Sevgilimin yakın kız arkadası yuzunden sürekli tartısıyoruz?

uzak mesafede ciddi dusundugum bi iliski icersindeyim, her sey cok guzel devam ediyordu fakat su son 2 haftadır surekli kavga ediyoruz. Konu onun yakın kız arkadası, kesinlikle aldatma vb gibi biseden süphelenmiyorum ama onun yanında cok mutlu. Gece boyu oyun oynamalar, chatte eski anıları yad etmeler. İster istemez asırı kırılıyorum ve kotu hissediyorum onları okurken. İlk baslarda belli etmeye calıstım bunu ama kırgınlıgımı umursamayıp yine onunla devam etti. Onu bırakamıyor deger veriyor, ailevi meselelerle baglıyız diyor, ama onun ozel hayatına dair benden daha cok sey bilisi, cok eglenmeleri istemsiz cok kalbimi kırıyor. En sonunda patladıgımda aklı basına geldi ama hala ara ara devam ediyor. En kotusu de haberim olamıyor, son gorulme vb suphelendigimde ss istiyorum falan ama... Dün gece konusmuslar ss te gordum, aynı konuda yine tartıştık, beni anlayan tek o vardı sayende o da yok artık dedi. Uzaklastıgı falanda yok gibi geliyor. Hani kardesim falan diyor ama yapamıyorum her seferinde cok kırılıyorum, o da her konuyu acısımda sert konusup sacma sapan bi sekilde bitiriyoruz tartısmayı. Bu kadar manyaga baglamam ve cok uzulup kırılmam normal mi onları bir gordukce... bir yardım eli pls
dipnot: sevgilim ve arkadası da uzak mesafe.
Sevgilimin yakın kız arkadası yuzunden sürekli tartısıyoruz?