş grubu var onlarla takıldığı için pek yakın çevremde bulunmuyor. bugün gördüm onu ama ondan çok arkadaşı bana baktı 🙄🙄. Her neyse ben bu çocuğun nasıl dikkatini çekerim var mı bir öneriniz fikriniz benim için çok önemli🥺🥺🤍
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En yakın bölgemde olduğu derken 😕
Yani aramızda bir 15 insanın sığabileceği bir mesafede olduğunda göz göze gelebiliyoruz
Hmm öyle desene 😅
Dip dibe değiliz canım. Eh keşke öyle olsaydı hoş ama…
Hoş mu olurdu öyle olsaydı :D
Hoşlandığım kişiyle yanyana olmak niye kötü olsun ki. Her neyse benim bu çocuğun ilgisini çekmem gerekiyor ne yapmalıyım?
Tanış. Uzaktan ilizyonist gösteriler yapacak halin yok herhalde
Yanımda ve yanında birileri var. Gerekirse 2. Cümledekini yaparız ama onun ilgisini çekmek istiyorum önce bir bakışlarının odağı olalım sonra inşallah konuşuruz.
O derece aşıksın yani :D
Dedim ya önceden pek ilgimi çekmezdi ne olduysa 5 gün önce oldu ilk göz göze geldiğimde etkilenmeye başladım.
Yakışıklı mı? Eğer yakışıklıysa ve sosyal biriyse rakibin çok söyleyeyim. Artık devir değişti kızlar erkeklerin peşinden koşuyor
Şöyledir ki çok aman aman yakışıklı değil ve gününün hepsini bu park denilebilecek yerde geçiriyor. Kızlarla voleybol filan oynuyor görüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Yanında olan kızlarda yani ortamında olan kızlarda yaşları ona nazaran küçük ve açıkçası benim pek güzellik algıma uymayan kızlardan onun uyuyor mudur bilemem ama çevresinde erkek arkadaşlarıyla şakalaşmayı bırakıp etrafına baksa iyi eder.
Woow çok iddialısin :D güzelliğine guveniyorsun yani
Yanındaki kardeşim diyebileceğim kızlara bakar isem ya da voleybol oynayan uzun bacaklı ahtapot kızlara bakarsam evet iddalıyım normal bir kızım işte kısa boylu uzun siyah saçlı sıradan bir kız o da benim kadar sıradan ama bir o kadar yakışıklı her neyse ne yapmalıyım sence gülümseme filan minik jest filan yani nasıl farkeder beni etrafındakilerden sıyrılıp
İzledinigi belli et. Göz göze gelince hiç ayırma gözlerini
İzlediğimi belli etsem nolur ondan çok yanındaki itici arkadaşının odağı oluyorum 🙄
Kime niyet kime kısmet :D
Hayatımda bu kadar itici bir insan görmedim bakışları zaten üf gerçekten onu da önceden tanıyordum o zaman da böyleydi ona kısmet olmam umarım benim kısmetim kankası olur inşallah
Onu önceden taniyorsan bunu kullanabilirsin
Tanıyorum dediğim oturup konuşmuşluğumuz yok sadece aynı ortamda bulunduk eskiden aynı okulda olduğumuz için.
Ama yine de bu iyi bir fırsat onunla konuşursan asıl istediğin çocukla da Tanisirsin
Konuşabilsem keşke konuşsam belki yakınlaşıp durumu çözebiliriz ama şu an elimizdekileri kullanalım değil mi
Elimizde olan ne var ki :D
Uzak sinyal 🙄
O sinyal de itici arkadaşa gittiğine göre?
Ama ben ona bakmıyorum ben genel olarak bir şey yapmıyorum ki onların tarafına baktım bugün onlarda küçük bir kızla şakalaşıyorlardı o da kafasını kaldırıp bana baktı. Sonrada biraz durdu sahaya döndü o itici arkadaşı kaldı en iyisi ben ona bakmayayım çocuğa odaklanıyım.
