Bazı kadınlar arada çok yaş farkı olmasına rağmen olgun erkeklerden hoşlanıyorlar , kendi yaşıtlarını hiç bir şekilde istemiyorlar. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
Bazı kadınlar neden kendilerinden yaşça büyük olan erkeklerden etkileniyorlar?
Bunu benimle birlikte olmak isteyen, benden yaşça oldukça küçük birisine sordum. "Neden ben? Etrafında bir sürü senin yaşlarında genç erkekler var." Bana verdiği cevap şöyleydi: Asla yaşıtlarımla takılmam. Ergen tavırları var. Çok boşlar. Benimle yaptıklarını sanki bir maç kazanmış edasıyla herkese anlatırlar. Bir de onlarla mı uğraşacam. Bir de çok benciller. Sadece kendilerini düşünüyorlar. Senin ağzın sıkı olur. Düşüncelisin. Bilgili, kültürlü ve tecrübelisin. Senden öğreneceğim çok. Sen nereye ne zaman nasıl dokunacağını daha iyi bilirsin. Ağzım açık dinledim. Gerçekten çok iyi tartmış. Ama burada şöyle bir durum var. Arada sadece cinsel bir ilişki varsa sorun olmaz. Ama çok yaş farkı olan iki insanın sevgili ya da eş olmasını doğru bulmuyorum. Çünkü böyle bir ilişki çok uzun ömürlü olamaz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birkaç yaş farkı idealdir. Tabiki erkek daha geç olgunlaşır ancak aradaki yaş 10 yaşsa bu fikir olgunluğu değildir.10 yaş civarı absürt bir farktır. Yaş farkı olanlarla takılan kadınlar genelde ezik karakterlerdir asla güçlü değildirler. baba şefkati eksikliği vardır ve kendini değersiz hissetmiştir hayatları sorunludur veya paraya düşkündürler ilgi delisidirler. Aynı şekilde kendinden o kadar yaş küçük bir kadınla takılan erkek de sapıktır. Aşkmış meşkmiş geçecekler o işi anca kendilerini kandırırlar. Aklı başında kadının hali her zaman başkadır.
Genç erkeklerin dengesizliklerinden bıkmış olabilirler. Şurda her gün ne sorular görüyoruz çoğunun da ana teması erkeklerin ıssız adam tripleri sonucu biten ilişkiler. Herkes de kendini çözülmesi zor derin bir karakter falan sanıyor, halbuki bomboş tipler. Yaşları ilerleyince daha oturaklı insanlar oluyorlar.
Siz erkekler nasıl ki genç kadınlardan hoşlanıyorsanız kadınlar da erkeğin daha olgun olmasını hoş bulurlar evladım. Sen şu an yaşıtım olduğunu düşünerek 20 yaşında bir kızı tercih ederken 30 yaşındaki kızı istemezsin. 30 yaşına geldiğinde de yasitlarini değil yine 20lik kızları isteyeceksin.
Bir sebep aramaya gerek yok. Yasitiyla ilgilense sebep aranmaz bunda da gerek yok.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkeklerde şunu düşünüyorum✓ sadece amaç cinsellik ve bunun hayalinde oldukları için evlenmek ve gerçekleştirmek istiyorlar✓ kendileri yaşındaki kadınlarla anlaşamadıkları ve kendilerini ifade edemedikleri için✓ karşı tarafa daha çok baskı kurabilmek adına yani kendi istediğimi yaparım sonuçta benden çok büyük düşüncesi Kadınlar için ise✓ Babanın doldurmadığı açığı doldurmak✓ güç ve para özgürlüğü✓ yatakta güç performans düşüncesi hatta yaşı büyük ve boyu uzun olanlardan daha çok etkileniyorlarBen Gönül işinin yaş farkının olduğunu düşünmüyorum (ama 10 dan fazla olmamlı) orda burda ayak üstü biz birbirimizi seviyoruz gibi söylemler oldukça gülünç hatta evli adamlar bunu yapıyor bunun aşka meşkle alakası yok
Kendimden 2 yaş dahi büyük olanlari reddettim , bazıları para pul mevzularina girmiş ama onla alakalı değil en azından kendim için**** Şimdiye kadar yasitlarimin çocuk gibi davranması beni bunaltiyordu Şimdiki sevgilimle aram gayet güzel ileriye dönük yaşantımız var, Yasitlarim görüntü olarak da büyük gosteremiyo sebebini bilmiyorum bana küçük 15 yaşındalarmis gbi geliyo😶😶
Erkeklerin daha geç olgunlaştığından dolayı olabilir bence :)) 20 yaşındaki bir kızla 20 yaşındaki bir erkeğin kafa yapısı aynı değil bence tabi istisnai insanlar illaki vardır :))
26 yaşımdayım ama kendi yaşıtım olan erkekleri çocuk gibi buluyorum. Erkeğin olgunu iyidir. Zaten dedikleri gibi "Erkekler geç olgunlaşıyor." Uğraşamam onunla.
Bende olgun bayanlardan hoşlanırım. Karakter olarak oturmuş oluyorlar. Kendilerinden eminler. Ne istediğini biliyorlar, kendilerini iyi ifade ediyorlar, takıntıları yok. Fantezilere açıklar. Aynı sebeple kadınlarla , erkeklerden hoşlanıyorlar bence.
Baba yokluğu ile geçen çocukluk veya yengeç burcu etkili karakter. Bazilari da tüm erkekleri iter. Bu herkese göre değişiyor. Genelleme yapmak doğru olmayabilir.
Ebeveyninden aldığı enerjiye en bağlı burç olduğu için yengeç dedim kanka. Senin diğer gezegen etkilerin seni de bir istisna yapıyor olabilir. Yengec kizisin sanırım..🙂
Çünkü erkekler kadınlara göre daha geç büyüyor ve olgunlaşıyor. Bu durumda birçok kadın kendinden yaşça büyük veya belli bir yaşta ki erkekleri tercih ediyor
Çünkü daha olgun oluyorlar, ne istediklerini biliyorlar, çoluk çocuk gibi davranmıyorlar sanırım bundan.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü olgun erkek kadının ruhundan anlıyor ve kadına daha çok ilgi gösteriyor cinsellik açısından da sadece kendini düşünmüyor benim kendimden 27 yaş büyük sevgilim var mesela bunları fark ettim..
@SosyoPsikopat iyi anlaşıyoruz da canını sen mi verdin de ne zaman öleceğini biliyorsun ne tür zihniyette insanlar var şu sitede bi sınır getirseler...
Kadınlar daha genç yaşta olgun oluyorlar. Daha sağlıklı kararlar alabiliyorlar. Erkeklerin hepsi değil tabi ki kadınların hepsi de değil. Ama erkekler daha geç yaşta olgunlaşıyorlar. Kadınların çoğunluğu da olgun erkek seviyor.
@UfukKiraz_36 Bana göre olgunluk şu şekilde yerine göre hareket etmektir. Yerine göre oturup kalkmasını bilmek ve ne söylediğini bilmektir. İnsanlar olgunluğu çok farklı tanımlayabiliyorlar. Bana sorduğundaysa olgunum ama dediğim gibi yerine göre.
@UfukKiraz_36 Yani doğru olan budur zaten. Aynı zamanda buradan olgun olduğunu sanıp da kasıntı olanlara söylüyorum. 'Arkadaşlar çok itici duruyor dışarıdan bakınca'
Bir insanın olgun olması için yaşının büyük olmasına gerek yoktur olgun erkek kadınla aynı yaşta da olabilir büyük olabilir veya küçük olabilir bedenle alakalı değil bu olgunluk olayı.