Ben istemiyorum ama olmaz öyle şey evlenmelisin artık diyorlar
Bu işleri başına açarken bize sormadın o yüzden şimdide sorma bir şey evleniyorsun diyorlar
Bu işleri başına açarken bize sormadın o yüzden şimdide sorma bir şey evleniyorsun diyorlar
Ne haklılar ne değiller. Tam ailenin kızıymışsın, bu ne cahillik? Madem ciddi düşünmüyordun nasıl hamile kalacak kadar yakınlaşırsın? Hadi sen gençsin yaptın hayatını baştan sonra değiştirecek rezil bir hata, ailen senden nasıl böyle cahilce bir şey ister? Ama bu olayda da en uygunu cahilce evlenmen.
Cevap
15Cevap
Madem istemiyordun neden hamile kalacak kadar yakınlaştın hadi yakınlaştın neden korunmadın ne cahil insanlarsınız..
Pembeli hayaller, hayalini yazdı ve hesabını kapatıp gitti asdf.
Haklı değiller, bir ömür geçirecek olan sensin bu adamla
İlişkiye girebilecek kadar yakınlaştıysan daha ötesi ne olabilir ki? Bence de evliliği düşünmelisin.
İlla onunla evlenmek zorunda değilsin başka bir alternatifin yok mu güvendiğim birisi
Mal misin kızım neden ailene çaktırdın durumu. Hamileliğini sonuandırsaydın ya hemen
Haklılar madem ıstemıyorsun niye korunmadan ılışkı yasıyorsunkı
Hamile kalacak kadar hoşlanmişsan evlen o zaman işte niye istemiyosun?
yazdıklarına sesli düşünüyorum. "Hamile kaldım, (iyi bok yedin) ailem öğrendi,(sıçtın o zaman). Evlendirmek istiyorlar o kişiyle (hadi geçmiş olsun) :)
Git aldır daha sonra düşürdüm dersin evlenmektende kurtulursun
kendin ettin kendin buldun
Çocuğunun babası sonuçta
Zorla olması sacmalık
haklıar aldıramıyomusunuz
Hayır ailem aldırtma dedi
yaşlar kaç adam ne iş yapıyor
haklılar çocuk babasız mı büyüsün
Haklılar tabi
Troll
Haklılar
Maalesef çocuk ortada kalır yoksa