Cektim evet ama bu da hayatin bir parcasi insani olgunlastiriyor. Guzel yani ise terk edildiginde veya asik oldugun kisiye ulasamadiginda " ben ne yanginlar gordum hicbiri oldurmedi " diyebiliyorsun. Aci biber gibidir ask aci oldugunu bilirsin ama yine de asik olmak istersin.
Bir kaç günlük konuşma, tanışma anlaşamayıp ayrılmaya insanlar aşk diyor;.. AşK 🧡 sadakattir.. ödün vermektir.. sevdiğin insana katlanmaktır.. yanında olmazsa bile onun ruhuyla yaşamaktır… Ama şimdi öylemi bir triple ilişkini bitiren insanlar ben aşk acısı yaşıyorum diyor.. Sonra bu aşk dediği acıyı defalarca yaşıyor.. Aşk tek seferliktir.. Kimsenin yerini dolduramadığı doygununun adıdır AşK 💓..
@buzlusuu hayat boyunca platonik yasayan biri olarak ogrenince her sey kotu oluyor ve gercekten karsilikli sevgi her seye bedeldir ama karsiliksiz olunca hayatin cehenneme donuyor bence cok kotu bir sey nasil zevk aliyorsun ki
3 sene önce ki eski sevgilim aradı bana onca yaptığın şeyden sonra kendimi geliştirdim kilo verdim güzelleştim ve her akşam sana beddua okuyorum diye sözler kurdu