Hem evet hem hayır. Eğer çok sinirliysem sarılsa bile konuşmaya devam ederim ve kollarının arasından çıkıp onu iterim. Böyle durumlarda sakinleştirmek için yalnız bırakması daha iyi bir fikir olur. Çok sinirli değilsem sarıldığı gibi sakinleşirim.
Bazı durumlarda sarılmak en güzelidir ama bazı durumlarda sarılmak falan kurtarmaz yani 😃 O kavga edilecekse edilmeli. Konu netliğe kavuştuktan sonra sarılınması bence en doğrusu, neden derseniz o konu orada yarım kalırsa bir kadın bunu asla unutmaz ve netliğe kavuşturana kadar en ufak bir sürtüşmede yeniden gündeme getirir.. Savaşın ve sevişin sloganımız.. Keyifli günler.. 🤘
O an için ortamı yumuşatır ama eğer gerçekten konuşulması gereken bir sorun varsa, bitirmez diye düşünüyorum. Ancak önemsiz bir tartışmaysa, unutulup gidebilir.
Sarılmak öpmek gözlerinin içine bakmak ve dokunmak bence bitirir. Zaten seviyorsa çok, üzmeye kıymamalı bence bir insan bağırıp çağırsa bile onu üzgün korkmuş görünce sımsıkı sarılmalı ikisine de iyi gelir o anki sinir yatışır.
Çok sevdiğim Avrupa yakasındaki Tahsin baba "karıyla Koca bir lafta uzak bir lafta yakın diyordu" 😊öyle de olmalı ne kadar sinirli olursam oluyum gönül alma çabasını sevdiğim için biri bana sarılıp saçımı sevse sakinleştirmeye çalışsa susardım 👍
Bitirmez sadece erteler. Konu çözülmeden kavgayı bitiremem yok kavga anında sarılmak öpmek falan dizi replikleri bunlar gerçek hayatta önce sorun çözülmeli ki sonra sık sık karşımıza çıkmasın
Bitirebilir fakat benim sevgilim sana yiyecek bir şey alcam ama kavgayı bitirirsek derse anında sakinleşirim shhssuhajsauhajsyajahjahajahajahjahauahahhahahaha yani benim için sarılmaktan daha iyi
Çok büyük bi kavga deilse olabilir biz bir ara tartışırken çenemi tutup dudaklarimdan öptü sonra kucağına aldı dakikalarca bırakmadı bizimki tutkulu ilişki gerçi
Bitirmez. Laf söylemek kolay değil. Sırf can yakmak için laf söyleyen biri sarıldı diye affedecek değilim. Haklı sebebi olmalıki anlayış gösteriyim. Aklın yolu bir. Herkes kim haklı kim değil biliyor.
Sadece tartışılan konunun üzeri kapanır ve ileride tekrar bu kınu konuşularak anlaşmaya varılmadığı için tekrar gün yüzüne çıkar bu da iki tarafında canını sıkar
Bir gün o hayalindeki mutlu aşkı diliyorum sana ve fenomen lik sana yakışır dı. Tuhaf birisin sen bazen erkek bazen kadın hissi veriyorsun tavırların ile ve nedense sempatik.