Yalan söyledim nasıl telafi ederim?

Merhaba. Benim ilişkim boyunca erkek arkadaşıma ikinci yalan söyleyişim. İlk söylediğim, bana ilgisi olan bir erkekle alakalıydı. Bu durum sonunda o kadar çok pişman oldum ki; ilişkimiz boyut atladı. Çok çaba gösterdim. Güvenini kazandığımda ise bambaşka birbirine sımsıkı bağlı iki insan olduk. İkincisinde ise durum farklı gelişti. Ben kız arkadaşımda kalmıştım. Ertesi günü ise ona jest olsun diye kahvaltıya götürdüm ardından da kahve içmeye. Biz kahve içerken, eski sevgilisini davet etmiş. Bunu bana gelmesine 15 dakika kala söyledi. Benden gitmememi ve orada eski sevgilisinin tavırlarını dışarıdan bir göz olarak yorumlamamı istedi. Daha önce söylesem giderdin diye son dakikalarda söyledim dedi. Çok ısrar etti ve beni misafir ettiğinde gerek çok iyi ağırlaması gerek başka sebeplerden ona olan vefa borcum sebebiyle hayır diyemedim. Erkek arkadaşı geldiği zaman benim telefonum yanlışlıkla erkek arkadaşımı aramış whatsapptan. Ve bizim sohbetimize şahit olmuş. Ben onu geri aradığımda ise bana "yanında kim var?" sorusunu sordu. Bende yanlış anlaşılacağım korkusuyla inkar ettim. Fakat beceremediğim için anladı. Bende gerçeği söylemek zorunda kaldım. Fakat gerçeği söylediğimde de bana inanmadı. Kız arkadaşımın evinde kaldığım zaman, onun eski erkek arkadaşının ve diğer erkeklerin bile bizimle kaldığını ima etti bana. Aslında korktuğum için diyemediğim şeyi şu an yaşıyorum... Ayrılmaması için her şeyi yaptım. Ona o çocukla konuşmasını bile teklif ettim. Bunlara da ınanmayacağını söyledi. şu an benden ayrılmadı fakat bir ayağı kapıda. Buluşmak için yalvarıyorum fakat gelmiyor. Benden zaman istedi. Bu zaman zarfını ona vermek istemiyorum çünkü; ona zaman iyi gelmiyor. Kafasında kuruyor olayın üstüne ekledikçe ekliyor ve benden ayrılıyor. Beni çok sevdiğini biliyorum sürekli dile getiriyor. Bu yüzden gitmesine izin vermeyeceğim. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Lütfen bana yardımcı olun. Çok pişmanlık yaşıyorum 2 gündür uykusuzum düşünmekten bir hal oldum. Onu kaybetmek istemiyorum. Değerli yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..
Yalan söyledim nasıl telafi ederim?