Bu kafayla daha çok bakarsin
Ama napiyim ki ya orda insanlar var çocuğun yanına gidip selam mı diyim 😩😩
İtici arkadasla konuş onun yanına git. O da orada olduğu için onla da tanisacaksin
Ama itici arkadaşla konuşup onun yanına gidersem sinyaller onu değil itici arkadaşı gösterir ki ben şu an hiç bir arkadaşımla buluşamıyorum ama yanıma birilerini kaptım mı tek bir şekilde oraya gidicem ve o birlikte denk geldiğimiz okul hakkında konuşurken belki bir mimik yaparlar duyarlar filan bir plan oturtucam ama şu an programım dolu bu planı ertelemem gerekiyor😢
Off ugrasamicam ne halin varsa gör!
Üf peki bu zamana kadar olan tavsiylerin için teşekkürler o zaman!!
Ben senin için fikir üretmeye çalıştıkça sen itiraz ediyorsun ne diyim yani? Uzaktan dumanla haberles mi diyeyim?
Haklısın ama yanımda birileri varken bunu yapmam imkansız ötesi zaten feci utangacım bir de ailemin önünde ona beslediğim ilgiyi ortaya çıkarma fikri ürkünç
Ailenin önünde mi? Onlar ne alaka?
Söylemiştim ya park yani dümdüz park çocuk alanı + top sahası filan kuzenim küçük olduğu için her parka gittiklerinde belki sahadadır umuduyla peşlerine takılıyorum ondan ailemden biri yanımda
İşin zor valla. onu tek yakalamaya çalış
Eve giderken bizim bahçenin önünden geçiyor dolaylı yoldan görüyorum kendilerini. Ama şu bahsettiğim plansı şeyi uygulamaya koyayım mı ne dersin?
Koy gitsin bakalım nolacak :D
tamam be bunu da yapıyoruz o zaman ama bunun da bir ay’ı var be 🙂 tatil filan dedin mi ben halledicem bu olayı en azından bir ortak nokta bulalım en kötü plan tutmadı konuyu duymadılar dönüp bir bakar her kafasını çevirdiğinde göz göze geldiği insandan da bir zahmet etkilensin be
Ama etkilense bile senin de etkilendiğini anlaması lazım
en son mesajla açıldığım komşu çocuğundan yediğim red sonrası kimsenin egosunu tatmin etmek adına açılamam ama bundan umarım haz duymaz beni kendinden soğutur.
Afedersin ama günümüz genclerinin böyle bir şeyde hemen g* tü kalkıyor. Eminim seni reddeden çocuk bunu arkadaşlarına gururla anlatmıştır komşu kızı beni seviyordu diye.
Afedersin’e inan hiç gerek yoktu ama inceliğin için teşekkür ederim. Ve evet çocuk yüksek ihtimalle bunu yaptı günahını almak istemiyorum ama kafamdaki düşünceme göre böyle.
Bu devirde böyle. Hatta sana bir şey daha söyleyeyim. Bir çok aşk bu gurur ve ego yüzünden bitiyor.
Seni tebrik ediyorum ayrıca. bir erkeğe acilmissin. Küçük düşerim diye korkmadan ego yapmadan gurur yapmadan aşkını aramissin. Gerçekten delikanlı kızsın.👍👏👏👏
Yani dedim artık ne oluyorsa olsun olmuyorsa da boşuna zaman kaybetmeyeyim ki çok yerinde bir kararmış ki ona olan sevgim bitince kendime odaklandım önümü gördüm. Şimdi bakalım hangi felakete ilerliyoruz 😂
İnşallah seni hakeden birine nasip olursun. Bu devirde senin gibi delikanlı kız herkese nasip olmaz.
İnşallah 🥺🥺
O zaman planı uygula ilk fırsatta :D
Of ne oldu biliyor musun? Ben içeride telefonla tatlı tatlı oynarken bir baktım çocuğun yanında bir kız baktım dediğim duyduğum bu yönde. Ve sanırım birinden hoşlanıyormuş çocuk 3 ay gibi bir süredir. Karşısında olan kız arkadaşı olarak tahmin ettiğim çocuğa o seni sevmiyor ki diye bir diyaloğ’da bulundu ne yapmalıyım en iyisi yolun başı demeden kaçmak.